• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız 😀
Ilk idrarla nekdr doğru cikar bilmiyorum canım ama fotoğrafda pik gbi duruyor az silik öğlen gbi tekrar yap

Değerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorum 😂 çok yorucu bir süreç ya😬 Allah hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin 🤲🏻

Evet kesinlikle öyle. Ev işleri VS. Hergün duş 🙈 yoruluyor insan.

Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize 🥰🥰

Benim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptım 😊 öncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef

Eklentiler

• 20200315_113537.jpg
    20200315_113537.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 39
Benim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptım 😊 öncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Dunu degerlendirdiniz mi ? Bugun yarini yani siliklesene kadar degerlendirebilirsin gun asirida olabilir imkan varsa sabah saatlerini degerlendirin daha canlı oluyomus zaten en fazla iki gune catlar. Ayni saatte testi yapmaya ozen gosterin . 1 2 saat sivi tuketimini azaltirsaniz daha net cikiyo

Dunu degerlendirdiniz mi ? Bugun yarini yani siliklesene kadar degerlendirebilirsin gun asirida olabilir imkan varsa sabah saatlerini degerlendirin daha canlı oluyomus zaten en fazla iki gune catlar. Ayni saatte testi yapmaya ozen gosterin . 1 2 saat sivi tuketimini azaltirsaniz daha net cikiyo
Dünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)

Çok geçmiş olsun. Demek ki miniğinze kavuşmaya biraz daha vakit varmış ki rabbim ertelemiş

Teste gelince bence pik olmuş bugün. Bugünden itibaren 3 4 gün günlük birliktelik yaşayın. Test yapmaya devam edin. Silikleşmeyr başlayınca bir iki gün daha birlikte olun. Sonrası artık takdiri ilahi 🥰🥰

Çok geçmiş olsun. Demek ki miniğinze kavuşmaya biraz daha vakit varmış ki rabbim ertelemiş

Teste gelince bence pik olmuş bugün. Bugünden itibaren 3 4 gün günlük birliktelik yaşayın. Test yapmaya devam edin. Silikleşmeyr başlayınca bir iki gün daha birlikte olun. Sonrası artık takdiri ilahi 🥰🥰
Çok teşekkür ederim aynen her şey nasip biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım 😊

Dünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)
Bugunu de degerlendir sonra gun asiri yapabilirsin muhtemelen catlar zaten siliklesiyo oyle olunca . Ki bu iki gunu de gun asiri degerlendirdiyseniz hic sıkıntı yok cunku spermin de orda yasama suresi mevcut . Hemen kalkmayin. Hakkinizda hayirlisi yine yapip atarsaniz yardimci oluruz 😊

Bugunu de degerlendir sonra gun asiri yapabilirsin muhtemelen catlar zaten siliklesiyo oyle olunca . Ki bu iki gunu de gun asiri degerlendirdiyseniz hic sıkıntı yok cunku spermin de orda yasama suresi mevcut . Hemen kalkmayin. Hakkinizda hayirlisi yine yapip atarsaniz yardimci oluruz 😊
Tamamdır çok sağolun atarım yarın yapınca inşallah😊

Merhaba kızlar, yumurtlama yakın mı sizce?

Eklentiler

• IMG_20200315_135044.jpg
    IMG_20200315_135044.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 29
Back