Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3031411
@asunny canım karartabilir misin ben çok az çizgi görüyorum ama resimde belli olmuyor hayalde görüyor olabilirim
Ben de gördüm ama hayalet çizgiler hayal kırıklığı yaşayabiliyor sonra en iyisi beklemek
Evet bir pozitiflik var. İnşallah saglikli bir şekilde değerler artar
Çok erken henüz daha yerlesmemistir bile idara testinde belirgin çizgi görmeden test yaptirma
Ekleyemedim galiba
Ekledin ekledin maşallah baya belli çizgi
Gerçekten kendim görmüş gibi sevindim. Oldum olası hamilelik duyunca heyecanlanırım. Bu kasetler silik çıkıyor herhalde. Sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah birkaç haftaya.
Kasetlerin test tarafındaki kadar koyu çıkmadı için bhcg nin epey yüksek olması lazım ilk haftalarda böyle çıkmadı normal
Herkese merhabalar siteye yeni katıldım bugün test yaptım HCG 289 çıktı acaba kaç haftalık bilen var mı ?
Sağlıkla ilerlesin inşallah, şimdiden hafta tespit etmek çok zor artık USG takibiyle net haftası belli olur
Canım Allah gönlüne göre versin ameliyatın da çok güzel geçsin inşallah

Teşekkür ederim iki gün sonra kısmetse USG baktırırız artık

Çok hafif çıktı ama

Arkadaşlar merhaba sabah yazmıştım size test yaptım diye. Silik çıkmıştı ve geç çıkmıştı silik şizgi.
Şuan tekrar test yaptım ilk 10 dk içerisinde bu şekilde çıktı. Elim ayağım titriyor olabilir mi? Test markası Al bi. Sabah ki one step di.

Eklentiler

• 12B68217-7C01-4747-B229-F87569F72EE6.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 84
Canm 10 dk içinde çıkmışsa vardır kan ver hemn derim

İnşallah vardır kan vermeye git istersen bat ne zamandı

Tebrikler gayet koyu duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah

Ne gibi belirtiler vardı hayırlı uğurlu olması inşallah sağlıkla gebelik olur

Sende kimyasal bukadar uzun sürmemişti ama.. bir gün sonra sökülmüştu ... Okadra uzun sürmüyor ki sökülmesi... kaç gündür lekellm var diyorsun.... normal de bat nezaman di senin?
Bi uygulamada 20 bi uygulamada 22 yazıyodu kuzum hala sökülmedi normalde döngüm 25-26 gün bugün olması lazım bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…