- 27 Mart 2016
- 504
- 361
- 103
- Konu Sahibi Selinnnnnnnnnnn
-
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Benim gideceğim hastahane devlete bağlı acaba ordada yumurta toplama işlemi anestezilimi yapilir.Tüp filmi cekeceklerdi anestezili olmuyomuş disini sık yaptıracaksın dediler yaptıramadım özelde anestezili yaptırmak zorunda kaldım onuda zor kabul ettiler.Yumurta toplama işlemi neresi olursa olsun her halukarda anestezili yapılan bir işlemmidir acaba.tesekkur ederim cvp verdiginiz icinKorkucak kadar bişey yok sakin olun muayenede hiç ağrı sızı olmuyor iki dakikalik iş. Yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile oluyor sen hiç anlamıyorsun bile uyanınca odaya çıkarıp dinlendiriyorlar zaten ağrı olsada ağrı kesici yapıyorlar. Benim 1 Nisan'da yumurta toplama işlemi yapıldı âdet olmayı bekliyorum transfer için o da muhtemelen bayramdan sonra inşallah Allah nasip ederse
Amin inşallah hepimiz içinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Benim gideceğim hastahane devlete bağlı acaba ordada yumurta toplama işlemi anestezilimi yapilir.Tüp filmi cekeceklerdi anestezili olmuyomuş disini sık yaptıracaksın dediler yaptıramadım özelde anestezili yaptırmak zorunda kaldım onuda zor kabul ettiler.Yumurta toplama işlemi neresi olursa olsun her halukarda anestezili yapılan bir işlemmidir acaba.tesekkur ederim cvp verdiginiz icin
Bende 26 mart başladım dün yumurta toplama oldu 14 adet. 10 tanesi sağlıklıymış üç tanesi hemen döllenmişş kalan 7 taneyi de bugün yarın dölleyeceklermiişş Sizin aşama şuan ne durumda4 Mart 2024 tarihi itibari ile tüp bebek sürecine başladım.2.denemem ve yeni bir hastanede tedaviye başladık.Bu dönemde başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar burada tecrübelerimizden ve sürecimizden bahsedelim.Hepimize sağlıklı evlatlar ve kolaylıklar diliyorum.
Bende gün önce oldum 14 toplandı 10 sağlıklı çıktı ve döllendi. Ağrım çok az oldu Adet ağrısı gibi akşamına geçti bugünde ara ara cok az ağrım oldu ağrı kesici alabilirsin sorun olmaz dedilerHanımlar merhaba. Ben bugün opu oldum 24 yumurta toplanmış 22sini döllenme yaptık dediler çok şükür. Dayanılmayacak bir ağrım yok ama biraz kanamam ve parol kullanmamı gerektirecek bir ağrı var tamamen geçmedi. Bu normal mi sizce ya da kaç güne geçiyor bu ağrılar
Selam nasıl gidiyor peki oldunuzmu transfer?Merhaba bende transfer aşamasındayım estrofem kullanıyorum
Evet oldum hatta dün 11.günümdü testim 19,24 geldi baya düşük bir değer yarın tekrar vereceğimSelam nasıl gidiyor peki oldunuzmu transfer?
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirimYumurtalar istenen büyüklüğe geldiyse sana bir saat belirliyorlar ve sen o saatte çatlatma iğnesini vuruyorsun ama eğer yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmediyse gene gonal f kullanmaya devam ediyorsun . Her hastanenin ve her doktorun verdiği ilaç yaptığı şey farklıdır doktordan doktora göre değişebiliyor veya hastaneden hastaneye göre herkes farklı tedavi yöntemleri uyguluyor.sonra gene muayene olacaksın sonra çatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden sonra yumurta toplama işlemi ondan sonra aynı anda yumurta toplama işlemi yapılırken senin de eşin seninle gelecek o da sperm testi verecek ondan sonra yumurtaların dönlendirilecek ve size söylenen tarihte gelip bilgi alacaksınız yumurtalarınız döllendi mi döllenmedi mi istenilen döndürme seviyesine geldiği zaman 4 gün 5 gün ve 3 gün ne zaman yumurtalar istenilen kaliteye döllenmeye geldiyse o zaman transfer olacak
Benimde 2 adet 3. gün embriyom ile 1 adet 5. gün emriyom donduruldu.Tahmini 20-21 Nisan 'de yükleme işlemlerine başlanacak.
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirimtıkla...
Maşallahçok iyi. İyi düşünün iyi olsun. Bol bol dua edin. Hep pozitif düşünün. Benim de 10 yumurtadan 9 döllenmişti.
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirimtıkla...
Bende gün önce oldum 14 toplandı 10 sağlıklı çıktı ve döllendi. Ağrım çok az oldu Adet ağrısı gibi akşamına geçti bugünde ara ara cok az ağrım oldu ağrı kesici alabilirsin sorun olmaz dediler
Embriyolara genetik test yapılıyor. Preimplantasyon genetik tanı. Tutunma şansını arttırmak ve düşüğün önüne geçebilmek için kromozomsal olarak sağlıklı embriyo bulunuyor.
Şimdiden siz panik olmayın. Bekleyin bi. O günler yaklaşınca onlar plan programlarını ona göre yapıyorlar zaten.Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirim
Öyleymiş eğer bayrama denk gelirse bi sonraki aya erteliyorlarmışŞimdiden siz panik olmayın. Bekleyin bi. O günler yaklaşınca onlar plan programlarını ona göre yapıyorlar zaten.
merhaba inşallah hayırlısı olsun. tüp bebek için beslenme ve diyet programın varsa yardımcı olur musun? malum çok önemli bir konuo zaman doğru yoldayım demektir, mevcut durumda bir diyetisyen kontrolündeyim zaten iyi denk geldi teşekkürler
aslında rafine şekerden ve paketli gıdalardan uzak duruyorum ve karbonhidrat tüketimine dikkat ediyorum normla beslenme planlı bir diyet uyguluyorum ekstra yaptığım bişey yok şuandamerhaba inşallah hayırlısı olsun. tüp bebek için beslenme ve diyet programın varsa yardımcı olur musun? malum çok önemli bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?