- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Hayalet çizgi var gibiKızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz
Canım anlamadım valla kurudukça da koyulaştı.. gözle görülür hale geldi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım belli olur herhalde varsa..Hayalet çizgi var gibi
Çok silik de olsa ben de gördüm sanki canımKızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz
Keşke olsa .. yarın ilk idrarla bakacağım, dün yaptığımda yoktu, varsa da çoook yenidirÇok silik de olsa ben de gördüm sanki canım
Çıkar bencede baya geçmiş çünkü adetin pko mı var sende?Canım anlamadım valla kurudukça da koyulaştı.. gözle görülür hale geldi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım belli olur herhalde varsa..
Evet pco var normalde kendiliğinden adet olamıyorum bile, bu ay hayıt suyu içtimÇıkar bencede baya geçmiş çünkü adetin pko mı var sende?
Döngünün kaçıncı günüydü canımKızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş
Bende pko luyum ben kendiliğimden oluyorum da rötarlı oluyorum biraz :)Evet pco var normalde kendiliğinden adet olamıyorum bile, bu ay hayıt suyu içtim
Bende pko luyum ben kendiliğimden oluyorum da rötarlı oluyorum biraz :)
Sizde var mı hamilelik test yaptınız mıBende pko luyum ben kendiliğimden oluyorum da rötarlı oluyorum biraz :)
Canım yapmaya devam et geç yumurtlama gibi durumlar da söz konusu olabiliyor adete takın yumurtlayan oluyorCanlar selam,
Ben sanıyorum ovulasyonu kaçırmışım ya.. Stip değil kaset tipi ovulasyon testi güvenilmez dediler 27 günde bir adet oluyorum beşinci gün gördüğünüz üzere Bi koyuluk var ama dendiği gibi çok koyu Bi çizgi görmedim diye değerlendirmedim ama git gide çatlamış gibi silikleşdi.. Bu kaçırdım mı demek oluyor?
15.gün ovülasyon da pozitifi gördüm şuan 36.gün 3 gündür çok belirgin çıkıyor ovülasyon gebelik içinde evde idrar testi yaptım ama negatifSizde var mı hamilelik test yaptınız mı
Bak bu şekilde çıkıyorSizde var mı hamilelik test yaptınız mı
33 bugünDöngünün kaçıncı günüydü canım
Canım sen evde idrar testi yapmış miydin? Yaptıysan da ikinci çizgi çıkmış mıydı yoksa silik miydi?33 bugün
Canlar selam,
Ben sanıyorum ovulasyonu kaçırmışım ya.. Stip değil kaset tipi ovulasyon testi güvenilmez dediler 27 günde bir adet oluyorum beşinci gün gördüğünüz üzere Bi koyuluk var ama dendiği gibi çok koyu Bi çizgi görmedim diye değerlendirmedim ama git gide çatlamış gibi silikleşdi.. Bu kaçırdım mı demek oluyor?
Canim ben adete 3 gün kala testimde ovulasyon yakaladım. Hayatımda ilk kez oldu üstelik ve tamamen tesadüf farkettim. Yapmaya devam et belki de daha olmamıştırCanlar selam,
Ne kadarlıkken öğrendiniz?Kızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?