• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canım benim inşallah dediğin gibi olur çok sağol devam edeceğim yarın programa göre yumurtlama günüm ama sanırım takvim ile tutmıycak inşallah görürüm koyu çizgiyi Bi de bu ay hiç göremezsem üzülürüm
Olumsuz düşünme canım sabırla bekle ben yaptığım ovulasyon testlerimi gonderebilsemde görsen ama buradan denedim atamadım. Programlarla ben tutturamadim ovulasyon testi daha güvenilir geliyor canım denemeye devam 🤗

Kızlar inşallah sizin durumunuz benim gibi olmaz. Daha önce paylaşmıştım ama Bir daha atayım ben, adetin 4. Gün gecikmesinin üstüne LH testi yapmıştım çok koyuydu ama 2 gün sonra yani toplamda 6 günlük gecikmeyle adet oldum. Fotoğrafı ekte:

Eklentiler

• 91A53BCA-8B58-4DAF-AB8B-2F445967CD06.jpeg
    91A53BCA-8B58-4DAF-AB8B-2F445967CD06.jpeg
    229,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar inşallah sizin durumunuz benim gibi olmaz. Daha önce paylaşmıştım ama Bir daha atayım ben, adetin 4. Gün gecikmesinin üstüne LH testi yapmıştım çok koyuydu ama 2 gün sonra yani toplamda 6 günlük gecikmeyle adet oldum. Fotoğrafı ekte:
Yerleşme kanaması gibi değil degilmi

Kızlar bugün yumurtlama mi nihayet sizce

Eklentiler

• 01A08242-5C20-4591-A76F-EC49F79A4561.jpeg
    01A08242-5C20-4591-A76F-EC49F79A4561.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 54
Geçen ay bende oldu az daha açıktı ama sanki sonra sizin gibi aşırı yoğun bir kanama yaşadım...aynı şeyleri yaşamışız ilginç

Geçen ay bende oldu az daha açıktı ama sanki sonra sizin gibi aşırı yoğun bir kanama yaşadım...aynı şeyleri yaşamışız ilginç
Ben kasım 30da ovitrelle vuruldum. Aralık Ocak 28 günde adet oldum. Normalde 30 günde olurum adet. Ama geçen ay ve bu ay hep gecikti. Şubatta 8 gün, martta da 6 gün gecikti. Ama ilginçtir ki yumurtlama günlerim sarkmadı yani adetimin 16. Günü hep yumurtladım normal zamanlardaki gibi. Mart ayında işte adetten 1 hafta önce ve adet gecikmesinde yumurtlama testleri hep pik olarak çıktı. Hangi saatte yapsam, su da içsem testler hep pik gibiydi. Kan vermiştim gebelik de yoktu. İlginç bir şey yaşadım ben Mart ayında.

Ben kasım 30da ovitrelle vuruldum. Aralık Ocak 28 günde adet oldum. Normalde 30 günde olurum adet. Ama geçen ay ve bu ay hep gecikti. Şubatta 8 gün, martta da 6 gün gecikti. Ama ilginçtir ki yumurtlama günlerim sarkmadı yani adetimin 16. Günü hep yumurtladım normal zamanlardaki gibi. Mart ayında işte adetten 1 hafta önce ve adet gecikmesinde yumurtlama testleri hep pik olarak çıktı. Hangi saatte yapsam, su da içsem testler hep pik gibiydi. Kan vermiştim gebelik de yoktu. İlginç bir şey yaşadım ben Mart ayında.
Çok ilginç gerçekten

Back