- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.881
İnşallahDün gece de çok kasık ağrım oldu inşallah bunlar bebişin habercisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahDün gece de çok kasık ağrım oldu inşallah bunlar bebişin habercisidir
değişmediyse 120 tl ye almıştım benfiyatı ne kadar biliyormusunuz
Hadi inşallah nisana almayız seni nurdan hooop Kasım annelerine yolcu ederiz...Süper ben hem orda hem burdayım hiç bir şeyi belli olmayanlargillerden olduğum için
Yok ben düzenliydim ama düzensizlik yeni başladı en son şubatta adet oldum bakalım eğer 23 nisanda olursam normale dönüyor demektir olmazsam düzensizlik devam ediyordurSizin de mi adetleriniz düzensiz. Benim öyle ne tam nisana geçebildim ne de burdan çıkabildim
Sen gebe çıkacaksın gibi bir his var içinde bana mutlaka haber ver tahminimce gebesinBir kaç gün daha geçsin kan vericem arkadaşım. Her sabah afedersin su gibi akıntım geliyor regl sanıyorum o derece
.
İnşallah ama hiç bilmiyorum kısmette ne varsaHadi inşallah nisana almayız seni nurdan hooop Kasım annelerine yolcu ederiz...
Yoo kalinir niye kalinmasin düşürme modunu. Test yapma isi cok ayri bi hobi onu birakma evde varsa dayanamayip yapiliyo yani ben oyle yqpiyorum en azindanevet canım erken gebelik testlerinden yaptım. evde prodoctor vardı 4 tane, 3ü kaldı
ya bana da regl olcam gibi geliyo ne yalan söliyim. sanki böyle ilk aydan hamile kalınmazmış gibi geliyo artık.. özellikle de burda aylarca deneyenleri, yumurta takibi yapanları falan gördükçe pat diye hamile kalacağım fikrinden iyice ayrılmaya başladım.. baya pembe düşler modundaydım biraz düştüm diyebilirim
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
ben bugün bir eczacı arkadasım la görüştüm ve kasık ağrılarından bahsettim dedim acaba geç mi yumurtluyırum adetime 10 gün var ovülasyon testi istedim test çift silik çıktı acaba yumurtladım mı yada yuöurtlamadım mı off ne zor birde bana eczacı adet bitim gününden 10 gün sonra yumurtlama olur dedi çok şaşırdım kızlar tüm bunlara cevap arıyorumMerhaba Hoşgeldiniz amin inşallah,bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız umarım
Bebiş tutunuyo da olabilir canım yumurtlamadan 10-11 gün geçtiyse o ihtimal de var ay inşallah odurİşte bilmiyirm oluyormuş öyle ilk defa bu ay yapiyorm ovulasyon testi de adet tarihi de yok ortada bugünde baya kasıkta batma var galiba yumurtlayacagim
Hayrola nasıl bi ağrıGelip gidiyor ama bazen bir anda giriyor kalıyor beklemeye devam bakalım değişik başka ağrı gözlemlemedim
O kadar testim yok bari cumartesi ve pazartesi yapayımÖyle oluyor haklısın kuzum, yada her gün yapacaksın 9.10.11.12.13 günler takip edeceksin
Ben vazgeçebilirim de o potansiyelim de var. Ondan çekniyorum kendimden.ben de böyle düşündüm ya.
Zor karar verdim zaten bu süreçte çok zormuş diye tekrar vazgeçersem diye düşündüm.
Her olmayan ay da bir hazırlık süreci diyelim napalım
Allah hepimize nasip etsin inşallah.
çok değişikmiş bu belirti.Kızlar Bi de dikkati mi çeken şey adet öncesi sarımsı akıntım olurdu bariz şu an hiç yok kupkuruyum
Al benden de o kadar ya yapasım gelmiyor artıkBende hiç ağrı sızı kasıklarda belde hiçbir şey yok. Hamile değilim çok eminim artık. Kasık batması en azından herkeste oluyor okuduğum kadarıyla.
@Cordessa erken gebelik testi mi yapıyosun canım?
Ay benim tüm test yapma perilerim gitti çok değişik bi durum oldu nasıl oldu anlamadım @Mrs Electrical Engineer sen yaptın mı bugün canım?
Galiba yapmıcam artık regl olacağımdan çok emin olduğum için sanırm yapasım hiç yok. Ya da şimdiye kadar bir sürü yaptım yetti artık diyor bünyem
Ah hayirliysa inşallah olumlu olumsuz illa ki haber vereceğimSen gebe çıkacaksın gibi bir his var içinde bana mutlaka haber ver tahminimce gebesin
Anladım, düzene girer inşallahYok ben düzenliydim ama düzensizlik yeni başladı en son şubatta adet oldum bakalım eğer 23 nisanda olursam normale dönüyor demektir olmazsam düzensizlik devam ediyordur
Herkeste değişkenlik gösteriyormuş ama bildiğim kadarıyla kahve tonları ve pembe. Bide adet gibi sürmüyor daha kısa sürüyorKKızlar birşey sormak istiyorum bu yerleşme şeysi kanaması işte nasıl oluyor ne renk oluyor genellikle
10 gün oldu bugun bugünküde boyleBebiş tutunuyo da olabilir canım yumurtlamadan 10-11 gün geçtiyse o ihtimal de var ay inşallah odur