Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dongum 29 günde bir. Ama gecen ay stresten olsa gerek erken oldum ayın 7 sinde. Bu ay 8 Mart görünüyor bakalım. İlk bebeğimiz olacak. İki aydır deniyoruz. İki aydır korunmasız ilişki yaşıyorum. Tüm bunlar yüzünden belirti arayıp duruyorum. Birde yesilcamdaki gibi ilk denemede olacak sanıyordum ovulasyon testi ile takip ediyorum. Herkese başarılar diliyorum

Kız bende üç aydır deniyorum ben de öyle sanıyordum inan aynı şeyleri yaşadım. geçen ay benimde 6 gün gecikti normalde 24 ünde oluyordum ben ovulasyon testlerini hiç yapmadım ne zaman beyaz akıntım gelse ertesi gün beraber olmaya karar verdim. O sıvı pik demekmiş ertesi gün de çatlama oluyor mantığyla bide telefona uygulama indirdim son 5 ayın adet günlerini yazdım uygulama ortasını hesaplayıp tahmini tarihler verdi bu ay o şekilde üç gün denedik. Beklemedeyiz

Merhabalar hanımlar ben yeni üyeyim sizlere sorum olacaktı ben 7 şubatta adet olmuştum bu ay korunmadık yumurtlama günüm 19 şubattı bugün de resimde attığım gibi lekelenmem oldu sizce neden böyle olmuş olabilir hamilelik olabilir mi

Takvim uygulaması bende kullanıyorum ama ovulasyon denedikten sonra yanılma payı olduğunu anladım uygulamaların. Doğurgan döneme girdiğim günden itibaren akıntım oluyor benim. 17 sinde akıntım başladı 21 inde pik gördüm bugün de çatlama olur. İnşallah çok aratmaz rabbim. Herkesin güzel haberlerine çok mutlu oluyorum. Kendim o haberi alsam acaba nasıl mutlu olurum bilemiyorum.

canım merhaba, ilişkin bittikten yaklaşık 9-10 gün sonra beraber olmuşsun. Adetinden 4-5 gün önce yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin. kanaman devam ediyor mu? batına kaç gün var

canım merhaba, ilişkin bittikten yaklaşık 9-10 gün sonra beraber olmuşsun. Adetinden 4-5 gün önce yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin. kanaman devam ediyor mu? batına kaç gün var

Bir sonraki adetim 11 gün var daha

Kızlar selamm. Bende hâlâ yumurtlama yok beklemedeyim Kuruluk gebeliğe engel olur mu ya çok sıkıntı yaşıyorum kayganlaştırıcı hamileliğe engel oluyomuş diye hindistan cevizi yağı aldım ama o da çok işe yaramadığı için ağrılı oluyor

evet ben de uygulamadan ziyade akıntım olduktan sonraki günler 3 gün şeklinde denedim. o yüzden umarım tutmuştur ay evet ya inşallah bu ay herkes çok çok güzel haberler alır. 5 Mart gibi erken gebelik testini yaparsın

Ooovvv afrodizyak etkiliyse benim shot shot içmem lazım
Hahaha adamları napıcaz peki bebeğim ben kazıklandım galiba yaa biz bi içtik resmen su.. biraz acı olması lazımdı hep öyle yazmışlar hatta o yüzden üstünde bile 1e 3 oranında sulandırın yazıyor. Birazdan iade etmeye gidicem. O da kısmet olmadı bee

hıh geldi yine bize yakın bir can yoldaşı hoşgeldin canım geçen ay kaçında oldun? döngün kaç gün? ilk çocuğun mu olacak? ay ne soru sordum ya
Hoşbuldum
Geçen ay klomen kullandım gecikti 6gün
10 şubatta oldum regl
Döngüm 25 gün
İlk çocuğum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama çakşır suyunu öneren kadının kullandığı marka bayaa acı
Bitane jel vardı gebelik jeli diye geçiyor araştır istersen bi

Biz bu ay regl biter bitmez yumurtlamayı görene kadar gün aşırı ilerledik 2 günde bir bana kaçırma ihtimali olabilir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…