Hiç üzülme. Benim 7.denemem. 4kez negatif gördüm, bi süre sonra üzülmedi bile unuttum. Şimdi idrarda çift çizgi gördüm ama hala sevinemiyorum, yine diğerleri gibi gelişmezse! Sevinç duygum bile yok oldu

Rahimden de olabilir ama illa ondan diye bişey yok. Çünkü mesala benim rahminde sorun yok ama 4negatifim var. Embriyo genetik iyi olmazsa da tutunmuyor

Hiç üzülme. Benim 7.denemem. 4kez negatif gördüm, bi süre sonra üzülmedi bile unuttum. Şimdi idrarda çift çizgi gördüm ama hala sevinemiyorum, yine diğerleri gibi gelişmezse! Sevinç duygum bile yok oldu
İnşaAllah bu pozitif kucağına alarak sonuçlanır. Rahim filmini devlet hastanesindeki doktora gösterdiğinde ameliyat dedi bebek tutunamaz bu şekilde tutunsa bile düşer dedi. Kendi özel doktorum bence ameliyatlık bir durum yok dedi. Tüp bebeğe geçtik direk kafamı karıştıran bu açıkcası valla genetik ile ilgili hiç bir bilgim yok İnşaAllah kolay yoldan bir çözüm buluruz en önemlisi nasip ama yol çok zormuş onu çok iyi anladım.

Şimdi yarın kan tahlili verip ona göre ilerleme yapıcaz cd19+cd56 testi verilcek bakalım hakkımızda hayırlısı
Canim merhaba ne gibi testler yapıldı benim de kimyasala benzer bişey oldu kimyasal da hemen düşüyormuş sanırım kan değeri. pozitifi gördükten sonra 2. Kan tahlilinde düşmeye başlıyormuş .
Benim ilk değerim 57 di 2. 88 oldu sonra bakılmadı .
15 gun sonra kese için çağırmıştı doktor tam gideceğimiz gün kanamam başladı baktık kan değerine vs 27 düşmüştü .
Transferin 27 . Günüydü tam.
Birdaha gidemedim doktoruma ilk adetle çağırmıştı.

Bu testler adetli mi veriliyor nasıl oluyor ?

Sağlıkla tutunsun bebiş.
güzel haberlerini alalım

Adetten sonra yani ben yarın vericem yeni düşürdüm bitti bu testi yapıcaz bakalım

Doktorum bağışıklıktan şüphelendi o yüzden bu testler yapılacak

Seni sürekli takip ettim canım negatife üzüldüm ama çabuk geçiyor çok çabuk toparlanıyo insan hemen tekrar program yapıyo biraz dinlenip devam etmek istersin ama vücudun toplansın kısada olsa Bi hamilelik yaşıyorsun pozitif bekliyordum senden aslında 5.gün 2 emriyo kesin gözüyle bakmıştım Kısmet zamanı var demekki bu ay bende başlıyacam adetle Kısmet artık.

İnşaAllah sürecin güzel sonuçlanır canım evet genel olarak 5. Gün blastokist 2 emriyo pozitif ile sonuçlanıyor. Bana nasip olmadı İnşaAllah 2. Denemede nasip olur hemen başlamıycam 2 3 ay kendimi dinlemek toparlanmak istiyorum. Hem ruhen hem bedenen yorgunum buraya çok alıştım. En azından bu süreçte yazmak bana iyi gelecek die düşünüyorum. Damdan düşeni Damdan düşen anlar. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize

Sağol canım benim inş inş evet biraz fazlaca bunalmıştım yine, elimdeki az sayıda embriyo aynı günde gidince. Sonra şans yüzüme güldü herhalde. Kan testinde de şansım güler inş Senin tedavin nasıl gidiyor? Belli oldu mu transfer günün?
Canımm inşallah çok güzel haberler alırsın
Amin canım inş hep beraber güzel haberler alırız
Çok iyi çok güzel şeyler olcak ben inanıyorum Sımsıkı tutunsun inşallah sana bebeğin
Ahhh ağzından bal damlıyor. Benim tedavilerim hep sorunlu gittiği için ben heveslenmeye korkuyorum
Sağlıkla tutunsun bebiş.
güzel haberlerini alalım
Hepimizin hepimizin inş herkes bebişlensin tedavileri bitsin istiyorum hepimize sabırlar diliyorum bu yolda.

Yok henüz belli olmadı söz de salı kontrolüm var ama 14 15 16 Martta kapalı olacakmış hastaneler sanırım grev mi varmış bi kutlamamı varmış ne yerle bir oldum duyunca inşallah öyle bişey yoktur cumadan ertelendim salıya başka ertelenmek istemiyorum

Ya şimdi sen diyince merak edip baktım. Cidden 14-15 martta grevdelermiş yine. Ama senin bir kez ertelendi zaten. Bir kez daha ertelenmesi sorun olmayacak mı? Senin gibi kontrol günlerinin önemli olduğu hastalar için bakmıyorlarmıymış

Hiç bilmiyorum şok oldum yaaa zaten umutsuzum buda sanki üstüne tuz biber oluyor anlamadım gitti çapanın randevu sistemine baktım veriyor o fğnlere randevu kapalı olmuş olsa sisteö randevu vermez demi kendlme bahane bulmaya çalışıyorum resmen iptal edilmesin diye

Yarın 7. Gün, duramayıp kan mi versem diye düşünüyorum ben de :) Ama yarın e2 ve progesteron baktiracağım
Transferden sonra da e2 ve progesteron bakılıyor mu Dr bana öyle bir şey söylemedi ben hala test konsuunda gidip geliyorum

Hmm o zaman tabi başka bi doktora da göstermek lazım. Bu benim mesala 3.doktorum, ilk ikisi çikolata kistini hiç görmedi. Hepsi özel bu arada.

Hiç birimiz farklı değiliz İnan Benim iki kere ertelendi. Salı gidecem kontrol var ama boğazım acımaya başladı şuan hayırlısı napalım İnşallah başka bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…