• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil bişey sorucam bu döngüyü nasıl hesaplıyoruz takvime bakarak yumurta catlatma gününü bulucam ama döngü günü soruyo adetimin ilk gününden diğer adetimin başlangıc gününe kadarmı sayıyoruz yoksa adetin bittiği günden diğer adetin başlangıcınamı

Kızlar acil bişey sorucam bu döngüyü nasıl hesaplıyoruz takvime bakarak yumurta catlatma gününü bulucam ama döngü günü soruyo adetimin ilk gününden diğer adetimin başlangıc gününe kadarmı sayıyoruz yoksa adetin bittiği günden diğer adetin başlangıcınamı

İlk günden diğerinin başlangıç gününe kadarki zaman

Kızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş
Canım birşey sorucam hangi günleri değerlendirmiştin acaba

Yarın tekrar gidicem kese oluşumunu görmek için. İnşallah bir sorun çıkmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Selamlar lar aranızda yeniyim ben de bu ay hamilelik bekliyordum ama malesef bu sabah adet oldum 😥

Back