Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok teşekkür ederim umudum tükeniyor her çıkmadığında inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor gerçekten kaç gündür hep kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum düşünmemek için yoksa ağlıyorum yine olmadı diye
Olmuş bu sefer annesi ağlayıp üzme bebeğini sağlıkla ilerlesin inşallah💗

Haha yok ben doktora sadece acaba böyle bisey olabilirmi diye soruyom kesin dille konuşunca bazı doktorlar ters cevap veriyor ya 😅 ama bende senin gibi herseyi araştırıyorum senin de ins tez zamanda kucagin dolsun sen iyiki hamilelik öncesi dış sorununu çözdün ben hazırlıksız yakalandım o konuda dişimin ağrısı hamileliği öğrendiğimde çıktı ve çekilmesi gerek öncesinde antibiyotik verdi 3 ay sonrası çekecekmis senin de varmi bebis hazırlık aşamasında misin
4 aydır deniyoruz biz de, bekliyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım başladı ardından yoğun göğüs ağrısı. Bata 5 gün kala test yaptım negatif çıktı. Yapmamak için de telkin ediyordum kendimi gaza geldim bir anda. Durduk yere moral bozukluğu oluştu.
Dişten çok korktuğum için önceden gittim fakat diş bu yani her an ağrıyabilir. Doktoruma da danıştım gebelik dönemi verilen zararsız antibiyotikler olduğunu söyledi.

Kızlar burada olan varsa cevap verebilir mi yumurtlama varmı yoksa daha olmamıs mı

Eklentiler

• IMG20220327151849.jpg
    IMG20220327151849.jpg
    207,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 16483836272855271137534023212100.jpg
    16483836272855271137534023212100.jpg
    188,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar günaydın. Adete 6 gün kala hayal meyal çizgi var gibiydi. Hatta bazılarınız var bazilariniz yok demişti. 5 gün kala testimde çizgi hiç yoktu ben de anlamamistim ve negatif artık demistim. Bu sabah yani 4 gün kala testimde çizgi suan var gibi değil mi. Siz de bakabilir misiniz. Testten 10 dk içinde çekildi
Hayirli olsun bebisiniz 🐣🌸
Bu testte ben goremedim de sonra baska bir testle mi netlesti sizin .Benimde 4 gun var dabata

X