- 10 Ağustos 2021
- 5.757
- 4.512
- 123
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.981
Tamam buldum kız ne bileyim bende başlasa var zannettim öyle heyecan yapmışım ki zaten sor makuzu burda bariz o gölge var sen de beğenmişsin hatta nasıl görmedinGinnys
Evet sakin kalmaya çalış en hayırlısı olacaktır her zamanİnşallah öyledir canım hevesim kırıldı ama Rabbim büyük bekleyip görelim bakalım çok takmamaya çalışıyorum
Insallqh canim bu ay guzel haberlerinizi alirsiniz. Benim bi oglum var Allah bagislasin. Simdi de testim pozitif cikti ama kanamam oldu bilmiyorum daha domtora gitmedim haftaya insallah. Allah tum isteyenlere nasip etsinAy inşallah geliyodur yaa, 2 seneden fazla süredir bekliyoruz, ilk çocuğumuz olacak, hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallahhh, sende durumlar nasıl
Saglik ocaklarinin da laboratuarlari oluyo ordan bakabilirsin nettenKizlar dün sağlık ocağında tahlil verdim enabiza baktım şimdi sonuçlar çıkmış ama HCG yok.
Aradım sağlık ocagini daha çıkmamış sonra da çıktı dedi negatif dedi
Ama ben hala enabizda göremiyorum acaba eski HCG yi mi gördü ya
İnşallahBat günü çıkabilir biraz sabır
Çıktı malesef 0.7
Amin canım inşallahh, oğlunu Allah bağışlasın.. inşallah yeni gebeliğinde sağlıkla devam etsin, progestan filan verirdi belki doktora gitseydin, düşük riski var mıdır onu da bilmiyoruz gerçi, yerleşme kanaması da olabilir, hcg artışın nasıl onu takip ettin miInsallqh canim bu ay guzel haberlerinizi alirsiniz. Benim bi oglum var Allah bagislasin. Simdi de testim pozitif cikti ama kanamam oldu bilmiyorum daha domtora gitmedim haftaya insallah. Allah tum isteyenlere nasip etsin
bat daha gelmeden bile 1.2 çıkmışbenimde dün betam 1.20 çıktıama bat 25 akıntı felan da yok sadece kasık ağrım var zaten kasıklarım çok ağrıyor diye verdim betayı yükselir mi bilmiyorum pek ümidim yok
Pardon yanlış yazmışım 5 Mart yumurtlama yeni üyeyim kusura bakmayın5 Mart mı o günü geçtik ama hamilemisiniz
batınız ne zaman?Çıktı malesef 0.7
6 gün bile çok erken değil mi yaOf doğru diyon şimdi hic çizgi çıkmazsa erken mi yoksa negatif miydi diye daha cok stres olurum. Böyle en azından umut varama max 6 gün kalaya kadar bekleyebilirim. 6 gün kalanın sabahı kimse beni tutamaz
TAKVİMİM uygulamasını kullanıyorum yıllardır adet takibi için kullanıyordum hamilelik düşünüyorum seçeneğini aktif ettim ovülasyon günümü felan oradan takip başladımHangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba
Ben hamileyken ilk anladığım şeydi ayaklarım hiç ısınmıyordu. Bana sorarsanız hamilelik belirtisi ben yaşadım bizzatBende çok üşüyorum evet ev soğuk gerçi ama ustumuz sicak kalıyor ben yinede battaniye altına girmek istiryom.. ayaklarım çok üşüyor kaç kat çorap giysem bile
ya inşallah öyledirbat daha gelmeden bile 1.2 çıkmışsizi ümitlendirmek istemem ama bence bir minik sizinle olabilir ki bence hamilesiniz
wala ben mi göremedim anlamadım canım, soldaki gri olan testin kendi çizgisi heralde dimi, bi salaklık geldi üstüme kafam çalışmıyorKızlar saatim geldi sancım başladı hayırlısı olsun diyorum. Sabah test yaptım sanki ama sanki bir tık değişme var gibi ne dersiniz bir önceki testimi görenler ona göre değerlendirirse sevinirimOynamadan koyuyorum
Canım bat 22 mart bilmiyorum dahamerhaba hamıle mısın ?
nasıl değerlendırme yaptın catlamadan önce mi sonra mıCanım bat 22 mart bilmiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?