- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.021
Hafif belirgin dediğinde belirgin canımÇok net olan ovulasyon testi ama. Hafif belirgin olan gebelik testi. Ama yumurtlama günü sonrasında da ovulasyon testim 6 7 gündür pozitif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif belirgin dediğinde belirgin canımÇok net olan ovulasyon testi ama. Hafif belirgin olan gebelik testi. Ama yumurtlama günü sonrasında da ovulasyon testim 6 7 gündür pozitif.
Diğer günler daha koyuysa Artık silikleşmiş canım sıkıntı yokOvulasyon testim iki gundur pik. Bugun siliklesir diye baktim yinede pik. Dun ve oncekigun t c den daha koyuydu bugun t biraz daha acik ama yinede cok koyu. Catlama olmamis mi demek bu
Yarın yine yap bence ovulasyon testiOvulasyon testim iki gundur pik. Bugun siliklesir diye baktim yinede pik. Dun ve oncekigun t c den daha koyuydu bugun t biraz daha acik ama yinede cok koyu. Catlama olmamis mi demek bu
Canım bende C life kullanıyorum adet duzensizligi için çok iyi sanırım kaç kutu kullandın ?Yok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruz
Canım Instagram da C life bitkisel macun sayfası var bir göz atın derim bende senin gibi adet düzensizliği yasiyordim 3 ay da 4 ay da bir oluyordu heralde erken menopoza girdim diye malum virusten hastaneye de gidemiyorum korkarak aldım C lifr ama nolcak ki bal gibi bişey dedim kullandım 3 gün sonra adetim sokuldu bakalım smdi daha kullanıyorum aynı zaman da bebek de düşünüyorum inşallah olur bir göz at istersen sayfaya bende okudm yorumları öyle umutlandm .Bizde 15 aydır istiyoruz ama gebelik olmadi pcosum âdetlerim düzensiz ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum ocak 'ta kendilimden yumurtladım doktorumda şaşırdı şubatta tup bebek denedik mart ta da 28 gunde oldum ama bu ay ovulasyon takibine basladim adetimin 19. gunundeyim hala yumurtlamadim adetlerim tam duzene girmisti bu ayda mi duzensiz olacak diye korkuyorum
1 kutu kullandım tam bitirmedim hattaCanım bende C life kullanıyorum adet duzensizligi için çok iyi sanırım kaç kutu kullandın ?
Daha erken onuncu gün sabırla devam et canımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve 3-4 aydır bebiş istiyoruz korunmayı bıraktım bu ay laboquickle deneyeyim dedim adetin son günü başladım bugün adetin 10. günü daha pik görmedim bakalım inşallah allah hepimize nasip eder
Teşekkür ederim canım istemediğim zamanlar su gibi akıp geçti şimdi günler geçmiyor gerçekten sabır işiymişDaha erken onuncu gün sabırla devam et canım
Ee öyle sabret bazen geç yumurtlama oluyor benim adete bir hafta kala yumurtlama olduğu varTeşekkür ederim canım istemediğim zamanlar su gibi akıp geçti şimdi günler geçmiyor gerçekten sabır işiymiş
17 nisanda epey koyu bu testlerde herkesin iyice koyulaşması olmayabilirmiş yazanlar olmuştu ama daha koyusu da olur inşallahSize ovulasyon testlerimi de atayım kızlar
İnşallah canım 30 günde bir adet oluyorum fotoyu doktoruma da attım daha değil devam et dedi ama inşallah pik durumunu görürüm17 nisanda epey koyu bu testlerde herkesin iyice koyulaşması olmayabilirmiş yazanlar olmuştu ama daha koyusu da olur inşallah
İnşallah canım 30 günde bir adet oluyorum fotoyu doktoruma da attım daha değil devam et dedi ama inşallah pik durumunu görürüm
Evet tekrar test yaptım. Ama yine çok silik çok hafif bir çizgi çıktıM My life my decision bugün testi tekrarladın mı canım