• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bir sorum olacak. benim adetime 2 3 gün var. ovülasyon testi yaptım ve net çift çizgi çıktı. acaba gebelik belirtisi mi

Bu arada kızlar siz hangi günleri değerlendiriyorsunuz? Hergün olmasın diyolar ben adet günüme kadar 2 günde bir denediğim zamanlarda oldu ama yine tutmadı
Doktor bana yumurtlama zamanı 3-4 gün boyunca hergün dedi öylede deniyorum ne bileyim valla gına geldi Allah hepimizi sevindirsin amin🤲😔
Her türlü denedim😁 olmuyor

merhaba bir sorum olacak. benim adetime 2 3 gün var. ovülasyon testi yaptım ve net çift çizgi çıktı. acaba gebelik belirtisi mi
%50 ihtimal canım zaten 2 seçenek var ya ikinciye yumurtluyorsundur yada gebesindir elinde gebelik testi varsa sabah ilk idrarla dene :)

10 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
O kadar pik görüp değerlendirmeme rağmen tutmadı hala😢 son 2 aydır yumurta takibi yaptırdım ilk ay yumurtam hızlı bi şekilde büyüdü iğne vuruldum ama yine tutmadı
Bu ayda 2 defa gittim farklı bi durum oldu iğne vurulamadım nasip elbet tek nedeni bu
ama beklemek her geçen gün daha zor😔
Canım eşin keçi boynuzu yesin sabah akşam kabak çekirdeği yesin sende ye bizde ilk inde ise yaradı keçi boynuzu yediği ay hamile aldım sipermin hareketi önemli hep pik görüyorsan yumurtlama oluyordur , bazen sorun yoksa vitamin takviyeleri cokbise yarıyor bide hecesleniyoruz elde değil ama herşey bu vesile asıl sebebi daha o bebesin geleceği zaman değil biz yok isteyelim Allah istediğimizi görüyor ona rağmen gelmiyorsa bebesler demekki daha zamanvar hayırlısıyla işte üzülme canım

Aaaa çok sevindim inşallah kanda da olumlu sonucu alırsın canım 🙏🏼
tesekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese yaşatır. ben hala şaşkınım sizin adete kadar ovülasyonu yapın belli olmaz birden çok çatlama olabilir demenize istinaden yapmıştım. hiç belirtim yoktu şüphelenmedim de hiç. ama çizgiler netti. biraz önce yine yaptım yine aynı:KK5:

Eklentiler

• 91805616_642318219946552_2037205672570912768_n.jpg
    91805616_642318219946552_2037205672570912768_n.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim de adetime 5 gün var. Genelde adetin 14-15 inci günlerinde ovulasyon testi pozitif olur. Ama Bu ay çok da dikkatli ovulasyon testi yapamadım. Yaptıklarımda da pozitif yakalayamadım. Az önce tekrar lh testi yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Sizce yumurtluyor muyum? Değerlendirmem mi lazım? Adete 5 gün var bu arada dediğim gibi

Eklentiler

• IMG_20200330_214644.jpg
    IMG_20200330_214644.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200330_214640.jpg
    IMG_20200330_214640.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 28
Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi

tesekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese yaşatır. ben hala şaşkınım sizin adete kadar ovülasyonu yapın belli olmaz birden çok çatlama olabilir demenize istinaden yapmıştım. hiç belirtim yoktu şüphelenmedim de hiç. ama çizgiler netti. biraz önce yine yaptım yine aynı:KK5:
Benimde 21.günden beri ovülasyon testi belirgin çıkıyor pik kadar koyu değil ama belirgin hep 😀

Kızlar benim de adetime 5 gün var. Genelde adetin 14-15 inci günlerinde ovulasyon testi pozitif olur. Ama Bu ay çok da dikkatli ovulasyon testi yapamadım. Yaptıklarımda da pozitif yakalayamadım. Az önce tekrar lh testi yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Sizce yumurtluyor muyum? Değerlendirmem mi lazım? Adete 5 gün var bu arada dediğim gibi
Pozitif değil şuan ki testin canım

Back