Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 mart bat... benim adetim ortalama 1 ayi ge tigo icin subatta adet olkicak sanirim takvim 4 mart diyor

Ben bu ay adet olursam sanirim kadin dogums gidicem doktor yumurtam en son 11mm diye ilac verecegim demisti

kizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda

kizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda
Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye biliyorum

Havuc büyütmüyor canım sadece çatlamasına yardımcı oluyor

Cok cooook once bi kere yapmistim yeni evliydim. Cok kanamam olunca biraktim. Ama internetten arastirdigim kadarını biliyorum simdi, adetten 3 gun sonrabaslanip 15 gun yapilacakmis. Daha once yaptiysan anlatmani isterim tabii ki.
Evet duphastondan sonra adet oldum.
Insallah rabbim senin de isteyen herkesin de kucagini doldurur. Rabbim istesin yeter ki, bunlar hep sebep.
Düşük sebebin nedir?

Amiiin.

Hosgeldin. Ben de pcos zadeyim

Hoş buldum şu an tedavi görüyor musunuz peki
Evet basladik tedaviye. Letu verdi ama yunurta buyumedi bu ay. Polip varmis bir de 3mm. Onu alip hsg ceksek iyi olur dedi. Duphaston ile adet oldum. Ama sogan kürü yapayim diye dusunuyirum bu ay. Daha esimle fikrimi paylasmadim ama. Sen tedavi goruyor musun?

Neyyy ileri hız mı, tam bizlik ya benimki keçiboynuzuna bile zehir muamelesi yapıyor, öğürerek yutuyor falan benim de cinlerim çıkıyor tepeme.. şimdi bunun tadı kötüyse hayatta içmez

Bize öncekikle turp gibi sumhallebmiz lazım.. senin sağlığın dışında herşey boş.. ve artık herşeyin çaresi var, yeterki sen moralini yüksek tut

Canım zor süreçlerden geçmişsin Allah bundan sonraki sürecin de kolaylık versin Benim maalesef ne ailem ne de kayınvalidem yanımda olamayacak kadar uzaklar. O yüzden bebek olursa ki benim ilk bebeğim olacak o yüzden en azından ilk üç ayında bir yardımcı tutacağım.

İlac falan değil canım kaliteli ilişki yani kadının da rahatlaması o zaman vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler.
evet doktorlar sağlıklı bir ilişkide kadının önce zevk alması rahatlaması gerekiyor diyor. Ama işte bazen o an zevkten çok spermi düşünüp anı yaşayamadığımız da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…