mart anneleri çalışmaya başladınız mı?

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
45
ben öğretmenim ve 5 haziranda doğum iznim bitiyor rapor alıp bu eğitim -öğretim yılını kapatacağım ama yinede eylülde bebeğimi nasıl bırakacağım yada sağdığım süt ona yetecek mi bilmiyorum şimdiden telaşlanıyorum sizler çalışmaya başladınız mı?:uhm:

canım benim doğum raporum 5 mayısta bitti. işyerimle görüşüp 6 ay ücretsiz izin aldım çalışmayada 1 kasımda başlayacağım. ama inan şimdiden yavrumu nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum. bebişimi bırakabileceğim kimsemde yok. sanırım kreşe vereceğim. benim için çok zor olacak biliyorum ama onun geleceği için çalışmak zorundayım.

Malesef bende 28 Mayısta işe başlayacağım ücretsiz izinde kullanamayacağım üstelik bakıcı arıyoruz hala!! iki kişi bulmuştum biri hastalandı gelemeyecek diğeri evin uzaklığını bahane etti gelmedi insanlar iş yok diyor yinede beğenip gelmiyorlar...Çok üzgünüm çok minicik oğlumu kimselere emanet edemem derken şimdide bu sorunlar çıktı kızlar...Sütüm az geliyordu şimdi iyice keilecek bu gidişle..Allaha dua ediyorum hayırlısı olsun diye herhalde konuşup 1-2 hafta rapor alacağım bu gidişle...

bende eylülde baslıyacagım ama ücretsiz izin almak istiyorum hala kararsızım benim kayınvaldem bakacak ama ben nasıl bırakacam bilmiyorum cok zor ya birine bırakıp gitmek

ben dün işe başladım
annem bakıyo çok şükür
zaten lojmandayım evim hemen üst katımda çıkıp iniyorum sürekli
Allah yardımcımız olsun

ben 1 yıl aldım ücretsiz izin ama sonrasında kime bırakırım nasılbırakırım bilmiyorum

evet çok şükür
ama iş göremez raporumu kaybettim fotokopisinide vermemiştim iş yerine napcam bilmiyorum ya
benim gibi olan var mı
hastaneyi aradım cuma günü gel bakalım dediler ama
ya olmazsa aldığım parayı kuruma vercem mecbur
vermezsem yandım o kadar borcu nasıl öderim ya
dua edin kızlar bana

23 mayıs itibariyle ben çalışmaya başladım bile 28 martda doğdu ceylinim ....nasıl yani kuruma ödeyeceksin anlamadım arkadaşım bu arada doğum sonrası 56 gün mü yoksa 90 gün mü raporunuz

bende 3 martta dodu oğluşum 27 mayıst iş başı yaptım annem geldi tokattan aile boyu herkes burda

sevgili anneler
ben calısmaya basladım ve cokta iyi geldi!degisiklik oldu benim icin
bu hayata alısmak lazım napalım:)

arkadaşlar ssk dan ne kadar parayı kendinize aldınız
bana 5500 falan dedi ama 50 sini al gerisini kuruma ver dedi bizim kurum parayı alıyo malesef
ama 50 çok az değil mi doğum yardımı vs yok mu süt parası falan sizlerde durum ne

kaç günlük raporun vardı ben henüz doğum parasını almadım bu ay alacağım:dance: ne kadar onuda bilmiyorum hu hu doğum ücretini alan var mı arkadaşlar sskdan

shannon benim durumum da aynı ve işe başlamak istemiyorum ama mali olarak da ücretsiz izin alamam..

canım ben bir sene fedakarlık edecem kızım için maddi acıdan .harcamalarımı kısacam kızım için

sevgili anneler
ben calısmaya basladım ve cokta iyi geldi!degisiklik oldu benim icin
bu hayata alısmak lazım napalım:)

happy gercekten calısmak işe yarıyormu bazen cok canım sıkılıyor evde ama kızımıda bırakamam gibi geliyor napacagımı sasırdım

19 şubatta doğum öncesi 3 mart doğum 28 mayıs iş başı yaptım 5500 küsürüde vardı
ama 50sini al dedi sade ssk

6789 Maaş toplamım doğum yardımı olarak da 150 falan almıştım sanırım toplam 7 milyar diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…