- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.441
Hayırlısı olsun canım-Arwen- cano sen haklı çıktın benim kırmızı kartta geldi ama zorluyor beni karnım oldu davul hava basmış gibi ama sanki bir yıldır regli olmuyor gibiyim valla şükür kavuşturana derler ya o hesap benimkisi umarım bundan sonra iyi olur herşey bizler için @Hello Kity açılın geliyorum bekle beni nisan yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahahah yine yeniden hazırlıklar başlasın regli olan tüm arkadaşlar biliyorsunuz ki regli olunca yeni bir ay başlıyor ve bu başlangıçla yeni yumurtacıklar oluşmaya çalışıyor yaptığımız herşey güzel yumurta yapmaya yarıyor beslenme spor takviye gıdalar güneşlenme vs… hadi bakalım hoş geldin yeni ay
Ay ne güzel işteBende de ne hikmetse erkenden gelir düşündüğüm zamanlardabir umutlandırsin heveslendirsin yok
Ahaha al benden de okadarAy ne güzel iştemillet regl gelmeden 1 hafta önce test yapıyor, ben regl 3-4 gün geçince 10 gün geçsin öyle yaparım diyorum sinir krizi geçirmemek için
Maalesef kırmızı bayrakBildirmeyi unutma bize güzel haberleri
Uyku haricinde hiç bi belirtim yoktu çok zor kazınarak kalkıyorum 2 gündür ve sağ kasığımda çok hafif kramp bile diyemeyeceğim hisler oldu. bi de bugün çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ama çok açık renkte az miktarda zaten onun üstüne test yaptım... daha reglime varNe gibi belirtiler vardı hayırlı uğurlu olması inşallah sağlıkla gebelik olur
24 mart benide eklermisinizHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Hayirli olsunUyku haricinde hiç bi belirtim yoktu çok zor kazınarak kalkıyorum 2 gündür ve sağ kasığımda çok hafif kramp bile diyemeyeceğim hisler oldu. bi de bugün çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ama çok açık renkte az miktarda zaten onun üstüne test yaptım... daha reglime var
imHayirli olsun
Insallah saglikla ilerler
Bende kahve leke gördüm umut oldu simdi bana da
Yumurtlama görmüş müydün ? Görmediysen yumurtlama görüyo olabilirsin testin pik gibiKızlar 3 gündür ovulasyon testlerim bu şekilde çıkıyor. Regl üzerinden 20 gün geçti. Kanlı akıntılarım geliyor ara ara. Hamile olmadığıma eminim bu arada yani. Neden böyle oluyor fikri olan var mı?
Aynen eğer bugün de regl olmazsam bi ilk olcak gecikmesi belki heveslenebilirimBende de ne hikmetse erkenden gelir düşündüğüm zamanlardabir umutlandırsin heveslendirsin yok
Kuzum çok sevindim ya gözünaydın rahimde sorun yok demekki regl oldun, darısı bebiş sevincinee-Arwen- cano sen haklı çıktın benim kırmızı kartta geldi ama zorluyor beni karnım oldu davul hava basmış gibi ama sanki bir yıldır regli olmuyor gibiyim valla şükür kavuşturana derler ya o hesap benimkisi umarım bundan sonra iyi olur herşey bizler için @Hello Kity açılın geliyorum bekle beni nisan yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahahah yine yeniden hazırlıklar başlasın regli olan tüm arkadaşlar biliyorsunuz ki regli olunca yeni bir ay başlıyor ve bu başlangıçla yeni yumurtacıklar oluşmaya çalışıyor yaptığımız herşey güzel yumurta yapmaya yarıyor beslenme spor takviye gıdalar güneşlenme vs… hadi bakalım hoş geldin yeni ay
Ya geçen hafta cumartesi ayın 12sinde yine aynı böyleydi testim. Ben anlamadım ki kafam iyice karıştı resmen gelişi güzel ilişkiye giriyoruz anlayamadığım içinYumurtlama görmüş müydün ? Görmediysen yumurtlama görüyo olabilirsin testin pik gibi
10 gün geçmiş yumurtlama gördüysen hamile olabilirsin. Testte ve hcg değerinde çıkmıyordur.Ya geçen hafta cumartesi ayın 12sinde yine aynı böyleydi testim. Ben anlamadım ki kafam iyice karıştı resmen gelişi güzel ilişkiye giriyoruz anlayamadığım için
O bacak ağrısı bende de var ama üşüttüm diye düşünüyorum gerçi senin testinde çizgi vardı inş hayırlı haberler alırız hepimizİki gündür vardı bugün yok hiç bi belirtim gecem hafta çok bacak ağrısı cektim bide gazım var
Amin inşallah yani sorun olsa heralde yine regli olamazdım diye düşünüyorum sancılarla sevinçlerim karıştı birde kanama çoğalırsa daha sevineceğim inşallahKuzum çok sevindim ya gözünaydın rahimde sorun yok demekki regl oldun, darısı bebiş sevincinee
Canim bende ocakta subatta olmadim adet martin basinda ilac la oldum ağrı çok cektim 3 gun baya kanamam oldu ama mutlu olmustum adet oldum diye bakalim Nisan 2 si bat bu ayi baya degerlendirdikAmin inşallah yani sorun olsa heralde yine regli olamazdım diye düşünüyorum sancılarla sevinçlerim karıştı birde kanama çoğalırsa daha sevineceğim inşallah