• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2024 Tüp Bebek Sürecine Başlayanlar

Oo arada ciddi fark var. Ne güzel! Bir sürü seçeneğiniz var. Belki 2 tane yerleştirirler. Bu tedavinizde hangi ilaçları kullandınız farklı olarak? Benim gibi merak edenler de öğrenmiş olur.
Önceki ay biestoron ve meletonin kullandım.
Birde farklı olarak gonalf ile birlikte ismini şimdi hatirlamiyorum büyüme hormonu iğnesi kullandım. Sonra da da klasik gonalf + oxidite ve çatlatma ignesi

Oo arada ciddi fark var. Ne güzel! Bir sürü seçeneğiniz var. Belki 2 tane yerleştirirler. Bu tedavinizde hangi ilaçları kullandınız farklı olarak? Benim gibi merak edenler de öğrenmiş olur.
Tekli olarak dondurdular.
Benim 9 yaşında bir kızım var, ondan tek istedim. Aslında çift olmasi da biri tuttumazsa birinin tutma ihtimali var ama ikiz korkuttu beni.

14 Mart’ta opu yapıldı ,bugün 4. günüm ve hala sancılarım var .9 yumurta toplandı.7 yumurta embriyo olduğu bilgisi verildi bugün tekrar.3. Gün embriyosu 2 tane donduruldu.5. Güne kalan 5 emriyo için 19 Mart’ta haber verecekler.Allah hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸

Merhaba, hepimiz adına inşallah güzel sonuçlar alabileceğimiz bir süreç diliyorum.
Benim elimde beş ay önce dondurduğumuz sadece bir yumurtam var. Doktorum ikincisini de deneyelim risk almayalım dedi ancak o gün bu gündür iki ay regl olmadım, üstüne üç aydır da ortaya çıkan basit kistim dolayısıyla doğum kontrol hapı kullandım ama kist bir türlü beni bırakmadı sağ olsun :KK43: Yarın kontrole gidiyorum, adetimin ikinci günü ve sevgili kisti hâlâ beni terk etmemişse iğneyle alınacak ve ikinci yumurta için tekrar iğnelere başlayacağım.
Özetle ben transfer sürecini henüz göremedim ama opu yu soran arkadaşlarımız olmuş, sanıyorum acı durumu yumurta sayısıyla orantılı zira benim bir tanecik yumurtam olduğundan hiç ağrım olmamıştı.
Yarınki işlem için biraz endişeliyim açıkçası, inşallah güzel geçer 🙏🏻

14 Mart’ta opu yapıldı ,bugün 4. günüm ve hala sancılarım var .9 yumurta toplandı.7 yumurta embriyo olduğu bilgisi verildi bugün tekrar.3. Gün embriyosu 2 tane donduruldu.5. Güne kalan 5 emriyo için 19 Mart’ta haber verecekler.Allah hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸
Amin transfer kaç gün sonra

Merhaba bende 11 martta basladim ilk kez deniyorum oncesinde b12 ilaci omegrav diye bir omega ve vitamin takviyesi kullandim simdi gonalf 225 doz + cetrodite igne kullanıyorum yarin kontrol var muhtemelen persembe opu olacak dedi dr. Ama yinede yarin bir bakacak hepimizin guzel haberler almasi dileğiyle 💜

Merhaba bende 11 martta basladim ilk kez deniyorum oncesinde b12 ilaci omegrav diye bir omega ve vitamin takviyesi kullandim simdi gonalf 225 doz + cetrodite igne kullanıyorum yarin kontrol var muhtemelen persembe opu olacak dedi dr. Ama yinede yarin bir bakacak hepimizin guzel haberler almasi dileğiyle 💜
Bende gonak f başladım bitti yarın kontörüm var

Bende 16martta başladım gonalf 175 vuruluyorum folik asit antibiyotik tarlusal ve vajinal fitil verdi yarın da kontrolüm var

Alttan muayene olacaksın yumurtaların istedikleri büyüklüğe geldiler mi ne alemdelerr diye ✨Allah yardımcın olsun inşallah
Allah razı olsun inş olmuştur yeterince şuna merkezdeyim heyecanlıyım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin yumurtalar yeterliyse iğne ve sonra transfer oluyor sanırım

