- 9 Haziran 2018
- 594
- 303
- 103
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Adet bittikten kaç gün sonra başlamıştın canım senKızlar geçen ay 16. Gün yumurtlama olmuştu biliyorum farklı olabiliyor ama geçen ay 9 günde geç adet oldum yumurtlamayı kaçırmış olabilirmiyim hep silik çıkıyor
Hemen sonra başladım adetim 6 gün sürdü 7. Gün başladımAdet bittikten kaç gün sonra başlamıştın canım sen
Geç yumurtlama olabilir belki canım adete yakın yumurtası çatlayan da olabiliyor sen devam et testlereHemen sonra başladım adetim 6 gün sürdü 7. Gün başladım
Ebru hanımdan test aldınız mı fiyat ı nedir acaba.Bir gebenin günlüğü yumurtlamadan catlayana kdr 5 6 gub iliski dio ya bende simdi bosda geçmek istemiyorum klomen kullandim bide göbekden igne oldum bgun catlatma hergun iliski olsun diyorum bakalim bi aksilik cikamzsa
Evet olabilir ama yumurtlama olduktan sonra 14 gün geçmesi lazımmış muhakkak adet olmak için eğer tutmazsa yine mi geç adet olucam o kafama takıldı çok düzenliydi normal de adetlerim geçen ay sadece 9 gün geç oldum rahim filmi çektirmiştim ondan diye düşündüm bu ay da geç olursam diye kafaya taktıkGeç yumurtlama olabilir belki canım adete yakın yumurtası çatlayan da olabiliyor sen devam et testlere
Yumurtlama gerçeklelmilse kesinlikle 14 gün sonra adet olması gerekiyor ama streste çok etkiliyor ciddenEvet olabilir ama yumurtlama olduktan sonra 14 gün geçmesi lazımmış muhakkak adet olmak için eğer tutmazsa yine mi geç adet olucam o kafama takıldı çok düzenliydi normal de adetlerim geçen ay sadece 9 gün geç oldum rahim filmi çektirmiştim ondan diye düşündüm bu ay da geç olursam diye kafaya taktık
O zaman benim bu ay yine beklemeli gelicek canımYumurtlama gerçeklelmilse kesinlikle 14 gün sonra adet olması gerekiyor ama streste çok etkiliyor cidden
Öyle görünüyorO zaman benim bu ay yine beklemeli gelicek canım ☺
Olsun canım inşallah hakkimızda hayırlısı olurÖyle görünüyor
Canım benim ilk gebeligimde ovulasyon testini 15. Günde yumurtlama oldu adete 3 gün kala yaptım tekrardan ovulasyon dan ya ikinci yumurtlama olursa görmek için yada adete yakın ovulasyon tekrar catlamadan bugün önceki gibi koyulaşma ya başlıyorsa hamilesin demek oluyor hatta adet günü yaptım kop koyu çıktı çizgi sırf ovulasyon testi doğrumu diye merak ettim doğruydu hamilek süresi boyunca ara ara yaptım hep çok koyu çıktı yumurtlamadan sonra silik hayali çizgi canlaniyorsa biraz umutlanmaliyiz ben denedim doğruDöngünün 15.gününde yumurta çatlamıştı bugün ki ovülasyon testi de böyle çıktı benim 1 haftadır da belim ağrıyor
Kız benim 1 haftadır belirgin çıkıyor pik kadar koyu değil ama belirgin hep çözemedim adette olmadım 33.günümdeyimCanım benim ilk gebeligimde ovulasyon testini 15. Günde yumurtlama oldu adete 3 gün kala yaptım tekrardan ovulasyon dan ya ikinci yumurtlama olursa görmek için yada adete yakın ovulasyon tekrar catlamadan bugün önceki gibi koyulaşma ya başlıyorsa hamilesin demek oluyor hatta adet günü yaptım kop koyu çıktı çizgi sırf ovulasyon testi doğrumu diye merak ettim doğruydu hamilek süresi boyunca ara ara yaptım hep çok koyu çıktı yumurtlamadan sonra silik hayali çizgi canlaniyorsa biraz umutlanmaliyiz ben denedim doğru
Canım garanti olsun diye sabah ilk idrarla al idrar damlatmaya dikkat et fazla damlatmaKızlar dün yada bugün adet günüm, olmadım hala. Bugün uyanınca kendimi bi garip hissediyorum, belimde falan bi garip ağrı var, braz önce de 2-3 kez afedersiniz beyaz sarı gibi akıntı oldu, adet günü hiç böle bişe olmazdı . Yaşayan varmı?
Gebelik testi yapmak için kaç saat idrara çıkmamış olmak lazım? Birde sıvı alımı önemli mi? Sabah ilk idrarla iyi olurdu ama test yoktu, gün içinde yaparsam neye dikkat etmeliyim?
İnşallah canım gelişmeleri buradan bizimle paylaşabilirsinBu arada bende Mart sayilirmiyim 28 Mart'ta pik gördüm zaten adet biriminden beri degerlendiriyoruz bizbu iki 25 de durduk 27 Mart 28 29 değerlendirdik benim ilk inden dolayı belirtiler aynı olursa anlarım bakalım heyecanla bekliyoruz çizgi 28 de çok belirgindi 29 da hafif siliklesti dahada siliklesir yarın sonra adete 6 gün kala tekrar yapicam ovulasyonu çizgi kızarmaya başlarsa 2 gün kala kan vericem ben böyle yapıyorum çıkıyor benim ilk kini böyle öğrendim inşallah hepimizin sevimli sevimli bebekleri olur
eşinize herhangi bir sorun var mıydı ?10 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
O kadar pik görüp değerlendirmeme rağmen tutmadı halason 2 aydır yumurta takibi yaptırdım ilk ay yumurtam hızlı bi şekilde büyüdü iğne vuruldum ama yine tutmadı
Bu ayda 2 defa gittim farklı bi durum oldu iğne vurulamadım nasip elbet tek nedeni bu
ama beklemek her geçen gün daha zor
bende bu şekilde yapıyorum canımBu arada kızlar siz hangi günleri değerlendiriyorsunuz? Hergün olmasın diyolar ben adet günüme kadar 2 günde bir denediğim zamanlarda oldu ama yine tutmadı
Doktor bana yumurtlama zamanı 3-4 gün boyunca hergün dedi öylede deniyorum ne bileyim valla gına geldi Allah hepimizi sevindirsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?