- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Canim az önce yaptığım test.. Adete 3-4 günüm var bu arada.. Test aynı test sadece birinde flaşı açıp çektimsıvı alımına dikkat et canım
Sanki hamilelik gibi hamileler yaptıgındada bu şekilde çıkıyorCanim az önce yaptığım test.. Adete 3-4 günüm var bu arada.. Test aynı test sadece birinde flaşı açıp çektim
negatif canım :)Bugüne ait testim
gebelik testi yap canım :)Canim az önce yaptığım test.. Adete 3-4 günüm var bu arada.. Test aynı test sadece birinde flaşı açıp çektim
Yaaa inşallah dediğin gibidir canım. Off ya içim içimi yiyor. Yumurtlama gibi ilişkiye devam edeceğim ama ne olur ne olmazSanki hamilelik gibi hamileler yaptıgındada bu şekilde çıkıyor
Elimde testi yok canımgebelik testi yap canım :)
Adet günü yap o zaman canım :)Elimde testi yok canımsadece bir tane erken gebelik testi var onu da ileri zamanlara saklıyorum ne olur ne olmaz diye.. Daha adete 3-4 gün var erken olur yaparsam diye düşündüm
Gebelik testin ne durumda canım?Haydaaa kızlar 15.gün yumurtlama görmüştüm bugün 34.gün bu şekilde çıktı sizde bi bakın dedim
Tamam canım bekliycem artık. Bu günleri de değerlendirelim ne olur ne olmazAdet günü yap o zaman canım :)
29.gün test yaptım ama negatif çıktı dün yine yaptım ikinci çizgi aşırı silik çıktı kamerada belli olmuyordu o yüzden atamadım burayaGebelik testin ne durumda canım?
Kesinlikle canım değerlendir ne olur olmaz :)Tamam canım bekliycem artık. Bu günleri de değerlendirelim ne olur ne olmaz
Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakıp her gün aynı saatte yapacaksın t çizgisi c kadar koyu olduğunda pozitif yani yumurta çatlamış oluyor sonraki günlerde ikinci çizgi silik çıkıyor zaten :)Yumurta takibini biri bana anlatsın lütfen
Adetimin 5. Günü klomene başlıycam sonra yumurta takibi yapmam lazım ama nasıl
Canim az önce tekrar test yaptım lh testi ve bu şekilde çıktı. Yumurtlama diye düşünürsek pozitif değil mi?Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakıp her gün aynı saatte yapacaksın t çizgisi c kadar koyu olduğunda pozitif yani yumurta çatlamış oluyor sonraki günlerde ikinci
Aaaaaa süper o zaman ya.29.gün test yaptım ama negatif çıktı dün yine yaptım ikinci çizgi aşırı silik çıktı kamerada belli olmuyordu o yüzden atamadım buraya
Bilemiyorum canım pko var bende düzensiz adetlerim benim :)Aaaaaa süper o zaman ya.Kaç gün geçti adetinden?
Evet pozitif canım :) sıvı alımına dikkat ettin değil mi?Canim az önce tekrar test yaptım lh testi ve bu şekilde çıktı. Yumurtlama diye düşünürsek pozitif değil mi?
Benim geçen aygebelik testi silik çıkmıştı ama hamile değilmişim29.gün test yaptım ama negatif çıktı dün yine yaptım ikinci çizgi aşırı silik çıktı kamerada belli olmuyordu o yüzden atamadım buraya
Ettim canımEvet pozitif canım :) sıvı alımına dikkat ettin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?