Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pik olmamış,önceki gün sancım çoktu ben de bu ay yapmayı düşünmüyordum ortalık malum ama neyse yaptım ki kontrol çizgisinden iki kat kırmızıydı nerdeyse inanamadım,değerlendirdik tabi ama pişman da oldum geri, çünkü ilerleyen günlerde bizi ne bekliyor bilmiyoruz ya bulaşırsa diye kendi kendimi yiyorum

Benimde 21.günden beri ovülasyon testi belirgin çıkıyor pik kadar koyu değil ama belirgin hep
vala siz yapmaya devam edin dediğiniz için yaptım. benim çatlamam 19 da olmuştu. ben vajinismutum. ocakta yendim ama rahat yapamıyorum hala. o yüzden çok deneyememiştim. şok oldum o yüzden. yarın kan vercem bakalım artık

Pozitif değil şuan ki testin canım

Evet canım pozitif değil ama sanki pozitif olmaya yakın gibi geldi. Adetim de yaklaştı ondan şaşırdım.

Pik değil bence de canım. Ama benim genelde böyle çıktıktan bir sonraki testi pozitif oluyor. Ondan sanki pozitifi görecek gibi hissediyorum. Adetim de yakın ondan şaşırdım biraz

Bisey olacağını sanmıyorum ben çinde bile bitti bizde de biter inşallah bu günler

Ama adete yakın yumurtlama olur mu ki gebelik de olabilir ama ben korkuyorum gerçekten pozitiften de korkuyorum

Bisey olacağını sanmıyorum ben çinde bile bitti bizde de biter inşallah bu günler
Doktor tanıdıklarım öyle demiyor yaa binleri görecek ölümler günde diyorlar, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ya gebeyken bulaşırsa diye endişem

Ama adete yakın yumurtlama olur mu ki gebelik de olabilir ama ben korkuyorum gerçekten pozitiften de korkuyorum
Keşke dediğin gibi olsa ama çok umudum yok test böyle çıkınca hemen değerlendirdik beni de şaşırtan adete yakın tarih olması.. Zamanında olursam 5 gün var. Sen korkma canım elbet geçer bu günler

Doktor tanıdıklarım öyle demiyor yaa binleri görecek ölümler günde diyorlar, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ya gebeyken bulaşırsa diye endişem
Daha anne karnında bebeğe bulaşıp bulamadığı bile belli değil ki canım. Olabilir tabi ama..

Kızlar ben aranızdan değilim yani ovulasyon kullanmıyorum ama 2.ve 3 haftamı değerlendirdim bende bekliyorum güzel haberler varmı aranızda hamile olan ovulasyon işe yarasısınız bu ay olmazsa birdaki ay bende başlamayı düşünüyorum

Kızlar aranızda yeniyim bi yardımcı olurmusunuz adet bitim tarihim 17 mart tel uygulamasında 26sı yumurtlama gösteriyordu ve öğün kaşın sancısı yaşadım test yaptığımdada gördüğüm en koyu çizgiyi gördüm pik değildi ama en koyuydu tabi değerlendirdik ogünleri fakat ben yine teste devam ediyorum sıvı alımınada dikkat ediyorum ama birgün silik Birgün daha koyu ben anlamadım birde başka bir paylaşımda bir bayan testinin tam pik olmadan en koyu günü değerlendirip hamile kaldığını söylemişti sizce olabilirmi yani tam koyulaşmıyor olabilirmi uzun oldu hakkınızı helal edin

Eklentiler

• 19232A79-82BF-4F39-ABCD-9F06F68DEF32.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 43
O kadar sevindim ki kan sonucunu mutlaka bilgidir buradan

Çoğumuzun yumurtaları çatladı beklemedeyiz bir arkadaşımız idrarda pozitifi gördü yarın kan verecek :)

26 -27 pozitif gibi duruyor yumurtlama 24-48 saat arası canlı kalıyor belki ondan kaynaklı iki gün üst üste belirgin çıkmıştır :) testleri aynı saatte yapmak da önemli tabi ona da dikkat edin

26 -27 pozitif gibi duruyor yumurtlama 24-48 saat arası canlı kalıyor belki ondan kaynaklı iki gün üst üste belirgin çıkmıştır :) testleri aynı saatte yapmak da önemli tabi ona da dikkat edin
Çok teşekkür ederim inşallah hayrlısıyla bebişlerimizi görürüz rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlısını versin

Pozitif değil şuan ki testin canım
Canim bu da az önce yaptığım test.. Adete 4 gün falan var

Kuzum az önce yine lh testi yaptım. Böyle çıktı.. Adete 4 gün falan var. Yumurtluyor muyum ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…