• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman kesin var canım senin hayırlı uğurlu olsun yarın sabahta bi test yap koyulaşmadına bak
Yaaaa heyecanlandirma beni ben olurum test yaparimda 😂 genelde böyle olurya hep blmiyorum yarin olmadi yaparim test canim sabah ilk idrarla

İnşallah hiç gelmez adetin de gebe haberini alırız canım benim :) geç döllenme olmuştur belki kalbini ferah tut 15 gün dolunca Bi daha yap testi inşallah ❤
İnşallah olmuştur canım çok ümitlenmek istemiyorum allah hiçbirimize evlat aratmasın çok zor 🙏🏼 İlk gebeliğimde 2 yıl sonunda tam tüp bebeğe gidicekken tutmuştu kısmet olmadı inşallah tutunacak olanları kucağımıza alırız 🙏🏼 Bide doktorum genetik test istedi kan pıhtılaşması varmış bende ondan olabilir dediler

İnşallah olmuştur canım çok ümitlenmek istemiyorum allah hiçbirimize evlat aratmasın çok zor 🙏🏼 İlk gebeliğimde 2 yıl sonunda tam tüp bebeğe gidicekken tutmuştu kısmet olmadı inşallah tutunacak olanları kucağımıza alırız 🙏🏼 Bide doktorum genetik test istedi kan pıhtılaşması varmış bende ondan olabilir dediler
Benim de yapıldı testim ama Bi tek 4G/4G diye Bi şey çıktı dört doktor a gittim biri Bi şeye gerek yok biri coraspin kullan dedi durdu Bi sonuca bağlayamadım.. Çok doğru canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip ettiği evlatlar versin bize inşallah çok iyi anlıyorum seni hepimizin kucağı dolar inşallah

Benim de yapıldı testim ama Bi tek 4G/4G diye Bi şey çıktı dört doktor a gittim biri Bi şeye gerek yok biri coraspin kullan dedi durdu Bi sonuca bağlayamadım.. Çok doğru canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip ettiği evlatlar versin bize inşallah çok iyi anlıyorum seni hepimizin kucağı dolar inşallah
Benimde aynı gen pai homozigot ve mthfr 1298 homozigot bsnada sadece coraspin kullan dediler hatta bülent tıraş dedi ameliyatımı yapan doktor

Amin canım inşallah beklemek zor bakalım allah ol der oldurur 🙏🏼😊

Kizlar benim gördüğümü goruyormusunuzzz

Eklentiler

• 20200402_103129.jpg
    20200402_103129.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 45
Canim gözün aydın
Yumurtlamanin kacinci gunu bu test
Ben yumurtlamadan sonra 7. Gün deyim ne zaman test yapsam bilemedim henüz çok erken ama sabırsızlıkla işte
14.gunu kuzum digerlero bgun attigim 16.gun.erken bekle az daha canim

Evet canım ben görüyorum ama çok çok belirsiz biraz bekle derim ortalık virüs den kırılırken sadece beta öğrenip Bi de tekrar kese ve tekrar kalp atışı için gideceksin unutma
Aynen bekliyorum bakalim olcak gbi hisediyorum.Neblym test bozuk olabilirni diyorum 3 udemi bozuk olcak yaa of bilemeedim

Aynen bekliyorum bakalim olcak gbi hisediyorum.Neblym test bozuk olabilirni diyorum 3 udemi bozuk olcak yaa of bilemeedim
Bir bebeğin önce beta değeri artar kanda sonra kese sonra kalp sırası ile bunlar toplam beş haftayı kapsar. Dayanabilirim dersen beş haftan dolunca git hem keseyi hem kalp atışını görmüş olursun. Bi beta için Bi kese için Bi kalp için gitmemiş olursun riskli virüs zamanlarında. Tabi sana kalmış kuzum inşallah Rabbim meleğini vermiştir sana ❤

Back