- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.721
Bu ay beni gaza getirmeyin nolur yapmiyim erken testevet ben de uygulamadan ziyade akıntım olduktan sonraki günler 3 gün şeklinde denedim. o yüzden umarım tutmuşturay evet ya inşallah bu ay herkes çok çok güzel haberler alır. 5 Mart gibi erken gebelik testini yaparsın
3 ay kullanman lazim sonucu alman için bence doktora gidip ilaç alabilirsin evdeki kürler başka birşeyi tetikleyebilirokdir bende suyu var hayit suyu onu deneyim bide havucumu yiyim devam
Insallah dermansiz bir dert yoktur. Tez zamanda hayirki saglikli bir evlat versin rabbim sana daEvet yaptım canım kürü 10 gün filan ozamnlar sadece temizlensin diye yapmıştım genelde altı ayda bir yaomayi öneriyordu Saracoğlu her kadın için.. birkerede 15 gün yaptım ama 2 sene önce yaptım.. işte orta boy beyaz soğan kabuğu değilde içi beyaz olan kabuğu sarı gibi olan..onu 4 de böluyorsun.. 1 buçuk su bardağı suyu kaynatiyorsun içine bu bölünmüş soğanları koyuyorsun sadece 5 dk kaynamasına izin veriyorsun sonra sabah akşam yemeklerden önce ılık çay içer gibi süzüp içiyorsun.. ama mutlaka her iceceginde yenisini yapıyorsun bu tarif sadece bir içimlik..
Duphastron. İste söktürür iyice o yüzden demiştim ondan sonrami adet oldun diye..
Düşüğün sebebi belli değil ama yüksek ihtimal yumurta zayıftı döllenme zayif kaldı küçük kese görmüştük o gelişmedi.. aynı kaldıktan sonra düşü.. yani kalitesiz saglikliszdi.. zaten bir çok düşüğün sebebi bu gibi şeylerdir anne veya baba adayının bir sorunu olduğu anlamına gelmez bu genellikle böyledir..
Ama tabiki daha emin olabilmek adına doktorum rahim filimine gönderdi önümüzdeki günlerde gideceğim İnshaAllah
Olabilir neden olmasinsanırım şuan ben öyleyim. Ya kuzu ben sana şey sorcam şimdi başladık sorularabenim adetten 10 gün önce kasık bel göğüs ne varsa başlar ağrı sızı ve şişkinliğe özellikle geçen 3 aydır varya üff mide bulantılarım baş dönmem ne varsa yaşadım. Sanırım yeni yeni korunmasız beraber oluyoruz herhalde vücut spermlere alışıyor vücut değişkenliğim o yüzden dedim hatta o yüzden 5 gün geç adet olmuştum yani ben öyle yordum bu ay sadece sık sık küçük gazlar var o kadar henüz bir belirti başlamadı yoksa acaba hani diyorum
Ben de bu ay klomene başlayacağım öncesinde ilaç tedavisi görmedim hiç doktor vakit kaybetmeden klomene başlayalım dedi bu ay neler olacak ben de bekliyorum . Soğan kürünü çok duydum ben de yapacağım ilaç ise yaramazsa . İnşallah güzel sonuçlar alırız en önemlisi umutsuz olmamakEvet basladik tedaviye. Letu verdi ama yunurta buyumedi bu ay. Polip varmis bir de 3mm. Onu alip hsg ceksek iyi olur dedi. Duphaston ile adet oldum. Ama sogan kürü yapayim diye dusunuyirum bu ay. Daha esimle fikrimi paylasmadim ama. Sen tedavi goruyor musun?
