• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bebeğin önce beta değeri artar kanda sonra kese sonra kalp sırası ile bunlar toplam beş haftayı kapsar. Dayanabilirim dersen beş haftan dolunca git hem keseyi hem kalp atışını görmüş olursun. Bi beta için Bi kese için Bi kalp için gitmemiş olursun riskli virüs zamanlarında. Tabi sana kalmış kuzum inşallah Rabbim meleğini vermiştir sana ❤
Rsbbim dileyen cani gonulden isteyen herkese nasip etsin ama hasta olucsm gbi geliyor sanki korkuyorum buseferde fazla heveslenmek isdemiyorum

Kızlar bir şey soracağım. Pco var bende. Adetim 1. Gününden itibaren 52 gündür gelmiyor. Dünden önceki gün Ve bugün yaptığım testler aşağıda. Sizce yumurtlamış mıyım? Bu ay hayıt içtim belki yumurtlamışımdır diyorum ama siz tecrübelisiniz bir yorum yapsanız..

1. Si dünden önceki gün
2. Si bugün yaptım

Eklentiler

• D061D0BB-8DD2-4943-875F-2CA202755862.jpeg
    D061D0BB-8DD2-4943-875F-2CA202755862.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 36D3EE39-247E-4C3F-89B6-0FB74143FB1B.jpeg
    36D3EE39-247E-4C3F-89B6-0FB74143FB1B.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bir şey soracağım. Pco var bende. Adetim 1. Gününden itibaren 52 gündür gelmiyor. Dünden önceki gün Ve bugün yaptığım testler aşağıda. Sizce yumurtlamış mıyım? Bu ay hayıt içtim belki yumurtlamışımdır diyorum ama siz tecrübelisiniz bir yorum yapsanız..

1. Si dünden önceki gün
2. Si bugün yaptım
Ever kuzum hatta bgunde yymurtlama var gbi geldi bana

Canım denedim olmadı benim kameramla mı alakalı bilmiyorum ama kesinlikle görünmüyor kamerada 😀
Benim adetimin ilk gunu yaptigim gbi o zaman gittikce koyulasir buyuk ihtimal bak
En alttaki adetimin gunu sabah cok az görünüyor
Ustekide gece 1 de yapmıştım adetim gelmeyince diger testmi bozuk dedim.geje.ondada cikmisti

Eklentiler

• 20200401_135638.jpg
    20200401_135638.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 32
Ya bi sorum olucak kafam çok karıştı ben şimdi adetimin 5 ci günü klomene başlıycam 5 gün kullanıcam hiç ilişki yaşamıycam öylemi klomen kullanırken.. Ve diğer sorum yumurtamın çatladığını nasıl anlıycam klomen kullanıcağım için normal ovalasyon takip takvimlerine bakamıyorum ayyy kafam allak bullak

1. Si dünden önceki gün
2. Si bugün yaptım
Canım değerlendirdin mi o günleri pik olduğu gün ve sonraki 4 günü değerlendir mutlaka

Ya bi sorum olucak kafam çok karıştı ben şimdi adetimin 5 ci günü klomene başlıycam 5 gün kullanıcam hiç ilişki yaşamıycam öylemi klomen kullanırken.. Ve diğer sorum yumurtamın çatladığını nasıl anlıycam klomen kullanıcağım için normal ovalasyon takip takvimlerine bakamıyorum ayyy kafam allak bullak
İlişki yaşayanilirsin öyle birşey yok canım gün aşırı olabilir doktorun tavsiyeside önemli

Kızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz

Eklentiler

• 9D2D5F6A-4853-49E1-955C-8675B22DF12E.jpeg
    9D2D5F6A-4853-49E1-955C-8675B22DF12E.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 766DCF5D-79FC-45C5-A9B9-02B70A901266.jpeg
    766DCF5D-79FC-45C5-A9B9-02B70A901266.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz
Canım çizgi göremedim ama silikte olsa ihtimal var adet olmasanda yumurtlama olup gebe kalmış olanilirsin

Benim adetimin ilk gunu yaptigim gbi o zaman gittikce koyulasir buyuk ihtimal bak
En alttaki adetimin gunu sabah cok az görünüyor
Ustekide gece 1 de yapmıştım adetim gelmeyince diger testmi bozuk dedim.geje.ondada cikmisti
Hakkımızda hayırlısı olsun vallahi ne diyim kötü bu belirsizlik 🤷🏼‍♀️

Back