- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
- Konu Sahibi meryemhilall
GEBElik testi mi ovulasyonmuarkadaşlar 5 gündür silik çıkıyor acaba yaklaştığı için mi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GEBElik testi mi ovulasyonmuarkadaşlar 5 gündür silik çıkıyor acaba yaklaştığı için mi böyle
Yok canım ovulasyon koyu çizgi çıkmadı dahaGEBElik testi mi ovulasyonmu
Zaten resim ekledimGEBElik testi mi ovulasyonmu
Resmi görmwmiştim canım, adetin yakınmı ki? Yumurtlama yaklaşıyor gibi sıkıntı yok bekle bakalımZaten resim ekledim
Yok canım daha var ama ondan mı diye merak ettim çok sağolResmi görmwmiştim canım, adetin yakınmı ki? Yumurtlama yaklaşıyor gibi sıkıntı yok bekle bakalım
1gün öncesinden belirginleşmeye başlıyor ertesi gün de zaten daha net kırmızı bir çizgi çıkıyor sen devam et yapmaya canımarkadaşlar 4 gündür silik çıkıyor acaba yaklaştığı için mi böyle
Merhaba canım normal de dun adet olmam lazımdı olmadım bu gün yumurtlamanın üzerinden 15 gün çatlama üzerinden 11 gün geçti valla bilmiyorumStres yapma canım gebelik yoksa bile adetini geciktirirsin bende ayın 15 inde çatlama gördüm bende de daha birşey yok
1gün öncesinden belirginleşmeye başlıyor ertesi gün de zaten daha net kırmızı bir çizgi çıkıyor sen devam et yapmaya canım
En sağlıklısı kan vermekte malum her yer tehlikeli şuanMerhaba canım normal de dun adet olmam lazımdı olmadım bu gün yumurtlamanın üzerinden 15 gün çatlama üzerinden 11 gün geçti valla bilmiyorum
Tamam canım Kafana birşey takılırsa sorarsın buradan tekrardanbugün de aynı canım devam ediyorum
Sağol canım çok teşekkür ediyorumTamam canım Kafana birşey takılırsa sorarsın buradan tekrardan
Aynen öyle sabırla bekliyorum ilk kez gecikti adetim ondanbu heyecanımEn sağlıklısı kan vermekte malum her yer tehlikeli şuan
İnşallah hamilesindir canımAynen öyle sabırla bekliyorum ilk kez gecikti adetim ondanbu heyecanım
Inşallah inşallah dua ediyorum rabbim bana da tüm isteyenlere de en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnİnşallah hamilesindir canım ♥
Döngünün 15.gününde yumurta çatlamıştı bugün ki ovülasyon testi de böyle çıktı benim 1 haftadır da belim ağrıyorKızlar nasıl durumlar? Bat bekliyoruz hala olmayız da hamileyizdir inşallah
Artık bat zamanı geliyor hala niye ovulasyon yapıyorsun canımDöngünün 15.gününde yumurta çatlamıştı bugün ki ovülasyon testi de böyle çıktı benim 1 haftadır da belim ağrıyor
Döngünün 15.gününde yumurta çatlamıştı bugün ki ovülasyon testi de böyle çıktı benim 1 haftadır da belim ağrıyor
Çift yumurtlama durumları olabiliyormuş birde benim adet de düzensiz ne olur ne olmaz şansa bırakmayayım dedimArtık bat zamanı geliyor hala niye ovulasyon yapıyorsun canım
Ay bilmiyorum ki normalde öyle bel ağrısı çeken biri değilim kendimi de dinlemiyorum öyleBende de bel boşluklarımda bi ağrı var ama boşa ümitlenmek istemiyorum, sürekli evde işlendiğimizdendir die düşündüm