Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 15.günden sonra hiç yapmamıştım çünkü adetlerim de düzenli
Daha yeni mi oldu canım yumurtlaman ben geçen ay rahim filmi çekildim 35 günde oldum ilk defa geç oldum benim de düzenliydi ama yumurtlama geç olursa yine geç olucam gibi duruyor

Cumartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi aşırı silik çıktı çıplak gözle görülüyor ama kamerada görünmüyordu atamadım buraya o yüzden :)
Bendede hayalet cizgiler varrr canim testmi bozuk catlatma.ignesinin etkisimi blmiyorum bi sabahtan dgeri gece 1 de yaptim usteki gece bir

Eklentiler

• 20200401_135638.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 54
Ya kızlar ovulasyon testi yapıyoruz iyi güzel de aranızda benim gibi kararsız olanlar var mı şu virüs yüzünden acaba şu zamanlar da çocuk yapmak doğru mu bilemiyorum?

Valla evdeyim zaten diye çok takmadım ama ara verilebilir işe gidiyorsan bizim mağaza 3 haftadır kapalı
Canım aslında ben de evdeyim ama biliyorsun kalp atışı vb gibi şeylerde ilk aylarda çok sık gidiyor benim ilk bebeğim de 14 haftalıkken karnımda ölmüş tedirginim o yüzden ne yapsam bilemedim

Bu arada kızlar benim ovülasyon adetten 2 gün sonra pik oldu bugün 11. Gün test yaptım ama hiçbirşey çıkmadı tutmamıştır o zaman dimi

Eklentiler

• EED3ADCE-97A0-482F-A30D-333889657371.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım aslında ben de evdeyim ama biliyorsun kalp atışı vb gibi şeylerde ilk aylarda çok sık gidiyor benim ilk bebeğim de 14 haftalıkken karnımda ölmüş tedirginim o yüzden ne yapsam bilemedim
Benimde ilk gebeliğim 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum ondan 1 yıl sonra yapışıklık çıktı gebe kalmaya engel olabilir dediler histereskopi oldum 2 ay önce spirali çıkardılar yine deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…