Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar test aldim ve yaptim kocaman bi negatif. 2 saatlik idrarla yaptim tek umudum o yarin sabah idrariyla denicem yine husran gibi ama

Ay ikiniz aynı anda oldunuz kız Ginnys Ginnys ile beraber.. hayırlısı kuzum İnshaAllah nisan ayina
Olursunuz..
☺️ Sen ne yaptın doktora gidecek dedin gitmedin daha ne bekliyorsun senin yerinde olsam gitmiştim bak geciktirmekle iyi yapmış olmuyorsun.artık aksatma bence geçen ay düşük oldu bak gebeysen ne var ne yok önlem alırlar bilmekten zarar gelmez

Kızlar sonucum çıktı koca bir 0 şok oldum adetim 13 gündür gecikiyor ve testte silik cikti bütün belirtiler yalanmis😔😔
Bende Ocak ayında teste pozitif görüp doktorda negatif öğrendim dahası bir sürü sağlık sıkıntısı hoş varmı gerçekten yok u bilemiyorum burada çünkü doktor bulmak kıtlıkta yiyecek aramak gibi neyse bek eğer şansın varsa başka bir Dr git kan ver ve muayene ol bazen test yani kan testi bile yanılabiliyor çok çok nadir ama öyle yanılmamışsa bile durumun hakkında bilgi al

Yaa inanmak lazımmış dimi. Bu ay aşırı inanmış durumdayım Bi olmazsa baya yıkıcı olur benim için amaaa benim meleğim varrrrr inşallah:anneadayı::KK36:
Insallah
Bat ne zaman?
Ben de saka dan gecen gün ağrıyan sag kasig8ma dokunup geldin mi burda misin ah bir bilsem dedim suan bunu biliyor olmak inanılmaz
Oyle bir çağırmisim ki

Insallah
Bat ne zaman?
Ben de saka dan gecen gün ağrıyan sag kasig8ma dokunup geldin mi burda misin ah bir bilsem dedim suan bunu biliyor olmak inanılmaz
Oyle bir çağırmisim ki
29 mart bat. Son 6 gün. Ama bata kadar test yapmıcam. Düşükten sonra 3 ay geçti bu ilk denemem. Belki Kasım kaybettiğim bebişin kasımda doğarak bana sürpriz yapar💗🤰bakalım göreceğim bende konuşuyorum inannırmısın buradasın biliyorum diye🤭

Biyokimyasal mı oldu acaba canım 🥺 çok üzüldüm..
Saat başı tuvaletteyim ne bir yanma ne de idrarımın kokusunda değişiklik var yani enfeksiyon olsa farklı olmaz mı sence? Bir de ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ya aslında bugün ilişkiden sonraki tam 10. Günüm çok erken başladım test yapmaya heves ettim saf gibi 😂

Saat başı tuvaletteyim ne bir yanma ne de idrarımın kokusunda değişiklik var yani enfeksiyon olsa farklı olmaz mı sence? Bir de ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ya aslında bugün ilişkiden sonraki tam 10. Günüm çok erken başladım test yapmaya heves ettim saf gibi 😂
😅 ay o zaman sakin sakin tekrarla canım testi daha çok erkenmiş 😁 üç beş hücresini çoğaltsın önce bi zigotcuk 😬

X