-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.481
Benim 3-4 gün gecikmişti, normalde ya tam gününde olur ya da 1-2 gün önce olurdu ilk defa koronada geciktiKızlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak.korona regl gecikmesi yapar mı? Bilginiz var mı ya da korona olup reglsi geciken var mı aranızda
Evet var saglikla ilerlesinArkadaşlar merhaba bugün 2 saat önce falan yaptım testi ve böyle silik çizgi cikti bu silik çizgi hemen çıktı sizce var mıdır ben hala emin olamiyorum şok içindeyim şuan tekrar da alma imkanım yok Perşembe sağlık ocağına gidip kan vericem o güne kadar catlamazsam tabi sizce var mii ??
Evet var saglikla ilerlesin
Ya öyle mi dersiniz insalalh öyledir ne bilim emin olamıyorum adetim 1 hafta geçince 1 1.5 arası sadece peçeteye gelen sürekli de değil arar ara gelen lekelenmem oldu lekelenmeden 1 hafta geçti test yaptım böyleEvet var saglikla ilerlesin
Aynen öyle hayırlısı olsun herkesin hakkinda canımİnşallah sonuç alırsın canım değerlendirmenden.benim durum çok karmaşıktı bir denklem çözülsün gerisi gelir diye düşünüyorum ben artık
Anladim yani biraz daha bekle bence İnşAllah hayirlisi olur herkesin hakkindaPazar akşamı yaptmıştım o zaman negatif çıkmıştı
Gayet net hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar merhaba bugün 2 saat önce falan yaptım testi ve böyle silik çizgi cikti bu silik çizgi hemen çıktı sizce var mıdır ben hala emin olamiyorum şok içindeyim şuan tekrar da alma imkanım yok Perşembe sağlık ocağına gidip kan vericem o güne kadar catlamazsam tabi sizce var mii ??
BilmiyirmComfort days te kaç acaba
Gayet net hayırlı olsun şimdideinsa
Aminn inşallah öyledirGayet net hayırlı olsun şimdiden
Peki kasıklarda batma da yaşadınız mı ben şu an sağda ve solda batmalar yaşıyorum bayaBenim 3-4 gün gecikmişti, normalde ya tam gününde olur ya da 1-2 gün önce olurdu ilk defa koronada gecikti
Hayırlı olsun canım MaşallahTekrar bir göstereyim de yorumlarinizi bekliyorum
Teşekkür ederim inşallah vardır bilmiyorum kandan sonra anca emin olucam insalalhHayırlı olsun canım Maşallah
Var inşallah canım kan verince haber verTeşekkür ederim inşallah vardır bilmiyorum kandan sonra anca emin olucam insalalh
Sağol canım ama pembe lekelenmem oldu sanırım başlayacak reglAnladim yani biraz daha bekle bence İnşAllah hayirlisi olur herkesin hakkinda
O aykini hatırlamıyorum ama mesela bu ay yumurtlamadan reglinin 3 gün oncesine kadar hep batma hissettim solda ama hamile değilim, o batma neden oluyor ben anlamadım, sizinki gebeliktendir insallahPeki kasıklarda batma da yaşadınız mı ben şu an sağda ve solda batmalar yaşıyorum baya
2 ayrı zamanlarda yumurtlama olmaz bir kaç saat arayla belki olabilir diyor doktorlar.belirginlik var sağlıkla ilerlesinKizlar adetim gecikeli tam bir hafta oldu
Simdi yaptim sabah idrar degil test yok tu elimde net belli olmus gec dollenme sanirim ama iki kere yumurtlama olmuyomu bazen cunku ben iki defa hissettim ultrasonda ogrenirim artik
Sağlıkla ilerlesin inşallah gayet belirginArkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Şuan tekrar test yaptım ilk 10 dk içerisinde bu şekilde çıktı. Elim ayağım titriyor olabilir mi? Test markası Al bi. Sabah ki one step di.