Ben de üç dört aydır istiyorum, ilk ay inanılmaz belirtiler yaşadım çok istediğim için sanırım psikolojik olarak vücudumu dinliyodum resmenİnşallah çok istiyorum çocuğum olsun ama çok erken daha bu ay korunmayı bıraktık ilk aydan da olacağını pek düşünmüyorum
Yumurtlaman yeni olmuş yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurtlamayla ilgili bı kanama olabilirEki Görüntüle 3011168
Merhabalar hanımlar ben yeni üyeyim sizlere sorum olacaktı ben 7 şubatta adet olmuştum bu ay korunmadık yumurtlama günüm 19 şubattı bugün de resimde attığım gibi lekelenmem oldu sizce neden böyle olmuş olabilir hamilelik olabilir mi
Ben 6 ay klomen tedavisi gormustum. Bir ay yunurtlama oldu bir ay olmadi. Yabi 3 defa yumurtlama gördük 6 ayda. Son ayimda estrofem vermisti ek olarak. Ama yumurta gelisimi olmamisti. Megerse estrofem rahim duvarimi hazirlamis, yumurtam da gec büyümüş. O ay gebelik oldu elhamdulillah. Hic beklemiyorduk,supriz oldu.Ben de bu ay klomene başlayacağım öncesinde ilaç tedavisi görmedim hiç doktor vakit kaybetmeden klomene başlayalım dedi bu ay neler olacak ben de bekliyorum . Soğan kürünü çok duydum ben de yapacağım ilaç ise yaramazsa . İnşallah güzel sonuçlar alırız en önemlisi umutsuz olmamak
Ya canim ben dunden beri bacak ve kasik agrisi adet olcak gibi ama adet olmama en az bir hafta var normal sartlarda... bilmiyorm bakalm yabana kader arkadaşı yine geldibenim de dört mart ve 32-33 günde bir adet oluyorum. Hadi inşallah bu ay diyelim
İnşallahBen 6 ay klomen tedavisi gormustum. Bir ay yunurtlama oldu bir ay olmadi. Yabi 3 defa yumurtlama gördük 6 ayda. Son ayimda estrofem vermisti ek olarak. Ama yumurta gelisimi olmamisti. Megerse estrofem rahim duvarimi hazirlamis, yumurtam da gec büyümüş. O ay gebelik oldu elhamdulillah. Hic beklemiyorduk,supriz oldu.
Insallah yüz güldürücü olur srnin tedavin de. Hayirli olsun :)
Bu ay adet olursam bende kullanıcam ondan inş. Klomen iyi gelmedi banaHanımlar femarayla deneyen yok mu aramızdaben Perşembe doktora gidiyorum bakalım yumurtalar ne alemde
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versinBen de üç dört aydır istiyorum, ilk ay inanılmaz belirtiler yaşadım çok istediğim için sanırım psikolojik olarak vücudumu dinliyodum resmenakışına bırakıp sakince beklemek gerekiyormuş adet olunca çok çok üzüldüm çünkü İnşallah bu ay hep birlikte gebelik haberleri alırız Kanama için de dinlen bence kendini yorma inşallah yerleşme kanamasıdır bu
hiç belli olmazİnşallah çok istiyorum çocuğum olsun ama çok erken daha bu ay korunmayı bıraktık ilk aydan da olacağını pek düşünmüyorum
benimde adet olmama 9 gün var normalde ağrılarım başlaması lazımdı gaz hafif şişkinlik dışında pek birşeyim yok bu arada beyaz akıntım geldi bugün acaba yumurtlama olabilir mi ben 13 ünde de akıntı görüp sonrasında beraber olmuştumYa canim ben dunden beri bacak ve kasik agrisi adet olcak gibi ama adet olmama en az bir hafta var normal sartlarda... bilmiyorm bakalm ya
Bence degerlendir olabilir..benimde adet olmama 9 gün var normalde ağrılarım başlaması lazımdı gaz hafif şişkinlik dışında pek birşeyim yok bu arada beyaz akıntım geldi bugün acaba yumurtlama olabilir mi ben 13 ünde de akıntı görüp sonrasında beraber olmuştum
Ay ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de varKızlar selamm. Bende hâlâ yumurtlama yok beklemedeyimKuruluk gebeliğe engel olur mu ya çok sıkıntı yaşıyorum kayganlaştırıcı hamileliğe engel oluyomuş diye hindistan cevizi yağı aldım ama o da çok işe yaramadığı için ağrılı oluyor
evwt canım yumurtlamadan 14 gün sonra oluyoruz. her iki koşulda bile tarihler birbirine yakın bence riske atma ve şimdi ne yapıyorsan sakince köşene bi oturKizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam