- 4 Temmuz 2007
- 303
- 45
-
- Konu Sahibi FERAYKANAL
happy gercekten calısmak işe yarıyormu bazen cok canım sıkılıyor evde ama kızımıda bırakamam gibi geliyor napacagımı sasırdım
kaç Günlük Raporun Vardı Ben Henüz Doğum Parasını Almadım Bu Ay Alacağım:dance: Ne Kadar Onuda Bilmiyorum Hu Hu Doğum ücretini Alan Var Mı Arkadaşlar Sskdan
hayır canım iş işden geçmedi hala vaktin var evraklarını hazırla sskurumuna gitkaydını yaptır bi kaç gün içinde de posraneden paranı al güle güle harcabenim böyle bi olaydan haberim bile yok. Bana sadece bebek yardımı 50 ytl alınıyo demişlerdi bende hiç uğraşmayayım dedim Sanırım iş işten geçmiştir senağlama
benim böyle bi olaydan haberim bile yok. Bana sadece bebek yardımı 50 ytl alınıyo demişlerdi bende hiç uğraşmayayım dedim sanırım iş işten geçmiştir senağlama
isallah canim yaaa ilac olur valla :dance:hayır canım iş işden geçmedi hala vaktin var evraklarını hazırla sskurumuna gitkaydını yaptır bi kaç gün içinde de posraneden paranı al güle güle harca
ben de daha yeni aldım geç olsaydı alamazdım hemen durma evraklarını dolaştırisallah canim yaaa ilac olur valla :dance: