Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de iki kizim var
3. Düsuk oldu insallah tekrar nasip olur

Kizlar yarin bat günüm
Dun aksam kahverengi akintim oldu, regl oluyorum sandim olmadim..
Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?

Kizlar yarin bat günüm
Dun aksam kahverengi akintim oldu, regl oluyorum sandim olmadim..
Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Benim de bugün bat günüm 3 gündür leke şeklinde olamadım bi türlü kasık ağrım azaldı ama batma var anlamadım inşallah hamileyimdir ama umudum yok
Geçen ay benim de kahverengi geldi bir damla yerleşme kanaması sandım akşamına regl oldum, umarım senin gebeliktir
Benim de kimyasaldan beri öyle başlıyo reglim

Benim de bat bugün. göğüs ağrım falan geçti şişi indi. Kaset test yapıyorum surelab marka. Negatif. Kasıklarım da söküldü sökülecek gibi sancılı. Stresten de çok gecikmese bari.

Benim de bat bugün. göğüs ağrım falan geçti şişi indi. Kaset test yapıyorum surelab marka. Negatif. Kasıklarım da söküldü sökülecek gibi sancılı. Stresten de çok gecikmese bari.
Ben de dayanamadım test yaptım miratech erken gebelik testi. Çıkmadı sanmam da ama bekleyelim bakalım R Rabia3521

Kızlar 17 Mart da iğne yaptırdım ama sırt agrım cok var sırt agrııs belirti olabılır mı

Olabilir ya da vücut kendini hazırlıyodur ama bebişin tutunması olmuyodur benim hep günü gününe olur ya da erken olur hiç gecikmedi ya
Bende de ne hikmetse erkenden gelir düşündüğüm zamanlarda bir umutlandırsin heveslendirsin yok

-Arwen- cano sen haklı çıktın benim kırmızı kartta geldi ama zorluyor beni karnım oldu davul hava basmış gibi ama sanki bir yıldır regli olmuyor gibiyim valla şükür kavuşturana derler ya o hesap benimkisi umarım bundan sonra iyi olur herşey bizler için H Hello Kity açılın geliyorum bekle beni nisan yenilen pehlivan güreşe doymazmış ahahahah yine yeniden hazırlıklar başlasın regli olan tüm arkadaşlar biliyorsunuz ki regli olunca yeni bir ay başlıyor ve bu başlangıçla yeni yumurtacıklar oluşmaya çalışıyor yaptığımız herşey güzel yumurta yapmaya yarıyor beslenme spor takviye gıdalar güneşlenme vs… hadi bakalım hoş geldin yeni ay

Bende letu diye bi ilaç kullandım canım bu ay klomen bende kist yaptı bıraktık bilmiyorum hiç belirtim yok adet olacak gibi ağrım ve bacak ağrım var sendede adet ağrısı var mı
İki gündür vardı bugün yok hiç bi belirtim gecem hafta çok bacak ağrısı cektim bide gazım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…