- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Hadi gözün aydın :) bugünü ve 4 günü üst üste değerlendirKızlar çok şükür ki bugün yumurtladım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın :) bugünü ve 4 günü üst üste değerlendirKızlar çok şükür ki bugün yumurtladım artık
Kızlar acil bişey sorucam bu döngüyü nasıl hesaplıyoruz takvime bakarak yumurta catlatma gününü bulucam ama döngü günü soruyo adetimin ilk gününden diğer adetimin başlangıc gününe kadarmı sayıyoruz yoksa adetin bittiği günden diğer adetin başlangıcınamı
Aslında düzenliydi canım en fazla 1 gün oynardı ama geçen ay hsg ilmimden sonra 35 günde oldum bu ayda geç yumurtladığıma göre bu ay inşallah gebe kalabilirim ama kalamazsam bu ay da geç olucam 14 gün sonra olursam eğerGözün Aydın canım adetlerin düzenli mi
İnşallah canımHadi gözün aydın :) bugünü ve 4 günü üst üste değerlendir
Hadi inşallah canımAslında düzenliydi canım en fazla 1 gün oynardı ama geçen ay hsg ilmimden sonra 35 günde oldum bu ayda geç yumurtladığıma göre bu ay inşallah gebe kalabilirim ama kalamazsam bu ay da geç olucam 14 gün sonra olursam eğer
Canım birşey sorucam hangi günleri değerlendirmiştin acabaKızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş
Çatlamam 19 martta oldu. 18 ve 20 değerlendirdimCanım birşey sorucam hangi günleri değerlendirmiştin acaba
Çok sağolasın canım netleşti dimi senin artıkÇatlamam 19 martta oldu. 18 ve 20 değerlendirdim
İnşallah canım rabbim bütün güzelliklerini yaşatsınYarın tekrar gidicem kese oluşumunu görmek için. İnşallah bir sorun çıkmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben de geçen ay umutlanmıştım. Bu aya nasip oldu. Allah nasip eder inşallah zamanı vardır öyle düşününSelamlar lar aranızda yeniyim ben de bu ay hamilelik bekliyordum ama malesef bu sabah adet oldum
HAmilemisinizben de geçen ay umutlanmıştım. Bu aya nasip oldu. Allah nasip eder inşallah zamanı vardır öyle düşünün
Evet burayı okuyup fikir alarak takip ederek. Hamileyim şu andaHAmilemisiniz
BNasıl fikirler bana ab anlatıemısınız lütfenEvet burayı okuyup fikir alarak takip ederek. Hamileyim şu anda
hayırlısı olsun, hayırlı zamanda olsun inşallah. üzmemeye çalış kendini.Selamlar lar aranızda yeniyim ben de bu ay hamilelik bekliyordum ama malesef bu sabah adet oldum
Aslında diğerleri benden çok tecrübeli. Ben ovülasyon takibimi bırakmamaya çalıştım. Sordum merak ettiklerimi siz de sorunBNasıl fikirler bana ab anlatıemısınız lütfen
Sağolun teşekkür ederimAslında diğerleri benden çok tecrübeli. Ben ovülasyon takibimi bırakmamaya çalıştım. Sordum merak ettiklerimi siz de sorun
Tsekkur ederim sağolunhayırlısı olsun, hayırlı zamanda olsun inşallah. üzmemeye çalış kendini.