- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bilemiyorum canım pko var bende düzensiz adetlerim benim :)
kızlar ne diyeyim, Allah gönlümüze göre versin. ben de en son biliyorsunuz lh testleri koyu koyu çıkıyordu adet günümde. 6 gün gecikmeyle adet oldum. doktora gidip "evet hamilesin" cümlesini duymadan ben inanamayacağım gibi geliyor.Benim geçen aygebelik testi silik çıkmıştı ama hamile değilmişim
Değerlendir bugünü canımEttim canımbu arada hayırlı olsun senin de inşallah sağlıkla gelir bebisin
Bendekızlar ne diyeyim, Allah gönlümüze göre versin. ben de en son biliyorsunuz lh testleri koyu koyu çıkıyordu adet günümde. 6 gün gecikmeyle adet oldum. doktora gidip "evet hamilesin" cümlesini duymadan ben inanamayacağım gibi geliyor.
İnsan umutlanıyor en ufak bireyden haklısınBende normalde yaptığım gebelik testinde hep tamamen beyaz çıkıyordu ilk defa geçen ay silik çıktı umutlandım ama değilmişim
Merhabalar klomene doktor tavsiyesinde mi başladınız acaba ,??Bende gecen ay baslamistim ama 5 kereiliski oldu misafirdi esim hastalanmisti derken gunum geldi hasta oldum bide bu ay klomene basliyorum birde ovulasyon testine devam edicrm bakalim hayirlisi mevlam hayirli zamanda hayirlisini versin cümlesine bizede
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar sanırım ben bu ay tutturdum. Birkaç gün önce evde test yaptım belirgin çift çizgi, inanamadım bir tane daha yaptım o da pozitif. Bugün kan verdim b-hcg 6.975 çıktı, doktor <evet hamilesin> demediama sonucun çok iyi dedi. Perşembe ultrasona alıcak. Umarım olumsuz bişeyle karşılaşmam Ne garip bir duygu hala umutlanamıyorum bile...
Amin inşallah, darısı sabırsızlıkla bekleyen herkese olsun.Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
canım hayırlı olsun inşallahKızlar sanırım ben bu ay tutturdum. Birkaç gün önce evde test yaptım belirgin çift çizgi, inanamadım bir tane daha yaptım o da pozitif. Bugün kan verdim b-hcg 6.975 çıktı, doktor <evet hamilesin> demediama sonucun çok iyi dedi. Perşembe ultrasona alıcak. Umarım olumsuz bişeyle karşılaşmam Ne garip bir duygu hala umutlanamıyorum bile...
Çok teşekkür ederim hastaneye gidemediğim için sizleden bilgi alıyorum ben klomene başlıycam adetimin beşinci günü ama adetim çok az geliyo 3 gün ancak sürer ben yinede 5. Günümü başlamam lazımTest yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakıp her gün aynı saatte yapacaksın t çizgisi c kadar koyu olduğunda pozitif yani yumurta çatlamış oluyor sonraki günlerde ikinci çizgi silik çıkıyor zaten :)
aminn Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın
Darısı bizlere
Malesef öyleİnsan umutlanıyor en ufak bireyden haklısın
Tamamen hangi biterse adetin ertesi günü başla hemen :)Çok teşekkür ederim hastaneye gidemediğim için sizleden bilgi alıyorum ben klomene başlıycam adetimin beşinci günü ama adetim çok az geliyo 3 gün ancak sürer ben yinede 5. Günümü başlamam lazım
Çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahkızlar kan testim cıktı hamileyimm
Aminn çalışıyorum ve doktor randevusu aldım perşembeye. inşallah evde kalırsam içim daha rahat edicekÇok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?