- 9 Haziran 2018
- 594
- 303
- 103
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Edicem canım geçen ay 16. Gün de pik olmuştu şimdi 21. Gün olunca acaba dedim olmayacak mıAynen çünkü normalde ben yapmıyordum bu kadar test çünkü adete 7 gün kaldı ilk defa yaptım bence sende testi adet olana kadar devam et
Ben 15.günden sonra hiç yapmamıştım çünkü adetlerim de düzenliEdicem canım geçen ay 16. Gün de pik olmuştu şimdi 21. Gün olunca acaba dedim olmayacak mı
Daha yeni mi oldu canım yumurtlaman ben geçen ay rahim filmi çekildim 35 günde oldum ilk defa geç oldum benim de düzenliydi ama yumurtlama geç olursa yine geç olucam gibi duruyorBen 15.günden sonra hiç yapmamıştım çünkü adetlerim de düzenli
Evet bugün 22 gün ve genellikle 30 günde bir oluyorumDaha yeni mi oldu canım yumurtlaman ben geçen ay rahim filmi çekildim 35 günde oldum ilk defa geç oldum benim de düzenliydi ama yumurtlama geç olursa yine geç olucam gibi duruyor
inşallah gebelik olur canım ama olmazsa bakalım yinede gününde mi regl olacaksınEvet bugün 22 gün ve genellikle 30 günde bir oluyorum
Şöyle söyleyim 32. Gün olmadı hiçinşallah gebelik olur canım ama olmazsa bakalım yinede gününde mi regl olacaksın
Eğer aynı gün olursam demekki bu zamana kadar hep yanlış zamanlarda yaptıminşallah gebelik olur canım ama olmazsa bakalım yinede gününde mi regl olacaksın
Bendede hayalet cizgiler varrr canim testmi bozuk catlatma.ignesinin etkisimi blmiyorum bi sabahtan dgeri gece 1 de yaptim usteki gece birCumartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi aşırı silik çıktı çıplak gözle görülüyor ama kamerada görünmüyordu atamadım buraya o yüzden :)
Senin testin koyulaşmış kaçıncı günü iğneninBendede hayalet cizgiler varrr canim testmi bozuk catlatma.ignesinin etkisimi blmiyorum bi sabahtan dgeri gece 1 de yaptim usteki gece bir
14 gunu yaptım bgun 16. gunSenin testin koyulaşmış kaçıncı günü iğnenin
Eğer öyleyse iğnenin etkisi geçmiştir canım çizgi görünüyor var yani kan ver canım sen14 gunu yaptım bgun 16. gun
Valla evdeyim zaten diye çok takmadım ama ara verilebilir işe gidiyorsan bizim mağaza 3 haftadır kapalıYa kızlar ovulasyon testi yapıyoruz iyi güzel de aranızda benim gibi kararsız olanlar var mı şu virüs yüzünden acaba şu zamanlar da çocuk yapmak doğru mu bilemiyorum?
Canım aslında ben de evdeyim ama biliyorsun kalp atışı vb gibi şeylerde ilk aylarda çok sık gidiyor benim ilk bebeğim de 14 haftalıkken karnımda ölmüş tedirginim o yüzden ne yapsam bilemedimValla evdeyim zaten diye çok takmadım ama ara verilebilir işe gidiyorsan bizim mağaza 3 haftadır kapalı
Benimde ilk gebeliğim 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum ondan 1 yıl sonra yapışıklık çıktı gebe kalmaya engel olabilir dediler histereskopi oldum 2 ay önce spirali çıkardılar yine deniyoruzCanım aslında ben de evdeyim ama biliyorsun kalp atışı vb gibi şeylerde ilk aylarda çok sık gidiyor benim ilk bebeğim de 14 haftalıkken karnımda ölmüş tedirginim o yüzden ne yapsam bilemedim
11 gün erken canım, pik günün yani yumurtlama gününden tam 15 gün sonra test yapman lazımBu arada kızlar benim ovülasyon adetten 2 gün sonra pik oldu bugün 11. Gün test yaptım ama hiçbirşey çıkmadı tutmamıştır o zaman dimi
Insallah canim.gitmeyede korkuyorum.acikcasi☹ virüs heryerEğer öyleyse iğnenin etkisi geçmiştir canım çizgi görünüyor var yani kan ver canım sen
Sen kendine dikkat edersen birşeycik olmaz tedbirli ol yeterli canımInsallah canim.gitmeyede korkuyorum.acikcasi☹ virüs heryer
Ama herkes 13 yada 12. Gün öğrenmiş o yüzden erken gebelik yaptım çıkmadı11 gün erken canım, pik günün yani yumurtlama gününden tam 15 gün sonra test yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?