- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.661
4 mart bat... benim adetim ortalama 1 ayi ge tigo icin subatta adet olkicak sanirimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye biliyorumkizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda
Havuc büyütmüyor canım sadece çatlamasına yardımcı oluyorkizlar iyi aksamlar bisey bilmek.istiyorum.ben bundan 11 sene evvel oglumda klomen kullanmistim.simdi tekrar gebelik.dusunuyorum.adetimin 11 gunundeyim 3 gundur havuc yiyorum aceba buyuttup catlarmi havuc bilginiz varmi bu konu hakkinda
Cok cooook once bi kere yapmistim yeni evliydim. Cok kanamam olunca biraktim. Ama internetten arastirdigim kadarını biliyorum simdi, adetten 3 gun sonrabaslanip 15 gun yapilacakmis. Daha once yaptiysan anlatmani isterim tabii ki.Merhaba hoşgeldin bacım..
Ben de de PCOS var.. ama şükür ki engel değil zaten bir evladin var Allah bağışlasın.. benim henüz yok ama geçen ay hamile kaldım daha yeni düşük yaptım.. hayırlısı diyelim..
Şimdi duphastron dan sonra mı adet oldun ? Yoksa onu daha once mi kullanmıştin..
Oda sokuyor baka bence ondan dedim..
Soğan kürüne hemen Başla bence.. adetliyken başlanır zaten.. 15 gün boyunca yap sabah akşam aç karnına.. yapılışını bilmiyorsan ankatiirm canım.. daha önce yapmadın sanırım
Amiiin.Günaydın arkadaşlarben de buradan yazdıklarınızı okuyorum aranızda yeniyim . Tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum . Bu zamana kadar üniversite oku, işe gir derken yaşım oldu 29. Yılardır pcos olduğumu biliyorum ama kendimi hazır hissetmeyi bekledim . Bir çocuğum olursa onu doğru bir ortamda büyütmek ve güzel eğitmek isterim tabi nasip olursa . Kendim öğretmenim ve mutsuz çocukların, gerçekten arka planını araştırdığımızda mutsuz aileden kaynaklandığına çoğu kez şahit oldum. İnşallah hepimiz hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşur güzelce onları yetiştiririz . Hepinizin güzel haberlerini buradan okumayı gönülden istiyorum .
Hoş buldumAmiiin.
Hosgeldin. Ben de pcos zadeyim
Ben hayit tohumu kullanmistim. O buyutmustupeki yumurtalarin buyumesine ne yardimci oluyor aceba bilginiz varmi
Evet basladik tedaviye. Letu verdi ama yunurta buyumedi bu ay. Polip varmis bir de 3mm. Onu alip hsg ceksek iyi olur dedi. Duphaston ile adet oldum. Ama sogan kürü yapayim diye dusunuyirum bu ay. Daha esimle fikrimi paylasmadim ama. Sen tedavi goruyor musun?Hoş buldumşu an tedavi görüyor musunuz peki
Youtube de bir gebenin gublugu diye bir sayfa var. Ordaki masajlardan da yararlanabilirsinokdir bende suyu var hayit suyu onu deneyim bide havucumu yiyim devam
Neyyy ileri hız mı, tam bizlikDenemediğimiz ne kaldı bilmiyorum zatenkadında yumurta gelişimi, erkekte de ileri hızı arttırıyormuş. Denemedik demeyelim işte ya
Yaa ben de öyleyim çok istekli davranmıyorum ama içim de gitmiyor değil. Hayırlısı canım inşallah çok bekletmez sizi
Tatlım noldu yaa önemli bişey değildir inşallah. Buradan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Seni böyle sarsan şey ne Allah aşkına. Her şeyden önce sağlık, biz iyi olmazsak hiçbişey yolunda gitmez zaten. Anlatmak istemezsen de çoook yürekten şifa diliyorum sana
Araştırdım bi zararı yokmuş ama her bitkisel ürün gibi uzun kullanımda karaciğeri yoruyormuş. Biz bu ay deneyeceğiz sadece zaten.
Bize öncekikle turp gibi sumhallebmiz lazım.. senin sağlığın dışında herşey boş.. ve artık herşeyin çaresi var, yeterki sen moralini yüksek tutSagol cnm, Allah razi olsun, ne guzel bir msj boyle. Ben birkac operasyon ve ameliyat gecirdim. Ilk ameliyatimi 9 yasinda oldum. Hepsi de kotu tecrubeler. O yuzden sanirim vucuduma yapilacak bir girisim, bu vajinal muayene de dahil, beni cok geriyor, korkutuyor. Muhtemelen basimdaki illet icin de bir mudahale gerekecek. Onun stresi, sacim cilacak mi cikmayacak mi vs. Gebelik fikri cok cok uzaklarda su an.
Canım zor süreçlerden geçmişsin Allah bundan sonraki sürecin de kolaylık versinKesinlikle istemiyor, inan yani. Nişanda neler yapti neler anlatsam roman olur, 4 gun babam dedi ki benim kizimdan bikkinligim yok her seyi cop posetine doldurdu iade etti esime. Ama babam esimi sevmisti oglum senlik bir sorun yok annen cok ama cok terbiyesizlik etti olmaz dedi. Ama esim yılmadı kendi dugunumuzj kendimiz yaptik ve ailesini sildi hayatından zaten tip okuyodu doktor olcakti annesi ya merve ya okul parani odemem dedi eşimde al parani ... dedi ve okumadi. Düşün ki boyle bir anne çocuğuna doktor olma sansini elinden aldi.. o yuzden esim annesinden nefret ediyor daha neler var neler de girmeyim oralara...
Benim kaynanam tam bir narsist. Ama ben artik sopayi gösteriyorum durmasi gerektigi yeri biliyor. Evime istedigi zaman giremez izin almadan arayamaz bile beni. Bazilarina bole mum tutturmak gerek. Annem de yengeme hafif kaynanalik yaparken ben tutuyodum annemin önüne geciyodum misal... umarom gelinim temiz kalpli olur ve ben de ona hak ettiginden daha fazlasini yapabilirimm
Mecburi sezeryan oldum ben daha onceki ameliyatimda kalbim durdu olumden döndüm spinal anestezi yüzünden yine oyle olcak diye gece acil yatis yaptim bi baktim doguruyorum ama bebek kafa iri ilerlemiyo mecburen sabaha sezeryan dediler cok uzuntuden hemen gelmedi sütüm. Gelmesi icin neler yaptim memem kopacakt8 artik ben mama verebilirdim ama vermedim ugrastim ve o sutu getirdim basjmda dikilip sütun yokki gelsin demek cok caniceydi. O yuzden 2. Bebegim varsa benimleyse kesinlikle profesyonel birini 15 gunlugune tutucam hiçbirini istemiyorum yanimda.
Sana da tavsiyem eger annenle aran iyi ise annenin desteğini alman. O bir hafta 15 gun bebekle zor oluyo çünkü...
bana kader arkadaşı yine geldi4 mart bat... benim adetim ortalama 1 ayi ge tigo icin subatta adet olkicak sanirimtakvim 4 mart diyor
evet doktorlar sağlıklı bir ilişkide kadının önce zevk alması rahatlaması gerekiyor diyor. Ama işte bazen o an zevkten çok spermi düşünüp anı yaşayamadığımız da oluyorİlac falan değil canım kaliteli ilişki yani kadının da rahatlaması o zaman vajinanın girişindeki kaslar gevsiyormus böylelikle rahme gidiyormus spermler.