- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
fotoğraf atar mısınızCanim bu da az önce yaptığım test.. Adete 4 gün falan var
Kuzum az önce yine lh testi yaptım. Böyle çıktı.. Adete 4 gün falan var. Yumurtluyor muyum ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğraf atar mısınızCanim bu da az önce yaptığım test.. Adete 4 gün falan var
Kuzum az önce yine lh testi yaptım. Böyle çıktı.. Adete 4 gün falan var. Yumurtluyor muyum ki acaba
inanırımBennnn geçen ay adetimin sonlarıma doğru yumurtlamam oldu ben de şok oldum
Canım ben bişey merak ettim adetinin basladığı günden diğer adet gününe kadar yapıyomusun ovu testi10 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
O kadar pik görüp değerlendirmeme rağmen tutmadı hala son 2 aydır yumurta takibi yaptırdım ilk ay yumurtam hızlı bi şekilde büyüdü iğne vuruldum ama yine tutmadı
Bu ayda 2 defa gittim farklı bi durum oldu iğne vurulamadım nasip elbet tek nedeni bu
ama beklemek her geçen gün daha zor
En sonuncu 21.gün lütfen buna yorum yapın cok ilginçPozitifi görmüş müydün
Yumurtluyorsun bence değerlendir hemen benim pik oldugu gün önce t çizgisi belirmişti sonra c belirmiştiEn sonuncu 21.gün lütfen buna yorum yapın cok ilginç
Ben geçen ay ilk defa ovulasyon testi aldım denedim şubat 9 23 gün sonra pik gördüğümü sandım aynı koyuluktaydı ve değerlendirip testi braktım 12 gün sonra karnım ağrır gibi oldu dedimki test yapıyım ovulasyon testi baktım t cizgisi c çizgisnden koyu cıktı yani adetimden 44 gün sonra pik olmus oldu gercekten ve değerlendirdim bence adetiniz baslayana dek yapmaya devam edin ovu. Testlerini yani ben 9 aydır senin yaptığın hatayı yapıyormuşum yumurtlamamı kendim hesaplıyordum..Ve ben birbıcuk yıldır bebek istiyordum 14.günden sonra test yapmıyordum geçti diye önemsemiyordum ilk defa evdeyim diye bu kadar test yaptım
pozitif canım :)En sonuncu 21.gün lütfen buna yorum yapın cok ilginç
canım benimde adete 1 hafta kala belirgin çıkmaya başladı ama hala ortada birşey yok
Fotoğraf yuklenmemis nedense canım şimdi tekrar atıyorum. İkisi de aynı test birinde flaşi açtım öyle çektimfotoğraf atar mısınız
yumurtlama günü dahil 4 gün değerlendriyorum ilişkiden sonra 1 saate yakın yatıyorum bel üstü duşu da ertesi sabah alıyorum benBirde kizlar iliski sonrasi kalkmama dus almama vs gibi sey ler yapiyor musunuz yani doktorlar yarim Saat yeterli diyorlar
pozitif olması için c kadar koyu olması gerekiyor canımFotoğraf yuklenmemis nedense canım şimdi tekrar atıyorum. İkisi de aynı test birinde flaşi açtım öyle çektim
Bende oyle yapayim bu ayyumurtlama günü dahil 4 gün değerlendriyorum ilişkiden sonra 1 saate yakın yatıyorum bel üstü duşu da ertesi sabah alıyorum ben
aynen canım garanti olsun :)Bende oyle yapayim bu ay
Gece çok geç olmuştu testi tekrarlayamadim ama bence bir daha yapsam koyuluk olarak c yi geçerdi t gibi düşünüyorum canım. Bugün birazdan bu daha yapıp bakicam artıkpozitif olması için c kadar koyu olması gerekiyor canım
sıvı alımına dikkat et canımGece çok geç olmuştu testi tekrarlayamadim ama bence bir daha yapsam koyuluk olarak c yi geçerdi t gibi düşünüyorum canım. Bugün birazdan bu daha yapıp bakicam artık
evet pozitif :)Kızlar şimdi yaptım bu pikmi