Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım

Kızlar 3 gündür ovulasyon testlerim bu şekilde çıkıyor. Regl üzerinden 20 gün geçti. Kanlı akıntılarım geliyor ara ara. Hamile olmadığıma eminim bu arada yani. Neden böyle oluyor fikri olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20220322_175322.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba tekrar özel hastaneye gittim geldim, kan verdim. sonucum 24,09
SAT 25
bat'ı tam bilmiyorum çünkü pcosluyum 40-50 günde bile olduğu oluyor. Kızlar bu değer pozitif mi, kaç haftalık, kimyasal olabilir mi? offff acil yardım istiyorum sizden.
Ayrıca bir haftadan beri antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanıyorum öksürük vs hastaydım paket paket sigara içtim..

Ne gibi belirtiler vardı hayırlı uğurlu olması inşallah sağlıkla gebelik olur
Uyku haricinde hiç bi belirtim yoktu çok zor kazınarak kalkıyorum 2 gündür ve sağ kasığımda çok hafif kramp bile diyemeyeceğim hisler oldu. bi de bugün çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ama çok açık renkte az miktarda zaten onun üstüne test yaptım... daha reglime var

24 mart benide eklermisiniz

Hayirli olsun
Insallah saglikla ilerler
Bende kahve leke gördüm umut oldu simdi bana da

Kızlar merhaba sat 21 şubat yumurtlama 7-8 mart gördüm çatlama 9 mart. 7 mart ovü testini 15.00 gibi yapmıştım 8 mart 11.00 gibi testti erken yaptım o yüzeen 2 gün yumurtlama gördğm gibi oldu. Pazar akşamı test yaptım negatif çıkmıştı sizce olsa kesin çıkar mıydı halen regl olmadı, tuvalete gitmekten sıkıldım gidip gidip bakıyroum

Yumurtlama görmüş müydün ? Görmediysen yumurtlama görüyo olabilirsin testin pik gibi

Kuzum çok sevindim ya gözünaydın rahimde sorun yok demekki regl oldun, darısı bebiş sevincinee

Yumurtlama görmüş müydün ? Görmediysen yumurtlama görüyo olabilirsin testin pik gibi
Ya geçen hafta cumartesi ayın 12sinde yine aynı böyleydi testim. Ben anlamadım ki kafam iyice karıştı resmen gelişi güzel ilişkiye giriyoruz anlayamadığım için

Ya geçen hafta cumartesi ayın 12sinde yine aynı böyleydi testim. Ben anlamadım ki kafam iyice karıştı resmen gelişi güzel ilişkiye giriyoruz anlayamadığım için
10 gün geçmiş yumurtlama gördüysen hamile olabilirsin. Testte ve hcg değerinde çıkmıyordur.

Kuzum çok sevindim ya gözünaydın rahimde sorun yok demekki regl oldun, darısı bebiş sevincinee
Amin inşallah yani sorun olsa heralde yine regli olamazdım diye düşünüyorum sancılarla sevinçlerim karıştı birde kanama çoğalırsa daha sevineceğim inşallah

Amin inşallah yani sorun olsa heralde yine regli olamazdım diye düşünüyorum sancılarla sevinçlerim karıştı birde kanama çoğalırsa daha sevineceğim inşallah
Canim bende ocakta subatta olmadim adet martin basinda ilac la oldum ağrı çok cektim 3 gun baya kanamam oldu ama mutlu olmustum adet oldum diye bakalim Nisan 2 si bat bu ayi baya degerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…