Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart anneleri nerdesinizz bebişler kac haftalık oldu
Benimki 31+ 4 mart annesimi olacagim yoksa nisanmi bilmiyorum.Doktorum mart sonu, nisan basi dedi ama benimki tup bebek temmuzun 20'sinde transferim olmustu ve erken dogum riskim oldugunu soyledi offf! kafam karisti
Benimki 31+ 4 mart annesimi olacagim yoksa nisanmi bilmiyorum.Doktorum mart sonu, nisan basi dedi ama benimki tup bebek temmuzun 20'sinde transferim olmustu ve erken dogum riskim oldugunu soyledi offf! kafam karisti
Tüp bebek olması erken doğum yapmanla alakalı değildir. Gebelik elde edildikten sonra normal bi gebeden hiçbir farkın yoktur. Normal bi gebelikteki erken doğum riski ne kadarsa seninkide o kadar yani. Ancak çoğul gebelikse erken doğum riskin daha yüksek olabilir oda normal gerçekleşen bir çoğul gebeliktede aynıdır. Bende kızışımı micro enjeksiyon yöntemiyle elde ettim . Bugün itibariyle 34+6 olduk. Kafanı bunlarla kurcalama Şunu bilki psikolojik olarak herşeyi senle birlikte yaşıyo bebişin. Sen huzurlu olki oda huzurlu olsun :)