Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay beni gaza getirmeyin nolur yapmiyim erken test

Insallah dermansiz bir dert yoktur. Tez zamanda hayirki saglikli bir evlat versin rabbim sana da birgebeningunlugu youtube sayfasinda masajlar var onlardan da yapsana.
Sogan kuru rahin duvarini inceltmez degil mi? Bilgin var mi?

Olabilir neden olmasinvücut farklı tepkiler veriyor herkeste ama ayaklarını da çorapsız bırakma sıcak tut

Ben de bu ay klomene başlayacağım öncesinde ilaç tedavisi görmedim hiç doktor vakit kaybetmeden klomene başlayalım dedi bu ay neler olacak ben de bekliyorum . Soğan kürünü çok duydum ben de yapacağım ilaç ise yaramazsa . İnşallah güzel sonuçlar alırız en önemlisi umutsuz olmamak

Hanımlar femarayla deneyen yok mu aramızda ben Perşembe doktora gidiyorum bakalım yumurtalar ne alemde

İnşallah çok istiyorum çocuğum olsun ama çok erken daha bu ay korunmayı bıraktık ilk aydan da olacağını pek düşünmüyorum
Ben de üç dört aydır istiyorum, ilk ay inanılmaz belirtiler yaşadım çok istediğim için sanırım psikolojik olarak vücudumu dinliyodum resmen akışına bırakıp sakince beklemek gerekiyormuş adet olunca çok çok üzüldüm çünkü İnşallah bu ay hep birlikte gebelik haberleri alırız Kanama için de dinlen bence kendini yorma inşallah yerleşme kanamasıdır bu

Yumurtlaman yeni olmuş yerleşme kanaması hemen olmaz. Yumurtlamayla ilgili bı kanama olabilir

Ben 6 ay klomen tedavisi gormustum. Bir ay yunurtlama oldu bir ay olmadi. Yabi 3 defa yumurtlama gördük 6 ayda. Son ayimda estrofem vermisti ek olarak. Ama yumurta gelisimi olmamisti. Megerse estrofem rahim duvarimi hazirlamis, yumurtam da gec büyümüş. O ay gebelik oldu elhamdulillah. Hic beklemiyorduk,supriz oldu.
Insallah yüz güldürücü olur srnin tedavin de. Hayirli olsun :)

İnşallah

İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Ya canim ben dunden beri bacak ve kasik agrisi adet olcak gibi ama adet olmama en az bir hafta var normal sartlarda... bilmiyorm bakalm ya
benimde adet olmama 9 gün var normalde ağrılarım başlaması lazımdı gaz hafif şişkinlik dışında pek birşeyim yok bu arada beyaz akıntım geldi bugün acaba yumurtlama olabilir mi ben 13 ünde de akıntı görüp sonrasında beraber olmuştum

M Mutleml canım benim adete 9 gün var bugün beyaz akıntım geldi ne alaka? sence yumurtlama mı? ayda iki kez yumurtlama olabilir mi? yoksa adet yaklaştı diye normal akıntı mı sence (rengi beyaz)

Kizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam

Ay ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de var ama gebeliğe engel olduğunu şimdi öğrendim, gerçekten öyle bir şey mi var?

evwt canım yumurtlamadan 14 gün sonra oluyoruz. her iki koşulda bile tarihler birbirine yakın bence riske atma ve şimdi ne yapıyorsan sakince köşene bi oturne olursa olsun bırak sen şimdi işi sakın ağır kaldırma kendini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…