mart anneleri çalışmaya başladınız mı?

happy gercekten calısmak işe yarıyormu bazen cok canım sıkılıyor evde ama kızımıda bırakamam gibi geliyor napacagımı sasırdım

canım gercekten ise yariyor!
yani artik ise gitmek dah aalam kazandi beni icin.Oglum icin calisiyorum ve para kazaniyorum diye dusunuyorum artık.Is ortamında arkadaslarla muabbet vs resmen dunyam degisti iyi geldi.Eve gelince de oglumu cok ozlemis oluyorum ve yatana kadar onunla ilgleniyorum.
Bence olumlu dusunelim arkadaslar
yani ay nasıl bırakıcam diye dusundukce insna daha stre soluyor
hersey bebisleirmiz icin :)
sevgiler canım

kaç Günlük Raporun Vardı Ben Henüz Doğum Parasını Almadım Bu Ay Alacağım:dance: Ne Kadar Onuda Bilmiyorum Hu Hu Doğum ücretini Alan Var Mı Arkadaşlar Sskdan

Canim Ben Aldim. Normalde Doğum öncesi Ve Doğum Sonrasi 16 Hafta Yasal Izin Varya Hepsi Için 1500 Ytl Aldim Ama Askari ücretlemi Yoksa Normal Mi çalişiyosun Bilmiyorum. Sigortam Askari üzerinden Yattiği Için Benim O Kadardi. şöyle Söyleyeyim Aylik Askari Brüt üzerinden 3/2 Sini Aliyosun Yani Hemen Hemen Net Askari ücrete Geliyor Aylik. Günlük 14 15 Milyon Filan. Ama Dediğim Gibi Benim Askari üzerinden Yatiyor Sigortam Sizde Değişebilir

benim böyle bi olaydan haberim bile yok. Bana sadece bebek yardımı 50 ytl alınıyo demişlerdi bende hiç uğraşmayayım dedim Sanırım iş işten geçmiştir senağlama

benim böyle bi olaydan haberim bile yok. Bana sadece bebek yardımı 50 ytl alınıyo demişlerdi bende hiç uğraşmayayım dedim Sanırım iş işten geçmiştir senağlama
hayır canım iş işden geçmedi hala vaktin var evraklarını hazırla sskurumuna gitkaydını yaptır bi kaç gün içinde de posraneden paranı al güle güle harca

benim böyle bi olaydan haberim bile yok. Bana sadece bebek yardımı 50 ytl alınıyo demişlerdi bende hiç uğraşmayayım dedim sanırım iş işten geçmiştir senağlama

sen sigortan yatrken doğum iznine ayrildiysan bilgilerin ssk ya gidiyor. Iş yerinin kayitli olduğu ssk ya git ne belgeler lazim diye sor onlar bi gağit veriyor onlari hazirla hemen götür iki gün içinde postaneye yatiyor. 1500 az para değil benim için en azindan oyle. Iş işten geçmez. 5 sene içinde mi ne alinabiliyor. O senin en doğal hakkin canim.

benim 4 aylık bebeğim var suan yıllık ızın rapor kullanıyorum daha sonrada 6 ay ücretsiz izne cıkacam Allah calışan annelere kolaylık versin

paranın üstüne bi bardak su içtim senağlama
biz ssklı değilmişiz kendi vakfımız varmış onun için bu ödeneği alamıyormuşum çok üzüldüm yaw kısmet napalımm

bende 18 de başlıcam işe senağlama
işi bırakcaktım kendimi hazırlamıştım buna ama parasal nedenlerden dolayı bırakamıyorum şimdi ağlamaktan gözleri şişti moralim çok bozuk
oğlumu bırakmak istemiyom kimsenin ona benden daha ii bakacağınada inanmıyorum kayınvaldem bakacak tabi kendi istediği gibi benim istediğim gibi değil
ben evdeyken bile karışıyodu illa ayağında sallayarak uyutacaktı benim kaçkere hayır dememe rağmen şimdi kesin başlar sallamaya :eek:klava:
herşeyden nefret ediyorum

bende 20 gün sonra çalışmaya başlıyacam kızıma bakıcı bakacak ama bütün yaz nasıl olacak diye kaygılandım bakalım ihşallah herşey yolunda gider gerçi şanslıyım çünkü 2 yıllık komşum bakacak ama yinede ayrılmak cok zor olacak

Bende basladim artik. Ogluma annem bakiyor onun icin icim cok rahat. Ama isten geldikten sonra hemen uyuyor oglum hasret gideremiyorum valla :KK43:

ben de 2 haftadır başladım,normalde 5 saat çalışıyoruz,süt izniyle 3,5 saat ama kızımı çook özlüyorum,annem bakıyo benden bile iyi baktığını bildiğim için hiç gözüm arkada değil :)

X