Aynen hani biz kendimizi bilmesek daha önce hiç gebelik yasamasam haklı derim bu konuşmadan sonra ben kendimleAyy aman yarabbim bu adamın şu konusmları felakat felakat....
2 sene once gıttıgımde benım hiç cocugum olmaz mıs gıbı davrandı. Aglaya aglaya çıktım klınıgınden. 3 farklı doktora gıttım ve hsg cektırdım dedıgı şeyden eser yoktu. İnsan psıkolojısını güzel bozuyor
İnşaAllah hayırlı sonuclar alırsın benimde 8 martta ilk denememMerhabalar benım de transferım 10 martta bir aksilik çıkmazsa.. 8 yıllık evlıyım. 7.denemembana da dua edermıısnız. Insallah bu son olsun.
Pazartesi belli olacak saatiİnşaAllah ya hayırlısı neyse o olsun ben çok bekledim bu zamanı8 mart saat kaçta transferin ? Bana 10 da gel 11 de işleme alıcaz dediler
Amin canım hepımıze ınsallah. Sende heyecan daha fazladır. Ben transfer yönünden tecrübeliyimİnşaAllah hayırlı sonuclar alırsın benimde 8 martta ilk denemem
Başından savmanın yollarından biri buAynen hani biz kendimizi bilmesek daha önce hiç gebelik yasamasam haklı derim bu konuşmadan sonra ben kendimleşüpheye düştüm hiç böyle bir şey ie karsilascagimi dusunmemistim çok güven vermisti çok ilimliydi
Takmıyorum canm keşke daha mantıklı bir açıklaması olsaydıBaşından savmanın yollarından biri buhiç de takılmayın. Moral bozmaya gerek yok. Adanada mısınız. Ben başkentte yaptırıyorum
Bahçeci her zmaan ıyıdır. Senı anlayabılıyorum. Ben 3,4,5. Denemelerimi ankarada yaptırmıstım. O zamanlar doğuda görevdeydık. Gurbette daha zor bu işler. Tabı memlekete dönünce uzakta yaptırmak istemedik. Bende ankara bahçeciyi düşünüyordum yoksaTakmıyorum canm keşke daha mantıklı bir açıklaması olsaydıadanaliyim ama Bingöl deyiz görev nedeni ile Diyarbakır bahçeci ye baslicam galiba
Timamm anlaştık e sen kontrole pazartesi mi gidiceksin ? Ben bugün gittim direk salı gel dediPazartesi belli olacak saatibelli olunca yine yazarım.
Evet öyle ama bende yorgunum farklı hastalıklarla mücadele ettim . Geçen sene tam transfer olucam derken hastalığım nüks etti ve 10 aydır bekliyorumAmin canım hepımıze ınsallah. Sende heyecan daha fazladır. Ben transfer yönünden tecrübeliyiminşallah son olur. Yoruldum artık
Yaaa öyle miiEvet öyle ama bende yorgunum farklı hastalıklarla mücadele ettim . Geçen sene tam transfer olucam derken hastalığım nüks etti ve 10 aydır bekliyorum
Şuan iyiyim çok şükür ama nolucanı bilemiyoruz tabi o yüzden bian önce olsun istiyorumYaaa öyle miiallahım en hayırlısını versın inşallah . Saglık daha onemli. Su an ıyıysenız sorun yok. İnşallah güzel haberlerınız olur. Hep beraber sevınırız
İnşallah canım gönlüne göre olsun ınsallajŞuan iyiyim çok şükür ama nolucanı bilemiyoruz tabi o yüzden bian önce olsun istiyorum
Ne az ne çok olması gerekiyor demek ki 1 litre içmeyim o zaman 500ml içeyimİdrara çok sıkışık olduğum için çok kastık çok ağrı oldu kolay değildi benimki
İnşaAllahİnşallah canım gönlüne göre olsun ınsallaj
Hiç bişi olmamıştır. Tutunmuştur şimdiye oyun bile oynuyordur.Transferim oldu şuan çıkmak için hemşireleri bekliyorum 20 dk sonra tuvalete kalktım çok kötüydüm çünkü inyallah zarar vermemiştir
Aynen cnm gurbette zor oluyor diye kendi memleketimizi tercih ettik olmadi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBahçeci her zmaan ıyıdır. Senı anlayabılıyorum. Ben 3,4,5. Denemelerimi ankarada yaptırmıstım. O zamanlar doğuda görevdeydık. Gurbette daha zor bu işler. Tabı memlekete dönünce uzakta yaptırmak istemedik. Bende ankara bahçeciyi düşünüyordum yoksa
Nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyor ki anlamıyorum . Kısırsın demesi için bir sebep belirtmesi gerek . İlk deneme olmayan herkes kısırım desin devam etmesin öyleyse . Üstelik sen daha önce doğal yollarla gebe kalmışsın . Çok şaşkınım . Bence sen hiç canını sıkma başka bir merkez ve doktor araştır . Kıbrısa neden yönlendirdi peki ?Az önce aradı Bülent hoca kisirsin tekrar denemeye gerek yok Kıbrısa yumurta için yönlendirme konusundan yardımcı olurum dedi açıklaması bu şekilde benim 3 tane doğal yollardan gebelik kaybım var 6 aydır korunuyorum tüp bebek yaptircam diye
Başkentten memnun musunuz ? Ben medlıne da yaptırıyorumBaşından savmanın yollarından biri buhiç de takılmayın. Moral bozmaya gerek yok. Adanada mısınız. Ben başkentte yaptırıyorum
Ben dün gittim. Bi daha ultrasona gerek yok pazartesi arayıp saati vericez salı transfere gelirsin artık dedi.Timamm anlaştık e sen kontrole pazartesi mi gidiceksin ? Ben bugün gittim direk salı gel dedi
Yok artık. Kendi kendine gebe kalan insana kısırsın denir mi hiç. Hiç yumurtası olmayan ya da kalitesi çok düşük olanlar oraya gidiyor diye biliyorum. Kayıplardan sonra ngs/pgt ile tüp bebek deniyorlar genelde. Ama sen zaten biliyorsundur bu konularıAz önce aradı Bülent hoca kisirsin tekrar denemeye gerek yok Kıbrısa yumurta için yönlendirme konusundan yardımcı olurum dedi açıklaması bu şekilde benim 3 tane doğal yollardan gebelik kaybım var 6 aydır korunuyorum tüp bebek yaptircam diye