- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.461
Benim oğlum var o sağdan yumurtlamıştım. Kasımda düşük yaptığımda 12 haftalık tı ve sağdandı erkekti. Şimdi doktor yine sağdan yumurtlamışsın dedi. Bebiş olursa deneyimlerime dayanarak erkek olur gibi geliyor artıkSagdansa erkek derler gebemiydin unuttum canim
Kızlar lütfen yardımcı olabilir misinizKızlar merhaba sat 21 şubat yumurtlama 7-8 mart gördüm çatlama 9 mart. 7 mart ovü testini 15.00 gibi yapmıştım 8 mart 11.00 gibi testti erken yaptım o yüzeen 2 gün yumurtlama gördğm gibi oldu. Pazar akşamı test yaptım negatif çıkmıştı sizce olsa kesin çıkar mıydı halen regl olmadı, tuvalete gitmekten sıkıldım gidip gidip bakıyroum
Gebelik testimi yaptin negatif ciktiKızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz
Sağlıklı olsun canım bide bu sene herkes erkek bebege hamile etrafimda hep öyleBenim oğlum var o sağdan yumurtlamıştım. Kasımda düşük yaptığımda 12 haftalık tı ve sağdandı erkekti. Şimdi doktor yine sağdan yumurtlamışsın dedi. Bebiş olursa deneyimlerime dayanarak erkek olur gibi geliyor artık
Sabah yaparım belki evet dun aksam geldi bat yarinTest yapın derim regl den önce geldiyse ben şok oldum
im
Pazar akşamı yaptmıştım o zaman negatif çıkmıştıGebelik testimi yaptin negatif cikti
Çok erken tabiki. Bi kana karışsın hormonlarMerhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Hayırlı olsun bu gayet ben burdayım diyorEkleyemedim galiba
Aynn öyleydi ama oldum işteAma ovulasyon testin pika yakındı
5 10 dk bazı testlerdeBenim de testim 10 dk içinde çıktı ama 5 dk değil mi o kural
Hayırlı olsun net bi şekilde var.Arkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Şuan tekrar test yaptım ilk 10 dk içerisinde bu şekilde çıktı. Elim ayağım titriyor olabilir mi? Test markası Al bi. Sabah ki one step di.
İnşallah sonuç alırsın canım değerlendirmenden.benim durum çok karmaşıktı bir denklem çözülsün gerisi gelir diye düşünüyorum ben artıkCanim bende ocakta subatta olmadim adet martin basinda ilac la oldum ağrı çok cektim 3 gun baya kanamam oldu ama mutlu olmustum adet oldum diye bakalim Nisan 2 si bat bu ayi baya degerlendirdik
Evet burda bir çok kişide koronadan sonra gecikme yaşandıKızlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak.korona regl gecikmesi yapar mı? Bilginiz var mı ya da korona olup reglsi geciken var mı aranızda
SiliklesmisAma ovulasyon testin pika yakındı
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinEvet burda bir çok kişide koronadan sonra gecikme yaşandı
Comfort days te kaç acaba5 10 dk bazı testlerde
İnşallah canım bacak ağrısı da belirti sayılıyormuşO bacak ağrısı bende de var ama üşüttüm diye düşünüyorum gerçi senin testinde çizgi vardı inş hayırlı haberler alırız hepimiz