- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Canım ben bişey merak ettim adetinin basladığı günden diğer adet gününe kadar yapıyomusun ovu testi
Canım eşin keçi boynuzu yesin sabah akşam kabak çekirdeği yesin sende ye bizde ilk inde ise yaradı keçi boynuzu yediği ay hamile aldım sipermin hareketi önemli hep pik görüyorsan yumurtlama oluyordur , bazen sorun yoksa vitamin takviyeleri cokbise yarıyor bide hecesleniyoruz elde değil ama herşey bu vesile asıl sebebi daha o bebesin geleceği zaman değil biz yok isteyelim Allah istediğimizi görüyor ona rağmen gelmiyorsa bebesler demekki daha zamanvar hayırlısıyla işte üzülme canım
Her türlü denedimolmuyor
eşinize herhangi bir sorun var mıydı ?
Şuan hastahanelerde dışarıda tehlikeli dikkat et canımAminn çalışıyorum ve doktor randevusu aldım perşembeye. inşallah evde kalırsam içim daha rahat edicek
Valla bende o hataya düstüm pik gördüm diye bıraktım sonra tesadüfen tekrar yapym dedm baktım t cizgisi çok koyu bende o günü değerlendirdim tuttuBazen yaptım bazen yapmadım canım
Pik görüp silikleştikten sonra yapmaya gerek yok zaten o yüzden pikten sonraki günlerde daha yapmıyorum artık
Ancak adet zamanım geldiğimde 1-2 gün daha yapıyorum ola ki gebelik ihtimali var mı diye onu görmek için... Gerçi geç döllenme olursa adet zamanı hemen pik olmayabiliyo
Olsun net değilse de ihtimal varDeğerlendir bugünü canımcanım hamile değilim ben ortada net birşey yok
Ya tamam çok saol çok heyecanlıyım inşllah çatlamada olur ovalasyon takip testide alayım inşallah olur yaTamamen hangi biterse adetin ertesi günü başla hemen :)
Bende değerlendirdim vallaOlsun net değilse de ihtimal vardeğerlendirdim bugünü de artık. Yarını da degerlendirirsem çok iyi olur bakalım kocam ne diyecek
İnşallah canım gelişmeleri buradan bizimle paylaşabilirsin :)Ya tamam çok saol çok heyecanlıyım inşllah çatlamada olur ovalasyon takip testide alayım inşallah olur ya
Valla bende o hataya düstüm pik gördüm diye bıraktım sonra tesadüfen tekrar yapym dedm baktım t cizgisi çok koyu bende o günü değerlendirdim tuttu
Haydaaa kızlar 15.gün yumurtlama görmüştüm bugün 34.gün bu şekilde çıktı sizde bi bakın dedim
Yumurtlama günü dahil sonraki 4 gün üst üste değerlendirmiştim canım :)Hamile olabilirsin cnm böyle örnekleri çok görüyoruz bugün nasıl çıkacak lh testin yapınca paylaş olur mu? 15.gün pik gördün ya o günlerde kaç gün değerlendirmiştin peki hergün mü olmuştu?
Yumurtlama günü dahil sonraki 4 gün üst üste değerlendirmiştim canım :)
MrbYa canlar ben acaba kaçırdım mı adet biter bitmez başladım ama bakın beşinci gün hafif koyu oldu gün gün koyulaşmak yerine silinmeye başlandı T C den daha koyu olmalı diye bekliyorum ama sizce yumurtlama henüz olmamış mı yoksa beşinci gün müymüş?
Dün yaptığım saatte yaptım testi böyle çıktıHadi hayırlısı inşallah güzel haberle gelirsin canım
Yaaa canım benim inşallah dediğin gibi olur çok sağol devam edeceğim yarın programa göre yumurtlama günüm ama sanırım takvim ile tutmıycak inşallah görürüm koyu çizgiyi Bi de bu ay hiç göremezsem üzülürümMrb
Bence kaçırmadın. Benim hep yumurtlama düzenliydi. ama ilk defa bu ay koyulaşti açıldı. koyulaştı açıldı. 23. Gün yumurtlama yi yakaladim testlere ara vermeden devam et.
Pikten sonrada yapılması gerekmiyormu bir iki gün yumurta iki üç güne kadar döllenebilirBazen yaptım bazen yapmadım canım
Pik görüp silikleştikten sonra yapmaya gerek yok zaten o yüzden pikten sonraki günlerde daha yapmıyorum artık
Ancak adet zamanım geldiğimde 1-2 gün daha yapıyorum ola ki gebelik ihtimali var mı diye onu görmek için... Gerçi geç döllenme olursa adet zamanı hemen pik olmayabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?