- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Pozitifi görmüş müydünKızlar merhaba benim de yumurtlama 20.gün oldu
Garanti olsun diye adet bitiminden başla :)Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Bence pik olmamış,önceki gün sancım çoktu ben de bu ay yapmayı düşünmüyordum ortalık malum ama neyse yaptım ki kontrol çizgisinden iki kat kırmızıydı nerdeyse inanamadım,değerlendirdik tabi ama pişman da oldum geri, çünkü ilerleyen günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruzKızlar benim de adetime 5 gün var. Genelde adetin 14-15 inci günlerinde ovulasyon testi pozitif olur. Ama Bu ay çok da dikkatli ovulasyon testi yapamadım. Yaptıklarımda da pozitif yakalayamadım. Az önce tekrar lh testi yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Sizce yumurtluyor muyum? Değerlendirmem mi lazım? Adete 5 gün var bu arada dediğim gibi
vala siz yapmaya devam edin dediğiniz için yaptım. benim çatlamam 19 da olmuştu. ben vajinismutum. ocakta yendim ama rahat yapamıyorum hala. o yüzden çok deneyememiştim. şok oldum o yüzden. yarın kan vercem bakalım artıkBenimde 21.günden beri ovülasyon testi belirgin çıkıyor pik kadar koyu değil ama belirgin hep
Bennnn geçen ay adetimin sonlarıma doğru yumurtlamam olduadetken yumurtlaynda varmış okumuştum bu sitede öyle birşeyler
Pozitif değil şuan ki testin canım
Pik değil bence de canım. Ama benim genelde böyle çıktıktan bir sonraki testi pozitif oluyor. Ondan sanki pozitifi görecek gibi hissediyorum. Adetim de yakın ondan şaşırdım birazBence pik olmamış,önceki gün sancım çoktu ben de bu ay yapmayı düşünmüyordum ortalık malum ama neyse yaptım ki kontrol çizgisinden iki kat kırmızıydı nerdeyse inanamadım,değerlendirdik tabi ama pişman da oldum geri, çünkü ilerleyen günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruzya bulaşırsa diye kendi kendimi yiyorum
Bisey olacağını sanmıyorum ben çinde bile bitti bizde de biter inşallah bu günlerBence pik olmamış,önceki gün sancım çoktu ben de bu ay yapmayı düşünmüyordum ortalık malum ama neyse yaptım ki kontrol çizgisinden iki kat kırmızıydı nerdeyse inanamadım,değerlendirdik tabi ama pişman da oldum geri, çünkü ilerleyen günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruzya bulaşırsa diye kendi kendimi yiyorum
Ama adete yakın yumurtlama olur mu ki gebelik de olabilirEvet canım pozitif değil ama sanki pozitif olmaya yakın gibi geldi. Adetim de yaklaştı ondan şaşırdım.
Pik değil bence de canım. Ama benim genelde böyle çıktıktan bir sonraki testi pozitif oluyor. Ondan sanki pozitifi görecek gibi hissediyorum. Adetim de yakın ondan şaşırdım biraz
Doktor tanıdıklarım öyle demiyor yaa binleri görecek ölümler günde diyorlar, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ya gebeyken bulaşırsa diye endişemBisey olacağını sanmıyorum ben çinde bile bitti bizde de biter inşallah bu günler
Keşke dediğin gibi olsaAma adete yakın yumurtlama olur mu ki gebelik de olabilirama ben korkuyorum gerçekten pozitiften de korkuyorum
Daha anne karnında bebeğe bulaşıp bulamadığı bile belli değil ki canım. Olabilir tabi ama..Doktor tanıdıklarım öyle demiyor yaa binleri görecek ölümler günde diyorlar, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ya gebeyken bulaşırsa diye endişem
O kadar sevindim ki kan sonucunu mutlaka bilgidir buradanvala siz yapmaya devam edin dediğiniz için yaptım. benim çatlamam 19 da olmuştu. ben vajinismutum. ocakta yendim ama rahat yapamıyorum hala. o yüzden çok deneyememiştim. şok oldum o yüzden. yarın kan vercem bakalım artık
Çoğumuzun yumurtaları çatladı beklemedeyiz bir arkadaşımız idrarda pozitifi gördü yarın kan verecek :)Kızlar ben aranızdan değilim yani ovulasyon kullanmıyorum ama 2.ve 3 haftamı değerlendirdim bende bekliyorum güzel haberler varmı aranızda hamile olan ovulasyon işe yarasısınız bu ay olmazsa birdaki ay bende başlamayı düşünüyorum
26 -27 pozitif gibi duruyor yumurtlama 24-48 saat arası canlı kalıyor belki ondan kaynaklı iki gün üst üste belirgin çıkmıştır :) testleri aynı saatte yapmak da önemli tabi ona da dikkat edinKızlar aranızda yeniyim bi yardımcı olurmusunuz adet bitim tarihim 17 mart tel uygulamasında 26sı yumurtlama gösteriyordu ve öğün kaşın sancısı yaşadım test yaptığımdada gördüğüm en koyu çizgiyi gördüm pik değildi ama en koyuydu tabi değerlendirdik ogünleri fakat ben yine teste devam ediyorum sıvı alımınada dikkat ediyorum ama birgün silik Birgün daha koyu ben anlamadım birde başka bir paylaşımda bir bayan testinin tam pik olmadan en koyu günü değerlendirip hamile kaldığını söylemişti sizce olabilirmi yani tam koyulaşmıyor olabilirmi uzun oldu hakkınızı helal edin
Çok teşekkür ederim inşallah hayrlısıyla bebişlerimizi görürüz rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlısını versin26 -27 pozitif gibi duruyor yumurtlama 24-48 saat arası canlı kalıyor belki ondan kaynaklı iki gün üst üste belirgin çıkmıştır :) testleri aynı saatte yapmak da önemli tabi ona da dikkat edin
Oh hayırlısı olsun valla sende durumlar neÇoğumuzun yumurtaları çatladı beklemedeyiz bir arkadaşımız idrarda pozitifi gördü yarın kan verecek :)
Canim bu da az önce yaptığım test.. Adete 4 gün falan varPozitif değil şuan ki testin canım
Kuzum az önce yine lh testi yaptım. Böyle çıktı.. Adete 4 gün falan var. Yumurtluyor muyum ki acabaBence pik olmamış,önceki gün sancım çoktu ben de bu ay yapmayı düşünmüyordum ortalık malum ama neyse yaptım ki kontrol çizgisinden iki kat kırmızıydı nerdeyse inanamadım,değerlendirdik tabi ama pişman da oldum geri, çünkü ilerleyen günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruzya bulaşırsa diye kendi kendimi yiyorum
canım benimde adete 1 hafta kala belirgin çıkmaya başladı ama hala ortada birşey yokCanim bu da az önce yaptığım test.. Adete 4 gün falan var
Kuzum az önce yine lh testi yaptım. Böyle çıktı.. Adete 4 gün falan var. Yumurtluyor muyum ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?