Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir canım hevesim kırıldı ama Rabbim büyük bekleyip görelim bakalım çok takmamaya çalışıyorum
Evet sakin kalmaya çalış en hayırlısı olacaktır her zaman

Ay inşallah geliyodur yaa, 2 seneden fazla süredir bekliyoruz, ilk çocuğumuz olacak, hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallahhh, sende durumlar nasıl
Insallqh canim bu ay guzel haberlerinizi alirsiniz. Benim bi oglum var Allah bagislasin. Simdi de testim pozitif cikti ama kanamam oldu bilmiyorum daha domtora gitmedim haftaya insallah. Allah tum isteyenlere nasip etsin

Saglik ocaklarinin da laboratuarlari oluyo ordan bakabilirsin netten

Doktora geldim kan istedi progesteron mu ne bakıcakmış şuan herşey istediğimiz gibi gidiyo dedi rahim kalınlaşması için sanırım.Regl olursan gel 3.gün dedi

Kızlar saatim geldi sancım başladı hayırlısı olsun diyorum. Sabah test yaptım sanki ama sanki bir tık değişme var gibi ne dersiniz bir önceki testimi görenler ona göre değerlendirirse sevinirim Oynamadan koyuyorum

Eklentiler

• 9D5EFFF9-CF1E-4BA0-89E2-313F7FF50C4F.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 79
Insallqh canim bu ay guzel haberlerinizi alirsiniz. Benim bi oglum var Allah bagislasin. Simdi de testim pozitif cikti ama kanamam oldu bilmiyorum daha domtora gitmedim haftaya insallah. Allah tum isteyenlere nasip etsin
Amin canım inşallahh, oğlunu Allah bağışlasın.. inşallah yeni gebeliğinde sağlıkla devam etsin, progestan filan verirdi belki doktora gitseydin, düşük riski var mıdır onu da bilmiyoruz gerçi, yerleşme kanaması da olabilir, hcg artışın nasıl onu takip ettin mi

benimde dün betam 1.20 çıktı ama bat 25 akıntı felan da yok sadece kasık ağrım var zaten kasıklarım çok ağrıyor diye verdim betayı yükselir mi bilmiyorum pek ümidim yok
bat daha gelmeden bile 1.2 çıkmış sizi ümitlendirmek istemem ama bence bir minik sizinle olabilir ki bence hamilesiniz

Of doğru diyon şimdi hic çizgi çıkmazsa erken mi yoksa negatif miydi diye daha cok stres olurum. Böyle en azından umut var ama max 6 gün kalaya kadar bekleyebilirim. 6 gün kalanın sabahı kimse beni tutamaz
6 gün bile çok erken değil mi yabekleyebiliyorsanız bat gününü bekleyin ben beklemeden yapınca daha çok üzülüyorum. Bu ay baya ümitliyim çok belirttim var ama yine de bekleyeceğim çünkü bu sefer de kese oluşumu bebek varmı diye endişe başlıyor. Bari o biraz daha geç başlasınlar

bat daha gelmeden bile 1.2 çıkmış sizi ümitlendirmek istemem ama bence bir minik sizinle olabilir ki bence hamilesiniz
ya inşallah öyledir ümitlenmek de güzeldir emin ol bu bile insana 'VAZGEÇME' ışığı veriyor bana iyi geldin bu sabah çok teşekkür ederim bende öyle hissediyorum çoğu zamanda ama çok da kaptırmıyorum kendimi burada milyonlarca yazılar okudum korkuttu beni inşallah öyledir ne diyim rabbime sığındım

wala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…