- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.421
Hayirli olsunnKizlar adetim gecikeli tam bir hafta oldu
Simdi yaptim sabah idrar degil test yok tu elimde net belli olmus gec dollenme sanirim ama iki kere yumurtlama olmuyomu bazen cunku ben iki defa hissettim ultrasonda ogrenirim artik
Benim de iki kizim varAmin canim ins.yok araştırılması çünkü dusukler pespese olmadi.ilk gebeligin düştü. sonra 2 kızım oldu(mevlama şükürler olsun.onlarin hamileliğin de bi sıkıntı yaşamadım). Kızlarım büyüdüğü için kardeş istedik 6 ay önce dusukle sonuçlandı. Şimdi mevlam tekrar nasip etti.saglicakla gelir ins
Geçen ay benim de kahverengi geldi bir damla yerleşme kanaması sandım akşamına regl oldum, umarım senin gebeliktirKizlar yarin bat günüm
Dun aksam kahverengi akintim oldu, regl oluyorum sandim olmadim..
Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Umarim yaaGeçen ay benim de kahverengi geldi bir damla yerleşme kanaması sandım akşamına regl oldum, umarım senin gebeliktir
5 gün varmış daha daha çok yeni demek kiBat 27
Benim de bugün bat günüm 3 gündür leke şeklinde olamadım bi türlü kasık ağrım azaldı ama batma var anlamadım inşallah hamileyimdir ama umudum yokKizlar yarin bat günüm
Dun aksam kahverengi akintim oldu, regl oluyorum sandim olmadim..
Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Benim de kimyasaldan beri öyle başlıyo reglimGeçen ay benim de kahverengi geldi bir damla yerleşme kanaması sandım akşamına regl oldum, umarım senin gebeliktir
Reglden 2-5 gün önce oluyormuş yerleşme kanaması hala olmadıysan bi Umut varUmarim yaa
Dun aksam oldu
Halen gelen giden yok
Kasiklar da hafif agri
Bebek yapmayı denediğim aylarda gecikiyor hep regl, normalde günü gününe gelir psikolojik mi acabaBenim de kimyasaldan beri öyle başlıyo reglim
Hadi ya. Doğru zaman değilmiş demek öyle düşünelim. Bu süreçte düzenli olmak da iyi bir şey aslında.Arkadaşlar bn bugün kirmizi kart yedim
Olabilir ya da vücut kendini hazırlıyodur ama bebişin tutunması olmuyodurBebek yapmayı denediğim aylarda gecikiyor hep regl, normalde günü gününe gelir psikolojik mi acaba
Sagol canim darisi isteyenlere mujdeli haberi bekleyenlere nasip etsin AllahimHayirli olsunn
Bende de ne hikmetse erkenden gelir düşündüğüm zamanlardaOlabilir ya da vücut kendini hazırlıyodur ama bebişin tutunması olmuyodurbenim hep günü gününe olur ya da erken olur hiç gecikmedi ya
Aşılama yapmayı düşünüyorum insallh ama pek bilgim yok ve korkuyorum da sen ne zaman yaptiridn aşamaları ne ne gerekiyo doktor ne istiyo herşeyi öğrenmek istiyorum açısı felan oluyormuTabi ki canımmm ne istiyorsa sorabilir@Hemsire47
Bende letu diye bi ilaç kullandım canım bu ay klomen bende kist yaptı bıraktık bilmiyorum hiç belirtim yok adet olacak gibi ağrım ve bacak ağrım var sendede adet ağrısı var mıEvet canım iki yumurtam vardı 19-20 mm
İki gündür vardı bugün yok hiç bi belirtim gecem hafta çok bacak ağrısı cektim bide gazım varBende letu diye bi ilaç kullandım canım bu ay klomen bende kist yaptı bıraktık bilmiyorum hiç belirtim yok adet olacak gibi ağrım ve bacak ağrım var sendede adet ağrısı var mı