Bacım sen test yaptın mı? Yunurtlama dönemini takip edip degerlendirdin miBenim de bugün bat günüm 3 gündür leke şeklinde olamadım bi türlü kasık ağrım azaldı ama batma var anlamadım inşallah hamileyimdir ama umudum yok
Benim de kimyasaldan beri öyle başlıyo reglim
Geç olsun güç olmasın hem öldürmeyen darbe güçlendirir@tucimo cano sen haklı çıktın benim kırmızı kartta geldi ama zorluyor beni karnım oldu davul hava basmış gibi ama sanki bir yıldır regli olmuyor gibiyim valla şükür kavuşturana derler ya o hesap benimkisi umarım bundan sonra iyi olur herşey bizler için @Hello Kity açılın geliyorum bekle beni nisan yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahahah yine yeniden hazırlıklar başlasın regli olan tüm arkadaşlar biliyorsunuz ki regli olunca yeni bir ay başlıyor ve bu başlangıçla yeni yumurtacıklar oluşmaya çalışıyor yaptığımız herşey güzel yumurta yapmaya yarıyor beslenme spor takviye gıdalar güneşlenme vs… hadi bakalım hoş geldin yeni ay
Değer pozitif inşallah düzenli artar kimyasal olabilir tabi ama bu şimdiden belli olmaz çünkü sağlıklı gebeliklerde de ilk zamablae değerler düşük olur sonuçta 2 günde bir tahlilde yaklaşık 2 katına çıkmasi gerek ama ben olsam 1 hafta bekler öyle kan veririm tekrar çünkü takip süreci yıpratıcı. Bu arada hayırlı olsunMerhaba tekrar özel hastaneye gittim geldim, kan verdim. sonucum 24,09
SAT 25
bat'ı tam bilmiyorum çünkü pcosluyum 40-50 günde bile olduğu oluyor. Kızlar bu değer pozitif mi, kaç haftalık, kimyasal olabilir mi? offff acil yardım istiyorum sizden.
Ayrıca bir haftadan beri antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanıyorum öksürük vs hastaydım paket paket sigara içtim..
Olabilir, koronadan olmasa da dolaylı olarak kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor çoğunlukla ağrı kesicilerin çoğu yumurtlama dönemini oteliyor dolayısıyla regl de oteleniyirKızlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak.korona regl gecikmesi yapar mı? Bilginiz var mı ya da korona olup reglsi geciken var mı aranızda
Maşallah belirgin çıkmış bence perşembeye bekle iyice yükselsin değerArkadaşlar merhaba bugün 2 saat önce falan yaptım testi ve böyle silik çizgi cikti bu silik çizgi hemen çıktı sizce var mıdır ben hala emin olamiyorum şok içindeyim şuan tekrar da alma imkanım yok Perşembe sağlık ocağına gidip kan vericem o güne kadar catlamazsam tabi sizce var mii ??
Gebelik olduğunu sanmıyorum bu ay çok düzenli ilişki olmadı aslında Nisan ayı itibariyle gebelik düşünmeye başlayacaktm.Korona bu kadar kasık batması yapıyo mu ona anlam verememiştim.Çok teşekkür ederim cevapladığınız için çok saolunO aykini hatırlamıyorum ama mesela bu ay yumurtlamadan reglinin 3 gün oncesine kadar hep batma hissettim solda ama hamile değilim, o batma neden oluyor ben anlamadım, sizinki gebeliktendir insallah
Sadece vitamin aldım başka hiç bir ilaç içmedim ama virüs işte herşeyi etkilemiştir2 ayrı zamanlarda yumurtlama olmaz bir kaç saat arayla belki olabilir diyor doktorlar.belirginlik var sağlıkla ilerlesin
Sağlıkla ilerlesin inşallah gayet belirgin
Bacım sen test yaptın mı? Yunurtlama dönemini takip edip degerlendirdin mi
Geç olsun güç olmasın hem öldürmeyen darbe güçlendirir
Değer pozitif inşallah düzenli artar kimyasal olabilir tabi ama bu şimdiden belli olmaz çünkü sağlıklı gebeliklerde de ilk zamablae değerler düşük olur sonuçta 2 günde bir tahlilde yaklaşık 2 katına çıkmasi gerek ama ben olsam 1 hafta bekler öyle kan veririm tekrar çünkü takip süreci yıpratıcı. Bu arada hayırlı olsun
Olabilir, koronadan olmasa da dolaylı olarak kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor çoğunlukla ağrı kesicilerin çoğu yumurtlama dönemini oteliyor dolayısıyla regl de oteleniyir
Maşallah belirgin çıkmış bence perşembeye bekle iyice yükselsin değer
Kızlar benim dünden beri göğüslerim hassaslasti ve şişti biraz eskiden regl zamanı yaklaşınca öyle olurdu ama yıllardır o belirtiyi yaşamıyorum... Tuvalete gittikçe peçete kontrolü yapıyorum çünkü kızıma hamile olduğum ilk gebeligim hariç 1 mol 3 kimyasal gebelikte de yerleşme kanaması sebebiyle erken testlerde öğrendim ama nihayete ermedi hiçbiri daha regle çok var kasık kismimda ağrılar da başladı