• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar iyi günler. Bir sorum olacaktı transfer sonrası ilk adeti aşırı sancıyla geçiren oldu mu ben 3 gündür sancı çekiyprım 3 parol almama rağmen 😔

hanımlar iyi günler. Bir sorum olacaktı transfer sonrası ilk adeti aşırı sancıyla geçiren oldu mu ben 3 gündür sancı çekiyprım 3 parol almama rağmen 😔
Geçmiş olsun 😔 Ben de pazar günü negatif olduğunu öğrendim adet olmayı bekliyorum doktor 2-3 güne olur demişti ama henüz yok. Sancılı bir adet mi oluyor acaba? Ben de merak ediyorum. Gerçi rahim kalınlaştı hormonlar kan sulandırıcılar vs zor olacağını tahmin ediyorum :(

Geçmiş olsun 😔 Ben de pazar günü negatif olduğunu öğrendim adet olmayı bekliyorum doktor 2-3 güne olur demişti ama henüz yok. Sancılı bir adet mi oluyor acaba? Ben de merak ediyorum. Gerçi rahim kalınlaştı hormonlar kan sulandırıcılar vs zor olacağını tahmin ediyorum :KK43:
Sağolun size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırız 😔🙏 ben Şahsen çok ağrılı geçirdim hala da öyle normalde ilk gün sancı olur parol alırım geçerdi ama 3 parol aldım asla geçmedi . İlaçları bıraktıktan iki üç gün sonra adet olursun merak etme

Sağolun size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırız 😔🙏 ben Şahsen çok ağrılı geçirdim hala da öyle normalde ilk gün sancı olur parol alırım geçerdi ama 3 parol aldım asla geçmedi . İlaçları bıraktıktan iki üç gün sonra adet olursun merak etme
Ben ilaçları bırakalı yedi gün oldu hala adet olmadım🤔

ERer

Kızlar toplantı sonrası aradılar bir sürü test istediler ve bu testleri galiba devlet hastanesinde yaptırdığımızda sonuçların çıkması uzun sürüyormuş 😔

Kızlar toplantı sonrası aradılar bir sürü test istediler ve bu testleri galiba devlet hastanesinde yaptırdığımızda sonuçların çıkması uzun sürüyormuş 😔
Hangi testi istediler canım biz de eşimle genetik testleri devlette yaptırdık 1 ayda çıkıyor 1.5 ayı bulabiliyor. Karyotip analizi o daha erken çıkıyor 1 ayda. Ama randevu kolay bulunmuyor maalesef devlette

Back