- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
Yarinda olmazsam gidicem doktoruma canim 3 gun gecikmis olcak yarinlaSen kendine dikkat edersen birşeycik olmaz tedbirli ol yeterli canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarinda olmazsam gidicem doktoruma canim 3 gun gecikmis olcak yarinlaSen kendine dikkat edersen birşeycik olmaz tedbirli ol yeterli canım
O zaman kesin var canım senin hayırlı uğurlu olsun yarın sabahta bi test yap koyulaşmadına bakYarinda olmazsam gidicem doktoruma canim 3 gun gecikmis olcak yarinla
Tabi sen bilirsin canım benim ama instegram da bu işi yapan sayfalar bile 15. Gün dolmadan test yapıp moralinizi bozmayın diyorAma herkes 13 yada 12. Gün öğrenmiş o yüzden erken gebelik yaptım çıkmadı
Anladım canım zaten adetime çok var benim erken yumurtladım ama adet erken mi gelir bilmiyorum ya da gününde mi gelirTabi sen bilirsin canım benim ama instegram da bu işi yapan sayfalar bile 15. Gün dolmadan test yapıp moralinizi bozmayın diyor
Yaaaa heyecanlandirma beni ben olurum test yaparimda genelde böyle olurya hep blmiyorum yarin olmadi yaparim test canim sabah ilk idrarlaO zaman kesin var canım senin hayırlı uğurlu olsun yarın sabahta bi test yap koyulaşmadına bak
İnşallah hiç gelmez adetin de gebe haberini alırız canım benim :) geç döllenme olmuştur belki kalbini ferah tut 15 gün dolunca Bi daha yap testi inşallah ❤Anladım canım zaten adetime çok var benim erken yumurtladım ama adet erken mi gelir bilmiyorum ya da gününde mi gelir
İnşallah olmuştur canım çok ümitlenmek istemiyorum allah hiçbirimize evlat aratmasın çok zor İlk gebeliğimde 2 yıl sonunda tam tüp bebeğe gidicekken tutmuştu kısmet olmadı inşallah tutunacak olanları kucağımıza alırız Bide doktorum genetik test istedi kan pıhtılaşması varmış bende ondan olabilir dedilerİnşallah hiç gelmez adetin de gebe haberini alırız canım benim :) geç döllenme olmuştur belki kalbini ferah tut 15 gün dolunca Bi daha yap testi inşallah ❤
Benim de yapıldı testim ama Bi tek 4G/4G diye Bi şey çıktı dört doktor a gittim biri Bi şeye gerek yok biri coraspin kullan dedi durdu Bi sonuca bağlayamadım.. Çok doğru canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip ettiği evlatlar versin bize inşallah çok iyi anlıyorum seni hepimizin kucağı dolar inşallahİnşallah olmuştur canım çok ümitlenmek istemiyorum allah hiçbirimize evlat aratmasın çok zor İlk gebeliğimde 2 yıl sonunda tam tüp bebeğe gidicekken tutmuştu kısmet olmadı inşallah tutunacak olanları kucağımıza alırız Bide doktorum genetik test istedi kan pıhtılaşması varmış bende ondan olabilir dediler
Benimde aynı gen pai homozigot ve mthfr 1298 homozigot bsnada sadece coraspin kullan dediler hatta bülent tıraş dedi ameliyatımı yapan doktorBenim de yapıldı testim ama Bi tek 4G/4G diye Bi şey çıktı dört doktor a gittim biri Bi şeye gerek yok biri coraspin kullan dedi durdu Bi sonuca bağlayamadım.. Çok doğru canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip ettiği evlatlar versin bize inşallah çok iyi anlıyorum seni hepimizin kucağı dolar inşallah
Amin canım inşallah beklemek zor bakalım allah ol der oldururBenim de yapıldı testim ama Bi tek 4G/4G diye Bi şey çıktı dört doktor a gittim biri Bi şeye gerek yok biri coraspin kullan dedi durdu Bi sonuca bağlayamadım.. Çok doğru canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip ettiği evlatlar versin bize inşallah çok iyi anlıyorum seni hepimizin kucağı dolar inşallah
Ben 2 tane yaptım 2 gün arayla adet günü öncesi senin bu alttaki test gibi çıkıyor bende çözemedim tek çözüm kan vermekBendede hayalet cizgiler varrr canim testmi bozuk catlatma.ignesinin etkisimi blmiyorum bi sabahtan dgeri gece 1 de yaptim usteki gece bir
Doktora da gidemem.korkuma.kuzum.suan beklicem kacgun gectiBen 2 tane yaptım 2 gün arayla adet günü öncesi senin bu alttaki test gibi çıkıyor bende çözemedim tek çözüm kan vermek
Evet canım ben görüyorum ama çok çok belirsiz biraz bekle derim ortalık virüs den kırılırken sadece beta öğrenip Bi de tekrar kese ve tekrar kalp atışı için gideceksin unutmaKizlar benim gördüğümü goruyormusunuzzz
Canim gözün aydınKizlar benim gördüğümü goruyormusunuzzz
14.gunu kuzum digerlero bgun attigim 16.gun.erken bekle az daha canimCanim gözün aydın
Yumurtlamanin kacinci gunu bu test
Ben yumurtlamadan sonra 7. Gün deyim ne zaman test yapsam bilemedim henüz çok erken ama sabırsızlıkla işte
Aynen bekliyorum bakalim olcak gbi hisediyorum.Neblym test bozuk olabilirni diyorum 3 udemi bozuk olcak yaa of bilemeedimEvet canım ben görüyorum ama çok çok belirsiz biraz bekle derim ortalık virüs den kırılırken sadece beta öğrenip Bi de tekrar kese ve tekrar kalp atışı için gideceksin unutma
Bir bebeğin önce beta değeri artar kanda sonra kese sonra kalp sırası ile bunlar toplam beş haftayı kapsar. Dayanabilirim dersen beş haftan dolunca git hem keseyi hem kalp atışını görmüş olursun. Bi beta için Bi kese için Bi kalp için gitmemiş olursun riskli virüs zamanlarında. Tabi sana kalmış kuzum inşallah Rabbim meleğini vermiştir sana ❤Aynen bekliyorum bakalim olcak gbi hisediyorum.Neblym test bozuk olabilirni diyorum 3 udemi bozuk olcak yaa of bilemeedim
Tmm canım tsk ederim14.gunu kuzum digerlero bgun attigim 16.gun.erken bekle az daha canim