• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ovulasyon testi yapıyoruz iyi güzel de aranızda benim gibi kararsız olanlar var mı şu virüs yüzünden acaba şu zamanlar da çocuk yapmak doğru mu bilemiyorum?
Bu soruyu ben de soruyorum kendime. Ama zaten taydır deniyorum olmuyor. Denemeye ara verirsem kimbilir dahasonra kaçuncı denemede olacak ya da olacak mı bilinmez deyip ertelememeyi düşünlyorum

Bence bu test daha net gösteriyo ben aylardır strip test kullanıyodum hatta son kullandığım berbat bişeydi, sözde hassas ama C bile silik çıkardı hiç sevmedim
Laboquick aldım artık bunu kullanıcam
Sen bence teste devam et döngün kısa bile olsa yumurtlama zamanı sabit kalmaz değişebilir ben döngüsü 30 gün olup, 29.günde yumurtlayanı gördüm
Canım çok teşekkür ederim umudum yeşerdi

Bu soruyu ben de soruyorum kendime. Ama zaten taydır deniyorum olmuyor. Denemeye ara verirsem kimbilir dahasonra kaçuncı denemede olacak ya da olacak mı bilinmez deyip ertelememeyi düşünlyorum
Allah en doğru zamanda kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ❤️

Canım çok teşekkür ederim umudum yeşerdi

Umudun hep yeşil kalsın canım
Burda eskiden bi bayan vardı onun yaşadıklarını okumuştum ovulasyon testi tam pik olmamış o ay hafif koyuymuş ama tam değil hatta demişki bu ay hamile kalamam ama hamile kalmıştı çoktan doğurdu bile
Rabbim sanada sağlıkla hayırla nasip etsin, banada , bütün isteyenlere de amin🤲♥️

Merhaba bana yardimci olur musunuz. 30 gunde bir adet oluyorum bugun 27.gunum adete 3 gun kaldi ovulasyon testim bu sekilde. Simdi ben yumurtluyor muyum bugunu degerlendirmeli miyim anlamadim. Normalde 13.gun pik gormustum pik kadar olmasada baya koyu esit gibi bugun.Hamilelik testim negatif

Eklentiler

• E63E63EF-6947-4EF9-91C5-DED17F284D17.jpeg
    E63E63EF-6947-4EF9-91C5-DED17F284D17.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba bana yardimci olur musunuz. 30 gunde bir adet oluyorum bugun 27.gunum adete 3 gun kaldi ovulasyon testim bu sekilde. Simdi ben yumurtluyor muyum bugunu degerlendirmeli miyim anlamadim. Normalde 13.gun pik gormustum pik kadar olmasada baya koyu esit gibi bugun.Hamilelik testim negatif
Canim inşallah hamilelik belirtisidir 🤗 ama bence ne olur ne olmaz degerlendir

canım aynısını yaşadım. t çok daha koyuydu hatta. gebelik de negatifti. adet gecikmesinde de t böyle koyuydu. tek belli eden kan testi olur. aile hekimim de kadın doğumcu akrabam da gebelik olabilir ovülasyon testin böyleyse dedi ama ben adet oldum.

canım aynısını yaşadım. t çok daha koyuydu hatta. gebelik de negatifti. adet gecikmesinde de t böyle koyuydu. tek belli eden kan testi olur. aile hekimim de kadın doğumcu akrabam da gebelik olabilir ovülasyon testin böyleyse dedi ama ben adet oldum.

artik gebelikle ilgili umudum kalmadi zaten bu ay ama neden bu kadar koyu. Yani degerlendirmeli miyim ben bu gunu onu dusunuyorum

artik gebelikle ilgili umudum kalmadi zaten bu ay ama neden bu kadar koyu. Yani degerlendirmeli miyim ben bu gunu onu dusunuyorum
ben geçen ay değerlendirmedim ve aklımda "acaba" pişmanlığı kaldı. fırsatın varsa bence değerlendir. ben de bu ay ovü testi ile takip etmeye başladım. eğer adete yakın yine aynı şeyi yaşarsam değerlendireceğim. gerçi benim mart ayında adetimin 23. gününden itibaren ovü testlerim arka arkaya 12 gün pik gösterdi. adetim 4 gün geçtiğinde de pikti.

Bende seninle aynı dertten muzdaribim vallahi 🤷🏼‍♀️

Back