- 4 Nisan 2011
- 1.854
- 947
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.401
Ben de gördüm ama hayalet çizgiler hayal kırıklığı yaşayabiliyor sonra en iyisi beklemekEki Görüntüle 3031411
@asunny canım karartabilir misin ben çok az çizgi görüyorum ama resimde belli olmuyor hayalde görüyor olabilirim
Evet bir pozitiflik var. İnşallah saglikli bir şekilde değerler artarMerhabalar konuyu takip ediyorum ama yeni üye oldum.
Benim bat tarihim 27 mart ama adetim çok düzensiz. ovulasyon testine göre yumurtlama günüm 10 marttı. O günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim.
Bugün kaset test yaptım 20 dk sonra sonuç bu şekildeydi.
Sizce dikkate almalı mıyım?
Çok erken henüz daha yerlesmemistir bile idara testinde belirgin çizgi görmeden test yaptirmaMerhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Ekledin ekledin maşallah baya belli çizgiEkleyemedim galiba
Kasetlerin test tarafındaki kadar koyu çıkmadı için bhcg nin epey yüksek olması lazım ilk haftalarda böyle çıkmadı normalGerçekten kendim görmüş gibi sevindim. Oldum olası hamilelik duyunca heyecanlanırım. Bu kasetler silik çıkıyor herhalde. Sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah birkaç haftaya.
Sağlıkla ilerlesin inşallah, şimdiden hafta tespit etmek çok zor artık USG takibiyle net haftası belli olurHerkese merhabalar siteye yeni katıldım bugün test yaptım HCG 289 çıktıacaba kaç haftalık bilen var mı ?
Canım Allah gönlüne göre versin ameliyatın da çok güzel geçsin inşallaharkadaşlar o kadar umut ettik testler yaptım yine olmadı regl oldum ne yazıkki benden olmayacak artık gidiyorum herkes hedefine biran önce ulaşsın tek dileğim
tam gününde oldum hiçde şaşmıyor lanet çat çat geliyor
erken gebelik testlerinde çıkan o çizgilere inanmayın bekleyin kaset test yapın bariz çizgiler gördüm inanın barizdi hep yalan kanda verdim yok kimyasal falan değil yani testlerle kendinizi kandırmayın nolur
hamile arkadaşlarımı tebirk ediyorum bekleyenlerde en güzelleriyle karşılaşsın inşallah sizlere dua ediyorum okuyunca sizde bana bir dua edin ameliyat olcam artık karar verdik şans dileyin bana
Teşekkür ederim iki gün sonra kısmetse USG baktırırız artıkBen de gördüm ama hayalet çizgiler hayal kırıklığı yaşayabiliyor sonra en iyisi beklemek
Evet bir pozitiflik var. İnşallah saglikli bir şekilde değerler artar
Çok erken henüz daha yerlesmemistir bile idara testinde belirgin çizgi görmeden test yaptirma
Ekledin ekledin maşallah baya belli çizgi
Kasetlerin test tarafındaki kadar koyu çıkmadı için bhcg nin epey yüksek olması lazım ilk haftalarda böyle çıkmadı normal
Sağlıkla ilerlesin inşallah, şimdiden hafta tespit etmek çok zor artık USG takibiyle net haftası belli olur
Canım Allah gönlüne göre versin ameliyatın da çok güzel geçsin inşallah
Çok hafif çıktı amaBenim 9.günde iğne etkisi geçti testle de teyit ettim geçtiğini.. Çatlama iğneleri gebelik belirtisi gibi belirtiler veriyor aldanmayın 13.günde testte çıkmıyorsa maalesef gebelik olmayabilir.. Aynı durumu ben de yaşadım bu ay çatlama iğnesi oldum tüm gebelik belirtilerini de yaşadım olmadı maalesef
Evet canım iki yumurtam vardı 19-20 mmKlomen mi kullandın peki
Ertesi gün tekrarlamalı ya da kan vermelisin. 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım silik çizgi çıkmıştı en güzeli kan vermekÇok hafif çıktı ama
İki gün sonra tekrar yapıcam inşallahErtesi gün tekrarlamalı ya da kan vermelisin. 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım silik çizgi çıkmıştı en güzeli kan vermek
Tabi ki canımmm ne istiyorsa sorabilirpartalina_ canimmm forumda tatlı bir bacı var aşılama hakkında bilgi edinmek istiyor sen yardımcı olurmusun kuzum ?
@Hemsire47 gel canım burada mutlaka bilgilendiriler seni
Canm 10 dk içinde çıkmışsa vardır kan ver hemn derimArkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Şuan tekrar test yaptım ilk 10 dk içerisinde bu şekilde çıktı. Elim ayağım titriyor olabilir mi? Test markası Al bi. Sabah ki one step di.
İnşallah vardır kan vermeye git istersen bat ne zamandıArkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Şuan tekrar test yaptım ilk 10 dk içerisinde bu şekilde çıktı. Elim ayağım titriyor olabilir mi? Test markası Al bi. Sabah ki one step di.
Benim de testim 10 dk içinde çıktı ama 5 dk değil mi o kuralCanm 10 dk içinde çıkmışsa vardır kan ver hemn derim
Bat 27İnşallah vardır kan vermeye git istersen bat ne zamandı
Ama ovulasyon testin pika yakındıArkadaşlar bn bugün kirmizi kart yedim
Tebrikler gayet koyu duruyor sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Ne gibi belirtiler vardı hayırlı uğurlu olması inşallah sağlıkla gebelik olurArkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Bi uygulamada 20 bi uygulamada 22 yazıyodu kuzum hala sökülmediSende kimyasal bukadar uzun sürmemişti ama.. bir gün sonra sökülmüştu ... Okadra uzun sürmüyor ki sökülmesi... kaç gündür lekellm var diyorsun.... normal de bat nezaman di senin?