- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Seninki daha koyuymuş az önce yine yaptım ovülasyon yine belirgin çıktı 4 gündür bu şekildeBenimki bu kdar netti ve yapar yapmaz ikisi aynı anda bu koyuluğa geldi
Gebelik testi yaptiniz mi.Seninki daha koyuymuş az önce yine yaptım ovülasyon yine belirgin çıktı 4 gündür bu şekilde
Evet yapmıştım 2 gün önce negatifGebelik testi yaptiniz mi.
benimde oyleEvet yapmıştım 2 gün önce negatif
Canım biz 2 günde bir düzenli ilişkiye giriyoruzbenimde oyleins testler yanilmistir. Supheli iliskinin uzerinden kac gun gecti demistiniz belki testte cikmamistir
Bilmiyorum benimde böyle evde gebelik testleri negatif çıkıyor amaKızlar 4 gündür testlerim böyle, ne oluyor bize böyle ?
Benim de testler negatif anlamadım vallaBilmiyorum benimde böyle evde gebelik testleri negatif çıkıyor ama
Hastahaneye de gidemiyoruz etraf malumBenim de testler negatif anlamadım valla
Aynen öyle valla, bugün adetin ilk gününden 53. Günüm benim bekliyorum..Hastahaneye de gidemiyoruz etraf malum
Çok gecikirse benim son çare sağlık ocağına gidicemAynen öyle valla, bugün 53. Günüm benim bekliyorum..
Senin kaç gün geciktiÇok gecikirse benim son çare sağlık ocağına gidicem
Benim adet düzensiz canım bilemiyorum o yüzden en fazla ne zaman geciktiysem onu baz alıcamSenin kaç gün gecikti
En son ne zaman adet oldun peki?Benim adet düzensiz canım bilemiyorum o yüzden en fazla ne zaman geciktiysem onu baz alıcam
27 şubat ilk adet günüEn son ne zaman adet oldun peki?
Son çare öyle yapcam artık :)Sağlık ocağına gidin sabahtan. Ben öyle yapmıştım hemen kanı verin çıkın. Maskeyle eldivenle gidin. Çıkınca eldiveni atın. Yanınıza dezenfektan alın çıkınca da elinizi dezenfektan yapın
Gözün Aydın canımKızlar çok şükür ki bugün yumurtladım artık
Hadi gözün aydın :) bugünü ve 4 günü üst üste değerlendirKızlar çok şükür ki bugün yumurtladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?