• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım ovğlasyon testlerim aşırı silikleşmeyince öylesine gebelik testi yaptım 50 gündür adet olmuyorum çünkü bir bakar mısınız, yani ben yumurtluyorum diye beklerken hamile olamam dimi, çizgiyi siz görebiliyor musunuz
Çok silik de olsa ben de gördüm sanki canım

Kızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş

Kızlar ben bugün doktora gittim. Normalde insanlar 3 4 haftayken öğrenirken ben ovülasyon sayesinde epey erken öğrendim ya. Şu anda kese oluşumu için erkenmiş. Ve ben çalışıyorum dua edin bana 1 hafta daha çalışmam lazım çünkü o zmana belli olurmuş
Döngünün kaçıncı günüydü canım

Bişey daha sorucam doktorum bana adetinin 5. Günü başla dedi ama benim adetimin bugun 3. Günü ve çok az geliyo 5. Gününü bekliyimmi sizce

Canlar selam,
Ben sanıyorum ovulasyonu kaçırmışım ya.. Stip değil kaset tipi ovulasyon testi güvenilmez dediler 27 günde bir adet oluyorum beşinci gün gördüğünüz üzere Bi koyuluk var ama dendiği gibi çok koyu Bi çizgi görmedim diye değerlendirmedim ama git gide çatlamış gibi silikleşdi.. Bu kaçırdım mı demek oluyor?

Eklentiler

• DSC_0127.JPG
    DSC_0127.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 62
Canlar selam,
Ben sanıyorum ovulasyonu kaçırmışım ya.. Stip değil kaset tipi ovulasyon testi güvenilmez dediler 27 günde bir adet oluyorum beşinci gün gördüğünüz üzere Bi koyuluk var ama dendiği gibi çok koyu Bi çizgi görmedim diye değerlendirmedim ama git gide çatlamış gibi silikleşdi.. Bu kaçırdım mı demek oluyor?
Canım yapmaya devam et geç yumurtlama gibi durumlar da söz konusu olabiliyor adete takın yumurtlayan oluyor

Canlar selam,

Bence bu test daha net gösteriyo ben aylardır strip test kullanıyodum hatta son kullandığım berbat bişeydi, sözde hassas ama C bile silik çıkardı hiç sevmedim
Laboquick aldım artık bunu kullanıcam
Sen bence teste devam et döngün kısa bile olsa yumurtlama zamanı sabit kalmaz değişebilir ben döngüsü 30 gün olup, 29.günde yumurtlayanı gördüm

Canlar selam,
Canim ben adete 3 gün kala testimde ovulasyon yakaladım. Hayatımda ilk kez oldu üstelik ve tamamen tesadüf farkettim. Yapmaya devam et belki de daha olmamıştır

Ne kadarlıkken öğrendiniz?

Back