- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.721
S
Sorma ya hayirlisi olur İnşAllah bakalimBeklemesı cok zor yaaa,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya hayirlisi olur İnşAllah bakalimBeklemesı cok zor yaaa,
Hahaha bencede haklısın kendime hakim olmak zorundayim dun yaptim negatif ti ama napim dayanamadim beklicem adet günümüİradene hakim olabilirsen ne ala zira bugün 6. Testte yine bembeyazdı Ol ol uyma kimselere akıllı alkıllı bekle
Hemen 10 dk içinde belirdi daha önce kayıplarım var hep kullandığım testti ilk ekz yanılttı demekki anlamadım tüm belirtilerde vardı çok şaşırdım vücudumu tanimamisim demekkiCanim benim yengem var test yapmis cikmis 3 kere kan vermiş 3.cusunde cikmis gebelik hemen cikmamis bekle biraz daha olmassan bi kadin doguma git derim baska birsey varmi diye baktir Allah korusun testlerini goremedim de belki gordum bakicam hemenmi silik cikti 5 dakika icinde ben 10 dakika icinde cikana inanicam artikin
Evet çok üzüldüm inanılmazYaaa bende şok oldum şimdi dediğiniz gibi burda hepimi gördük
Bir rahatsizligim yok ilk kez böyle oldu bu kadar geciktiCanim benim yengem var test yapmis cikmis 3 kere kan vermiş 3.cusunde cikmis gebelik hemen cikmamis bekle biraz daha olmassan bi kadin doguma git derim baska birsey varmi diye baktir Allah korusun testlerini goremedim de belki gordum bakicam hemenmi silik cikti 5 dakika icinde ben 10 dakika icinde cikana inanicam artikin
Şey testler varmi atsan biHemen 10 dk içinde belirdi daha önce kayıplarım var hep kullandığım testti ilk ekz yanılttı demekki anlamadım tüm belirtilerde vardı çok şaşırdım vücudumu tanimamisim demekki
Yani bazen vücutta oluyor ya uzme kendini anliyorum seni benim de 2 kere yanılmam oldu ama yarim saat 2 saat icinde olan cift cizgiler yuzundenBir rahatsizligim yok ilk kez böyle oldu bu kadar gecikti
İlk dakikalarda çıkmazsa bende umut etmezdim ilk kez yanıldımYani bazen vücutta oluyor ya uzme kendini anliyorum seni benim de 2 kere yanılmam oldu ama yarim saat 2 saat icinde olan cift cizgiler yuzunden
Şey testler varmi atsan bi
Maalesef eminim regl olmuşum. 2nci aşılamamdı. bu ay dinlenicem ama çok yoruldum. Bir daha deneyebilir miyim bilmiyorum. çok ilginç çok şaşırdım. hala şoku atlatmış değilim.Sanırım bu kanamanın miktarı önemli, rengi pembe ya da kahverengi olabilir yazıyor. Yanlışlıkla ilgisi yok üzmeyin kendinizi diyeceğim ama biliyorum insan çok üzülüyor. Umarım yerleşme kanamasıdır sizinki
Bende çok üzgünümMaalesef eminim regl olmuşum. 2nci aşılamamdı. bu ay dinlenicem ama çok yoruldum. Bir daha deneyebilir miyim bilmiyorum. çok ilginç çok şaşırdım. hala şoku atlatmış değilim.
Beide çok ama çok şişkinim kanama çok az geliyor sanırım bu nedenle ama bu sinir bozucuda olsa olsun sonuçta olabildim belki rahim de kalınlaşmıştır Ümit ediyorum senin içinde sevindim çünkü arafta kalmak nasıl bir durum bunu çok iyi biliyorum Allah kolaylık versin bize gerçekten bir daha bebek dışında böyle sapmalar olmasınBacılar regl oldum ben şükürler olsun şişkinliğim azaldı ama karnım inanılmaz ağrıyo hep bi doluluk hissi var ama olsun her şey yolunda Ginnys My_Moonlight06 Venev @Sifonella Papatyamelo
Farklı bir yerde gidip kan testi yaptırsana için daha rahat eder. Dur hemen salma kendini vardır bunda da bir hayırBende çok üzgünüm
Ay ikiniz aynı anda oldunuz kız Ginnys ile beraber.. hayırlısı kuzum İnshaAllah nisan ayinaBacılar regl oldum ben şükürler olsun şişkinliğim azaldı ama karnım inanılmaz ağrıyo hep bi doluluk hissi var ama olsun her şey yolunda Ginnys My_Moonlight06 Venev @Sifonella Papatyamelo
Sonuç belli tekrar yapmanın anlamı yokki çok üzüldüm çok yani hiç bu şekilde olmamıştı şoka uğradım resmen bu kadar belirti gecikme testtin hemen silik çıkması nebilim beni çok üzdü hiç bu kadar etkilenmemistm daha önceFarklı bir yerde gidip kan testi yaptırsana için daha rahat eder. Dur hemen salma kendini vardır bunda da bir hayır
Maalesef eminim regl olmuşum. 2nci aşılamamdı. bu ay dinlenicem ama çok yoruldum. Bir daha deneyebilir miyim bilmiyorum. çok ilginç çok şaşırdım. hala şoku atlatmış değilim.
Ben de bu aydan o kadar umutluydum kiBende çok üzgünüm
Gerek yok artık canım olmadığı belli niye sıfır yazsınYa varmis evet erken gebelik testinde yanilma çok oluyor ama kaset de yapip ciktiysa vardir bence bekle yine yaparsin 2 3 gun sonra
Bende ama hüsran oldu nasıl toparlanacam bilmiyorumBen de bu aydan o kadar umutluydum ki
İlk kez yanılttı beni hep kullandığım bir testti sonradan oluşsa kuruma derdimYa varmis evet erken gebelik testinde yanilma çok oluyor ama kaset de yapip ciktiysa vardir bence bekle yine yaparsin 2 3 gun sonra