- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Rsbbim dileyen cani gonulden isteyen herkese nasip etsin ama hasta olucsm gbi geliyor sanki korkuyorum buseferde fazla heveslenmek isdemiyorumBir bebeğin önce beta değeri artar kanda sonra kese sonra kalp sırası ile bunlar toplam beş haftayı kapsar. Dayanabilirim dersen beş haftan dolunca git hem keseyi hem kalp atışını görmüş olursun. Bi beta için Bi kese için Bi kalp için gitmemiş olursun riskli virüs zamanlarında. Tabi sana kalmış kuzum inşallah Rabbim meleğini vermiştir sana ❤
Amin insallah sende hamilesindir insalllaah canimTmm canım tsk ederim
Kan testi sonucunda inş pozitif çıkar
Canım hayırlı olsun, ovülasyondan sonraki kaçıncı gün bugün canımKizlar bgun yaptim.gene atiyorum bunda hemencik.cikti ama yine silik
Kuzum yumurtlama tam.18 martti klomen ve catlatma ignesi kullandim bu ay canimCanım hayırlı olsun, ovülasyondan sonraki kaçıncı gün bugün canım
Ever kuzum hatta bgunde yymurtlama var gbi geldi banaKızlar bir şey soracağım. Pco var bende. Adetim 1. Gününden itibaren 52 gündür gelmiyor. Dünden önceki gün Ve bugün yaptığım testler aşağıda. Sizce yumurtlamış mıyım? Bu ay hayıt içtim belki yumurtlamışımdır diyorum ama siz tecrübelisiniz bir yorum yapsanız..
1. Si dünden önceki gün
2. Si bugün yaptım
Daha silikleşme yok mu diyorsun o zamanEver kuzum hatta bgunde yymurtlama var gbi geldi bana
Bana kalirsa yok canim.pik geldi bana dger kizlarda yazar elbetDaha silikleşme yok mu diyorsun o zaman
3 gün senin? :)Doktora da gidemem.korkuma.kuzum.suan beklicem kacgun gecti
Görüyorum benimki de böyle işteKizlar benim gördüğümü goruyormusunuzzz
Görüyorum benimki de böyle işte
Bgunde olmazsam 3 canim yarin doktora gidicem ben sen ne zaman gidiceksin atsana burayada bi bakalim canim3 gün senin? :)
Canım denedim olmadı benim kameramla mı alakalı bilmiyorum ama kesinlikle görünmüyor kameradaBgunde olmazsam 3 canim yarin doktora gidicem ben sen ne zaman gidiceksin atsana burayada bi bakalim canim
Benim adetimin ilk gunu yaptigim gbi o zaman gittikce koyulasir buyuk ihtimal bakCanım denedim olmadı benim kameramla mı alakalı bilmiyorum ama kesinlikle görünmüyor kamerada
Gördüm canım benimde böyle silikti 45 çıkmıştı değerim yoksa zaten çıkmıyorKizlar benim gördüğümü goruyormusunuzzz
Canım değerlendirdin mi o günleri pik olduğu gün ve sonraki 4 günü değerlendir mutlakaKızlar bir şey soracağım. Pco var bende. Adetim 1. Gününden itibaren 52 gündür gelmiyor. Dünden önceki gün Ve bugün yaptığım testler aşağıda. Sizce yumurtlamış mıyım? Bu ay hayıt içtim belki yumurtlamışımdır diyorum ama siz tecrübelisiniz bir yorum yapsanız..
1. Si dünden önceki gün
2. Si bugün yaptım
İlişki yaşayanilirsin öyle birşey yok canım gün aşırı olabilir doktorun tavsiyeside önemliYa bi sorum olucak kafam çok karıştı ben şimdi adetimin 5 ci günü klomene başlıycam 5 gün kullanıcam hiç ilişki yaşamıycam öylemi klomen kullanırken.. Ve diğer sorum yumurtamın çatladığını nasıl anlıycam klomen kullanıcağım için normal ovalasyon takip takvimlerine bakamıyorum ayyy kafam allak bullak
Canım çizgi göremedim ama silikte olsa ihtimal var adet olmasanda yumurtlama olup gebe kalmış olanilirsinKızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz
Hakkımızda hayırlısı olsun vallahi ne diyim kötü bu belirsizlikBenim adetimin ilk gunu yaptigim gbi o zaman gittikce koyulasir buyuk ihtimal bak
En alttaki adetimin gunu sabah cok az görünüyor
Ustekide gece 1 de yapmıştım adetim gelmeyince diger testmi bozuk dedim.geje.ondada cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?