- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Klomeni.kullandikdan sonra doktorun kontrole cagirmadimiYa kızlar nolur bana yardımcı olun bişey sorucam. Şimdi ben klomen kullanıyprum ve ovalasyon takibi için takvim indirdim yumurta çatlamasını hesaplıyım die ama adetin 5. Günü klomene başlamamı ve 5 gün kullamamı söyle di doktorum ama ovalayon takviminde adetten kesinlince 1 sonraki gün ovalasyon günleri gösteriyo peki ben nasıl anlıycam çatlama günüm hangisi nasıl takip etcem
Hayır canım çağırmadı hastaneye gelmesen iyi olur hastaneler kötü durumda dedi valla böyle kaldımKlomeni.kullandikdan sonra doktorun kontrole cagirmadimi
Eee catlatma ignesi vurmicakmi kactane yumurtam olcak kartanesi catlamis kist olusdurucakmi bunu doktor başladıysa devamını getirmesi gerekirdi hic baslatmasaydi o zaman benceHayır canım çağırmadı hastaneye gelmesen iyi olur hastaneler kötü durumda dedi valla böyle kaldım
Çatlatma iğnesi vurulcakmıyım dedim hayır dedi şuan klomen kullanıyorum kafam çok karıştı 12. Ci 14. 16. 18.ci günler ilişki yazmış ama ovalasyon dönemim bu haftayı gösteriyo ama doktor klomen bitince yazmış ben nasıl yapıyım bilemedimEee catlatma ignesi vurmicakmi kactane yumurtam olcak kartanesi catlamis kist olusdurucakmi bunu doktor başladıysa devamını getirmesi gerekirdi hic baslatmasaydi o zaman bence
Takvime pek inanma evde ovulasyon yapabilirsinÇatlatma iğnesi vurulcakmıyım dedim hayır dedi şuan klomen kullanıyorum kafam çok karıştı 12. Ci 14. 16. 18.ci günler ilişki yazmış ama ovalasyon dönemim bu haftayı gösteriyo ama doktor klomen bitince yazmış ben nasıl yapıyım bilemedim
Adetin 5 gunu basladim ben klomene hergun 2 tane içtim pes pese ayni saatte hergun ozen gosderdimKlomen bitmeden hamile kalamam dimi ovalasyon takibi için test aldım 5 tane çıktı içinden ya ciddi anlamda benim beynim yandı düşünmekten
Canim bence başka bir doktora git imkanın varsa.. Klomen kullanırken ilişki olabilir bu arada.. Doktor sana tahmini en yüksek şansının olduğu günlere mutlaka ilişki olsun demiştir. Öncesi veya sonrası olabilir ilişki yani.. Takvim uygulamaları tahmini tarih veriyor öyle olmak zorunda değil yani.. Bence sen elindeki o ovulasyon testlerini yap.. Onları yaparken de internetten uygun fiyata satılan ovulasyon testlerinden al 2 güne geliyor zaten.. Bence en mantıklısı buKlomen bitmeden hamile kalamam dimi ovalasyon takibi için test aldım 5 tane çıktı içinden ya ciddi anlamda benim beynim yandı düşünmekten
Doğru söylüyosun öyle yapıyım benCanim bence başka bir doktora git imkanın varsa.. Klomen kullanırken ilişki olabilir bu arada.. Doktor sana tahmini en yüksek şansının olduğu günlere mutlaka ilişki olsun demiştir. Öncesi veya sonrası olabilir ilişki yani.. Takvim uygulamaları tahmini tarih veriyor öyle olmak zorunda değil yani.. Bence sen elindeki o ovulasyon testlerini yap.. Onları yaparken de internetten uygun fiyata satılan ovulasyon testlerinden al 2 güne geliyor zaten.. Bence en mantıklısı bu
Hayır vermedi daha canımmeryemhilall canim kan verdinmi naptin
Tamam canimmHayır vermedi daha canım
estağfurullah canım. klomen adetin 3 veya 5. günü başlanan ve toplamda 5 gün süren bir ilaç. yani yumurta geliştirici özelliği var. o yüzden bence klomen kullanırken değil de, onun sayesinde gelişip çatlayan yumurta ile hamile kalınır.Kızlar bi soru daha çok soru soruyorum farkınayımklomen hapı kullanırken hamile kalınırmı yani hapı daha içerken
Yumurtana gore gore vuruyorlar canim nekdr buyumus isdedigi olgunluga ulustigi zamanKızlar yine soruyla geldim
Çatlatma iğnesini klomen hemen bitincemi vurduruluyo doktorum hastanede yok kaldım çok kötü kaç gün sonra vuruluyo ben kendim yaptursam olurmu ya
Doktora gidemiyorum ki doktorum yok burdaki hastane kimseyi kabul etmiyo ne yapıcam bilmiyorumYumurtana gore gore vuruyorlar canim nekdr buyumus isdedigi olgunluga ulustigi zaman
Akışına bırak bence. Ben 2 kez klomen kullandım. İkisinde de iğne vurulmadım. En son bir kez daha kullanıp bu sefer iğne vuruldum, öyle deneyelim dedik bir de. Ama iğneden 17 gün sonra adet oldum.Doktora gidemiyorum ki doktorum yok burdaki hastane kimseyi kabul etmiyo ne yapıcam bilmiyorum
Gidebilcegin baska hastane doktor varsa git derim ben canim klomende kist yapıyor yani tedaviye basladiysan devam etDoktora gidemiyorum ki doktorum yok burdaki hastane kimseyi kabul etmiyo ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?