Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin de mi adetleriniz düzensiz. Benim öyle ne tam nisana geçebildim ne de burdan çıkabildim
Yok ben düzenliydim ama düzensizlik yeni başladı en son şubatta adet oldum bakalım eğer 23 nisanda olursam normale dönüyor demektir olmazsam düzensizlik devam ediyordur

Yoo kalinir niye kalinmasin düşürme modunu. Test yapma isi cok ayri bi hobi onu birakma evde varsa dayanamayip yapiliyo yani ben oyle yqpiyorum en azindan

Merhaba Hoşgeldiniz amin inşallah,bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız umarım
ben bugün bir eczacı arkadasım la görüştüm ve kasık ağrılarından bahsettim dedim acaba geç mi yumurtluyırum adetime 10 gün var ovülasyon testi istedim test çift silik çıktı acaba yumurtladım mı yada yuöurtlamadım mı off ne zor birde bana eczacı adet bitim gününden 10 gün sonra yumurtlama olur dedi çok şaşırdım kızlar tüm bunlara cevap arıyorum

Eklentiler

• 20220315_123301.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben vazgeçebilirim de o potansiyelim de var. Ondan çekniyorum kendimden.
Yani beni yorup yıpratacak bi süreç olacaksa ne anladım ben bu işten.

Al benden de o kadar ya yapasım gelmiyor artık

ben bugün bir eczacı arkadasım la görüştüm ve kasık ağrılarından bahsettim dedim acaba geç mi yumurtluyırum adetime 10 gün var ovülasyon testi istedim test çift silik çıktı acaba yumurtladım mı yada yuöurtlamadım mı off ne zor birde bana eczacı adet bitim gününden 10 gün sonra yumurtlama olur dedi çok şaşırdım kızlar tüm bunlara cevap arıyorum

Eklentiler

• 20220315_123301.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 42
KKızlar birşey sormak istiyorum bu yerleşme şeysi kanaması işte nasıl oluyor ne renk oluyor genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…