Mart 2024 Tüp Bebek Sürecine Başlayanlar

Hayır bakılmadı o nedir cuma günü herşey yolunda giderse öbür hafta toplana olur dedi
Yumurtalarin sayisina gore artiyor benim asilamada 3 yumurta vardi 169 çıkmıştı ve doktor 1 tanr dolu yumurta oldugunu soylemisti yumurta başına 250 300 civari olmasi lazm diye biliyorum

Yumurtalarin sayisina gore artiyor benim asilamada 3 yumurta vardi 169 çıkmıştı ve doktor 1 tanr dolu yumurta oldugunu soylemisti yumurta başına 250 300 civari olmasi lazm diye biliyorum
Vallahi bişey demedi belki bu son iğnelerin de bitmesini bekliyordur bilmiyorum belki de hiç bakmayacak direk toplama yapıcak siz nerde tedavi görüyorsuunz ben bahçeci Fulya da Güvenç karlıkaya

Vallahi bişey demedi belki bu son iğnelerin de bitmesini bekliyordur bilmiyorum belki de hiç bakmayacak direk toplama yapıcak siz nerde tedavi görüyorsuunz ben bahçeci Fulya da Güvenç karlıkaya
Evet bende okudumda Bazilarinda hic bakmamislar bazilarinda bakmislar önemli olan saglikli yumurtalar 1 yumurta ile tutanda var Allah buyuk bakalim .. ben Acıbademde tedavi goruyorum doktorum Mustafa Taş

Bendeki gelişmeler: 15 Mart’ta yumurtalar toplanmıştı. Bugün 5.gün. Toplanan 5 yumurtamdan 5’i de döllenmişti ve 3.güne ulaşmıştı. Dün bir tane fireyle yolumuza devam ettik. Bugün ise iki embriyo blastokist olmuş ve biyopsi alınıp dondurulmuş. Düşük bir ihtimal ama yarın yani 6.gün bir tane daha çıkabilirmiş. Şimdi bekleme süreci başlıyor. Sağlıklı embriyoyu bulabilmek için bol bol dua artık.

Merhaba bende bu ay bu sürece başlayanlardanım ani bir kararla henüz sekiz aylık evliyim ancak yaşım 37, amh değerim 2,06 çıktı diğer değerlerde normal ancak sekiz aydır denedik olmadı, sekiz gün gonal kullandım, dün opu yapıldı 12 yumurta toplandı 7 tanesi embriyo olmuş, kaçı 5. Güne ulaşır bilmiyorum doktor rahim dinlendirme yapılacağını söyledi ohss midir nedir riskli dedi allah hepimizin yardımcısı olsun sağlam psikoloji lazım bu süreçler için bende ne uyku kaldı ne yemek

Merhaba, yazık etmeyin bunca emeğe. Buraya kadar gelmişsiniz. En zoru olan opu geride kalmış. Ohhs olmamak için bol su için. Günde en az 2lt. Burdan öğrenip şükür düzeldim. Yoksa ağrılardan ölüyordum vallahi. Kendizi bırakmayın kaybeden siz olursunuz. Hemen toparlanıp transferi gerçekleştirip sonuca odaklanın.

Hayırlısı olsun süreciniz ne durumda hemen transfer oldu mu

Son durumunuz nedir

Şimdi anladım e2 bugün son kontrolüm vardı doktor kan verdin mi dedi hayır dedim sonra konuyu kapattı pazartesi opu olucam bu kan tahlili gerekiyordu unuttular sanırım

Şimdi anladım e2 bugün son kontrolüm vardı doktor kan verdin mi dedi hayır dedim sonra konuyu kapattı pazartesi opu olucam bu kan tahlili gerekiyordu unuttular sanırım
Ya bazilari bakmayabiliyor bilmiyorum ki sen stres yapma bunu kendine hayirlisiyla gir cik insallah ben dün girdim opuya

Nasıl geçti Allah yardımcınız olsun
Aminn cumlemizin inşallah transfer icin henuz bisi demediler bende bilmiyorum opuya gelecek olursak iyiydi narkozdan uyandiktan sonra adet sancisi olur ya siddetli o agri vardı kasıklarımda . Agri kesici serum yapildi ve hafifledi ama dun hassastim tabiki bu sanırım yumurta sayisina bagli olabilir bende tam bilemiyorum sen bugun girmeyecekmiydin opuya benmi yanlis hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…