• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm 27 yada 28inde ama 🙈 ne biliyim pek umudum yok gibi. Geçen ay herşeyi belirti diye gördüm ama adet oldum. Bu ay hiç umursamak istemiyorum. Karnım ağrıyor diyorum ki uyduruyorum şuan. Midem bulandı Bi iki kere diprum kesin uyduruyorum. Çok aradayım. 15inde çatlamam oldu bnm de. Laboquick ile takip ettim. Hyrlısı
Benimde 15 de çatlama oldu bu ay sonu adet görmem lazım 😁

BEnm 7gün var ama nedense umudum yok gibi🥴 çok karışığım bu ara bu corona nedeniyle 🤔 aslında çok heyecanlı ve istekli başlamıştım ovulasyon testine falan ama bilmiyorum Allahım nasipse verir🙏🏻 Bide ilk ay diyemi acaba umutsuzum bilmiyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama bi yanımda hep umutlu, bugün bi ara diyorum hamile olursam ovulasyon testlerinin kullanılmamışlarını birine göndereyim kargoyla🙏🏻🙃🙂😌😞😌
Ay sonu adet olmam lazım bu ayın 15 i yumurtlama oldu benim de :) bende seninle aynı şeyi niyetledim vallahi hamile kalırsam elimdeki testleri birine hediye etcem diye

Evet aynı psikolojideyiz canım, buarada farkettimki hepimiz 14-15 inde yumurtlamışız😂

Sağlıklı olan zaten ayın başında ya da sonunda adet görmekmiş. Takibi de 14 15 yumurtlamaya denk geliyor.

Pek değerlendiremedik biz. Sadece pik ve çatlama günü aşağı yukarı. Yorumları okuyorum da. O günler sürekli diğer günler iki günde bir ilişki yaşıyorlar 🙈

Bakalım nasibimizde ne var😌😌 Bi tarafım çok umutlu Bi tarafım hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissettiriyor. Sizde de öyle oluyor mu
Bende bel ağrısı ara ara mide bulantısı oluyor 1 haftadır 🙄 bende her ay senin gibi hissesiyordum ama nedense bilmiyorum çok ümitliyim bu kez

Sağlıklı olan zaten ayın başında ya da sonunda adet görmekmiş. Takibi de 14 15 yumurtlamaya denk geliyor.

Pek değerlendiremedik biz. Sadece pik ve çatlama günü aşağı yukarı. Yorumları okuyorum da. O günler sürekli diğer günler iki günde bir ilişki yaşıyorlar 🙈
HAyır canım yanlış anladın 14-15 mart demek istedim😀

Bende bel ağrısı ara ara mide bulantısı oluyor 1 haftadır 🙄 bende her ay senin gibi hissesiyordum ama nedense bilmiyorum çok ümitliyim bu kez

Ya kendi iç sesimi susturuyor resmen. Geçen ay çok değişik bir adet oldum. Bi gün gecikti hatta. Dedim kesin hamileyim. Ama adet oldum. Şimdi de benzer şeyler var. Bu sefer de diyorum ki kesin hamile değilim 🤣🤣🤣🤣

Çıldırıcimmmm

Ya kendi iç sesimi susturuyor resmen. Geçen ay çok değişik bir adet oldum. Bi gün gecikti hatta. Dedim kesin hamileyim. Ama adet oldum. Şimdi de benzer şeyler var. Bu sefer de diyorum ki kesin hamile değilim 🤣🤣🤣🤣

Çıldırıcimmmm
Hahahah bende kafayı yicem valla günler geçmiyor 😀

Kızlar, ben bugün adet oldum, hem de ne adet... Böylece adet öncesi ovülasyon testleri benim için çöp demektir 🙂

Canım, 20 aydır nasip olmuyor zaten. Artık olmayacağına inanmaya başladım. Koşmuyorum peşinden. Önceden hıçkıra hıçkıra ağlardım adet olunca, şimdi umrumda bile olmuyor 🙂
Öyle deme lütfen inancını kaybetme bak benim dayım ve yengem de hiçbir problem olmadığı halde 15 sene sonra oldu o kadar doktora vs gittiler olmadı kendiliğinden oldu. Biliyorum süreç zor ama sabır gerektiren bir süreç her nasibin bi vakti vardır

Günaydın arkadaşlar 😑😑 11 -12 -13 -14 de yumurtlama gördüm 15 de çatladı bu gün yada yarın regl olmam gerekiyor biraz önce test yaptım gebelik kocaman bi tek çizgi 😔😔😔😔 çok üzgünüm

Günaydın arkadaşlar 😑😑 11 -12 -13 -14 de yumurtlama gördüm 15 de çatladı bu gün yada yarın regl olmam gerekiyor biraz önce test yaptım gebelik kocaman bi tek çizgi 😔😔😔😔 çok üzgünüm
Stres yapma canım gebelik yoksa bile adetini geciktirirsin bende ayın 15 inde çatlama gördüm bende de daha birşey yok 🤷🏼‍♀️

arkadaşlar 4 gündür silik çıkıyor acaba yaklaştığı için mi böyle

Eklentiler

• E4981E6A-5E2E-4FAC-8F35-4E8371D7FB56.jpeg
    E4981E6A-5E2E-4FAC-8F35-4E8371D7FB56.jpeg
    139,9 KB · Görüntüleme: 35
Back