• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testim iki gundur pik. Bugun siliklesir diye baktim yinede pik. Dun ve oncekigun t c den daha koyuydu bugun t biraz daha acik ama yinede cok koyu. Catlama olmamis mi demek bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba ovulasyon donemindeyim 2 gündür bir mide bulantısı göğüs hassasiyeti ve çay içsem midem bulanıyor bu aralar çayı çok severim oysa ki hamilelik belirtisi midir hemen belli olur mu bunlar

Yok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruz
Canım bende C life kullanıyorum adet duzensizligi için çok iyi sanırım kaç kutu kullandın ?

Bizde 15 aydır istiyoruz ama gebelik olmadi pcosum âdetlerim düzensiz ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum ocak 'ta kendilimden yumurtladım doktorumda şaşırdı şubatta tup bebek denedik mart ta da 28 gunde oldum ama bu ay ovulasyon takibine basladim adetimin 19. gunundeyim hala yumurtlamadim adetlerim tam duzene girmisti bu ayda mi duzensiz olacak diye korkuyorum
Canım Instagram da C life bitkisel macun sayfası var bir göz atın derim bende senin gibi adet düzensizliği yasiyordim 3 ay da 4 ay da bir oluyordu heralde erken menopoza girdim diye malum virusten hastaneye de gidemiyorum korkarak aldım C lifr ama nolcak ki bal gibi bişey dedim kullandım 3 gün sonra adetim sokuldu bakalım smdi daha kullanıyorum aynı zaman da bebek de düşünüyorum inşallah olur bir göz at istersen sayfaya bende okudm yorumları öyle umutlandm .

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve 3-4 aydır bebiş istiyoruz korunmayı bıraktım bu ay laboquickle deneyeyim dedim adetin son günü başladım bugün adetin 10. günü daha pik görmedim bakalım inşallah allah hepimize nasip eder 🙏

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve 3-4 aydır bebiş istiyoruz korunmayı bıraktım bu ay laboquickle deneyeyim dedim adetin son günü başladım bugün adetin 10. günü daha pik görmedim bakalım inşallah allah hepimize nasip eder 🙏
Daha erken onuncu gün sabırla devam et canım

Back