• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birden fazla yumurtan oluşmuş ve hepsi farklı zamanlarda çatlıyor olabilir mi? 🤔
Yok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruz

Yok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruz
Geçmiş olsun... ben size de yazayım. Her yere yazdım çünkü, hatta belki burada da 40 kere yazmışımdır 😅 adet gecikmesinin 4. Günü ovülasyon testim pikti ama 2 gün sonra adet oldum. Ovülasyonla gebelik öğrenmek benim için tırt çıktı yani. O yüzden garanti olsun derim ben, gebelik testi yapın. Ovülasyonla umutlanmayın. İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻🌸

Geçmiş olsun... ben size de yazayım. Her yere yazdım çünkü, hatta belki burada da 40 kere yazmışımdır 😅 adet gecikmesinin 4. Günü ovülasyon testim pikti ama 2 gün sonra adet oldum. Ovülasyonla gebelik öğrenmek benim için tırt çıktı yani. O yüzden garanti olsun derim ben, gebelik testi yapın. Ovülasyonla umutlanmayın. İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻🌸
teşekkür ederim canm iyi Oldu Cevabın bende umutlanmışdım

teşekkür ederim canm iyi Oldu Cevabın bende umutlanmışdım
rica ederim canım ama bende tırt çıktı tabii, herkes için farklı olabilir. ben de buradaki konulardan okuyarak ovülasyon testiyle öğrenilir mi diye meraklanmıştım, öğrenenler de varmış ama bende işe yaramadığı için artık sadece gebelik testi ile takip edeceğim.

Merhaba arkadaslar ovulasyon bugun yani 15.gun pik oldu. 13.gun iliski oldu en son smdi ben bugunu ve diger iki gunu ust uste mi degerlendirmeliyin

Eklentiler

• CC64961B-8081-4660-B8BD-C99354357F52.jpeg
    CC64961B-8081-4660-B8BD-C99354357F52.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaslar ovulasyon bugun yani 15.gun pik oldu. 13.gun iliski oldu en son smdi ben bugunu ve diger iki gunu ust uste mi degerlendirmeliyin
evet canm 3 gübü değerlendir İnşAllah hayırlı Haberler alırsın

Merhaba. 11 13 Nisan arası yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. O günden itibaren yaptığım Ovulasyon testim (6 7 gündür) pozitif görüyorum.bugün gebelik testi yaptım. İkinci çizgi görünüyo sanki. Sizce de gebelik var mı.?

YAAA çok sevindim. Bir tek ben görmüyorum yani. 😁😍🌼🤲🏼 25 i regl günüm. Erken olduğu için mi bu kadar silik peki.? Yatın sabah tekrar yapmalı mıyım testi.?günümü bekleyip o gün mü yapsam.? Çok heyecanlıyım 😍🥰
canım, görülmeyecek gibi değil ki çizgi ☺ ben hiç hamile kalmadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama arkadaşlar her gün tekrar ettiklerini söylüyorlar. ya da 30 büyük şehirden birinde oturuyorsan 23 nisan gelmeden git kan ver istersen, sonra sokak yasağı başlayacak ya, aklında kalmaz ☺☺☺☺

canım, görülmeyecek gibi değil ki çizgi ☺ ben hiç hamile kalmadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama arkadaşlar her gün tekrar ettiklerini söylüyorlar. ya da 30 büyük şehirden birinde oturuyorsan 23 nisan gelmeden git kan ver istersen, sonra sokak yasağı başlayacak ya, aklında kalmaz ☺☺☺☺
Doğru söylüyorsun 👍🏼☺️

Back