Allah razı olsun inş olmuştur yeterince şuna merkezdeyim heyecanlıyım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin yumurtalar yeterliyse iğne ve sonra transfer oluyor sanırım
Yumurtalar istenen büyüklüğe geldiyse sana bir saat belirliyorlar ve sen o saatte çatlatma iğnesini vuruyorsun ama eğer yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmediyse gene gonal f kullanmaya devam ediyorsun . Her hastanenin ve her doktorun verdiği ilaç yaptığı şey farklıdır doktordan doktora göre değişebiliyor veya hastaneden hastaneye göre herkes farklı tedavi yöntemleri uyguluyor.sonra gene muayene olacaksın sonra çatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden sonra yumurta toplama işlemi ondan sonra aynı anda yumurta toplama işlemi yapılırken senin de eşin seninle gelecek o da sperm testi verecek ondan sonra yumurtaların dönlendirilecek ve size söylenen tarihte gelip bilgi alacaksınız yumurtalarınız döllendi mi döllenmedi mi istenilen döndürme seviyesine geldiği zaman 4 gün 5 gün ve 3 gün ne zaman yumurtalar istenilen kaliteye döllenmeye geldiyse o zaman transfer olacak

Yumurtalar istenen büyüklüğe geldiyse sana bir saat belirliyorlar ve sen o saatte çatlatma iğnesini vuruyorsun ama eğer yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmediyse gene gonal f kullanmaya devam ediyorsun . Her hastanenin ve her doktorun verdiği ilaç yaptığı şey farklıdır doktordan doktora göre değişebiliyor veya hastaneden hastaneye göre herkes farklı tedavi yöntemleri uyguluyor.sonra gene muayene olacaksın sonra çatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden sonra yumurta toplama işlemi ondan sonra aynı anda yumurta toplama işlemi yapılırken senin de eşin seninle gelecek o da sperm testi verecek ondan sonra yumurtaların dönlendirilecek ve size söylenen tarihte gelip bilgi alacaksınız yumurtalarınız döllendi mi döllenmedi mi istenilen döndürme seviyesine geldiği zaman 4 gün 5 gün ve 3 gün ne zaman yumurtalar istenilen kaliteye döllenmeye geldiyse o zaman transfer olacak
Hay Allah razı olsun içimi ferahlattınız doktor 7 tane yumurta gördü en büyüğü 12 mm diğerleri daha küçük ve bana üç günlük 300 lük gonal f verdi yine birde yanında çatlama önleyici iğne verdi herşey yolunda dedi cuma kontrol var büyük ihtimal pazartesi Salı toplama yaparız dedi sizin durumunuz nasıl ay bana güç oldunuz Allah razı olsun

Naptin canim gittin mi kontrole 🙂 ben gittim persembe günü opu olacak Allahin izniyle bugun 3 kutu gonapeptly 1 tane de yarim doz ovitrelle vurucam
Ay çok sevindim maşallah bende bugün gittim 7 tane yumurta gördü irili ufaklı 3 gün daha gonal f yazdı ve çatlama önleyici iğne yazdı cuma kontrol var herşey yolunda giderse haftaya pazartesi yada Salı toplama olur dedi rabbim hiçbirimizin kucağını boş çıkarmasın sizde de durumlar iyi gidiyor o zaman oh maşallah ya

Ay çok sevindim maşallah bende bugün gittim 7 tane yumurta gördü irili ufaklı 3 gün daha gonal f yazdı ve çatlama önleyici iğne yazdı cuma kontrol var herşey yolunda giderse haftaya pazartesi yada Salı toplama olur dedi rabbim hiçbirimizin kucağını boş çıkarmasın sizde de durumlar iyi gidiyor o zaman oh maşallah ya
Yaaa cok iyi insallah hersey yolunda gider benim doktorum hic yumurta sayisi söylemiyor belkide isime geliyor bilmemek bilsem stres yaparim diye düşünüyorum:)) ama illaki persembe günü ogrenicem bakalim kac cikacak bende pkos var senin tüp bebege gecme sebebin ne ozel olmazsa :)

4 Mart 2024 tarihi itibari ile tüp bebek sürecine başladım.2.denemem ve yeni bir hastanede tedaviye başladık.Bu dönemde başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar burada tecrübelerimizden ve sürecimizden bahsedelim.Hepimize sağlıklı evlatlar ve kolaylıklar diliyorum.
Merhaba ben dün itibari ile başladım benim 5. denemem Allah hepimizin yardımcısı olsun inş🙏

Yaaa cok iyi insallah hersey yolunda gider benim doktorum hic yumurta sayisi söylemiyor belkide isime geliyor bilmemek bilsem stres yaparim diye düşünüyorum:)) ama illaki persembe günü ogrenicem bakalim kac cikacak bende pkos var senin tüp bebege gecme sebebin ne ozel olmazsa :)
Doktor hemşireye söylerken duydum bende not alıyorlar çünkü bakalım cuma günü be olacak benim tek tüpte sorun var eşimin sperm sayısı düşüktü

Back