- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.741
Bugünyaa batınız ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünyaa batınız ne zaman
Amin amin inşallah bugün bat günüm yarın de gecikme olursa cuma günü test yapacağım inşallahYani normalde hiç olmaz hapşırcanda kasığına sancı gircek kitlicek seni. Kasım annelerine geçiş yaparız inşallah son 6 gün bakalım
Benim de gecen sene 9 gün geçmişti tan testim negatif çıkmıştı akşamına hasta olmuştudum benim de ilk defa gecikme olmuş duHayır ilk kez yaşadım
Tam olarak değer kaç yazıyor ?Gerek yok artık canım olmadığı belli niye sıfır yazsın
O yazıyorTam olarak değer kaç yazıyor ?
Uzme kendini hayırlısı olsun canım benimİlk kez yanılttı beni hep kullandığım bir testti sonradan oluşsa kuruma derdim
Sen ne yaptın doktora gidecek dedin gitmedin daha ne bekliyorsun senin yerinde olsam gitmiştim bak geciktirmekle iyi yapmış olmuyorsun.artık aksatma bence geçen ay düşük oldu bak gebeysen ne var ne yok önlem alırlar bilmekten zarar gelmezAy ikiniz aynı anda oldunuz kız Ginnys ile beraber.. hayırlısı kuzum İnshaAllah nisan ayina
Olursunuz..
Bende Ocak ayında teste pozitif görüp doktorda negatif öğrendim dahası bir sürü sağlık sıkıntısı hoş varmı gerçekten yok u bilemiyorum burada çünkü doktor bulmak kıtlıkta yiyecek aramak gibi neyse bek eğer şansın varsa başka bir Dr git kan ver ve muayene ol bazen test yani kan testi bile yanılabiliyor çok çok nadir ama öyle yanılmamışsa bile durumun hakkında bilgi alKızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Yap bence soru işareti daha zor.. en azından bilirsin varsa cikarakşam alıp yapacağım sanırım. geçen ay kovit yuzunden 1 hafta regl gecikmesi yasadım çok heveslenmiştim. bu kez yapmıcam dedim kendi kendime ama yine dayanamıyorum
InsallahYaa inanmak lazımmış dimi. Bu ay aşırı inanmış durumdayım Bi olmazsa baya yıkıcı olur benim için amaaa benim meleğim varrrrr inşallah
Nasil yaaaKızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis
Daha öncesinde test yapmış mıydınızCok tesekkur ederim bat 23 mart yani bugundu
Bir hışımla kalktım yaptım hatta döndüm ellerimi yıkıyorum oyle olmayacağına inanmışım ki bir baktım
29 mart bat. Son 6 gün. Ama bata kadar test yapmıcam. Düşükten sonra 3 ay geçti bu ilk denemem. Belki Kasım kaybettiğim bebişin kasımda doğarak bana sürpriz yaparbakalım göreceğim bende konuşuyorum inannırmısın buradasın biliyorum diyeInsallah
Bat ne zaman?
Ben de saka dan gecen gün ağrıyan sag kasig8ma dokunup geldin mi burda misin ah bir bilsem dedim suan bunu biliyor olmak inanılmaz
Oyle bir çağırmisim ki
Biyokimyasal mı oldu acaba canım çok üzüldüm..Sonuç belli tekrar yapmanın anlamı yokki çok üzüldüm çok yani hiç bu şekilde olmamıştı şoka uğradım resmen bu kadar belirti gecikme testtin hemen silik çıkması nebilim beni çok üzdü hiç bu kadar etkilenmemistm daha önce
Ayy ayy ayy ben bunu nasıl kaçırdım hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsinKizlar yaptim
Bende anlamadımNasil yaaa
Kimyasal olsa bile hemen iki günde sıfırlanmazdiBiyokimyasal mı oldu acaba canım çok üzüldüm..
Saat başı tuvaletteyim ne bir yanma ne de idrarımın kokusunda değişiklik var yani enfeksiyon olsa farklı olmaz mı sence? Bir de ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ya aslında bugün ilişkiden sonraki tam 10. Günüm çok erken başladım test yapmaya heves ettim saf gibiBiyokimyasal mı oldu acaba canım çok üzüldüm..
ay o zaman sakin sakin tekrarla canım testi daha çok erkenmiş üç beş hücresini çoğaltsın önce bi zigotcukSaat başı tuvaletteyim ne bir yanma ne de idrarımın kokusunda değişiklik var yani enfeksiyon olsa farklı olmaz mı sence? Bir de ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ya aslında bugün ilişkiden sonraki tam 10. Günüm çok erken başladım test yapmaya heves ettim saf gibi