Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemiyorum canım pko var bende düzensiz adetlerim benim :)
Benim geçen aygebelik testi silik çıkmıştı ama hamile değilmişim
kızlar ne diyeyim, Allah gönlümüze göre versin. ben de en son biliyorsunuz lh testleri koyu koyu çıkıyordu adet günümde. 6 gün gecikmeyle adet oldum. doktora gidip "evet hamilesin" cümlesini duymadan ben inanamayacağım gibi geliyor.

Bende normalde yaptığım gebelik testinde hep tamamen beyaz çıkıyordu ilk defa geçen ay silik çıktı umutlandım ama değilmişim

Merhabalar klomene doktor tavsiyesinde mi başladınız acaba ,??

Kızlar sanırım ben bu ay tutturdum. Birkaç gün önce evde test yaptım belirgin çift çizgi, inanamadım bir tane daha yaptım o da pozitif. Bugün kan verdim b-hcg 6.975 çıktı, doktor <evet hamilesin> demedi ama sonucun çok iyi dedi. Perşembe ultrasona alıcak. Umarım olumsuz bişeyle karşılaşmam Ne garip bir duygu hala umutlanamıyorum bile...

Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah

canım hayırlı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim hastaneye gidemediğim için sizleden bilgi alıyorum ben klomene başlıycam adetimin beşinci günü ama adetim çok az geliyo 3 gün ancak sürer ben yinede 5. Günümü başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…