- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.861
Süper ben hem orda hem burdayım hiç bir şeyi belli olmayanlargillerden olduğum için
120 tlfiyatı ne kadar biliyormusunuz
TAKVİMİM uygulamasını kullanıyorum yıllardır adet takibi için kullanıyordum. Geçenlerde bir arkadasım da ben o takvime göre hamile kaldım oradan baktım yumurtlama diyince hamile kalmak istiyorum diye değiştirdim takip kısmını. Bu arada ben ilk defa bu kadar seneden sonra yumurtlama şu bu tarih felanHangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba
Kuzum ben biraz önce test batağına düşerek 2 adet test daha aldım. Sıvı alımınıda kestim. Öğleden sonra yapsam mı diye düşünüyorum. Valla bizde bağımlılık yaptı bu galiba :) Daha günümüz gelmeden umutsuzluğa kapılmak yok. İyi düşünelim iyi olsun canım.Bende hiç ağrı sızı kasıklarda belde hiçbir şey yok. Hamile değilim çok eminim artık. Kasık batması en azından herkeste oluyor okuduğum kadarıyla.
Cordessa erken gebelik testi mi yapıyosun canım?
Ay benim tüm test yapma perilerim gitti çok değişik bi durum oldu nasıl oldu anlamadım M Mrs Electrical Engineer sen yaptın mı bugün canım?
Galiba yapmıcam artık regl olacağımdan çok emin olduğum için sanırm yapasım hiç yok. Ya da şimdiye kadar bir sürü yaptım yetti artık diyor bünyem
Aynen bende öyle önceki çocuklarında korunmayio hemen hamile kalırsın şimdi 4aydir uğraşıyoruz olmuyo hayırlı bakalımTAKVİMİM uygulamasını kullanıyorum yıllardır adet takibi için kullanıyordum. Geçenlerde bir arkadasım da ben o takvime göre hamile kaldım oradan baktım yumurtlama diyince hamile kalmak istiyorum diye değiştirdim takip kısmını. Bu arada ben ilk defa bu kadar seneden sonra yumurtlama şu bu tarih felanöğrendim eskiden regldan sınra hamile kalınır bir hafta kala kalamazsın derlerdi
Sizin de mi adetleriniz düzensiz. Benim öyle ne tam nisana geçebildim ne de burdan çıkabildimSüper ben hem orda hem burdayım hiç bir şeyi belli olmayanlargillerden olduğum için
inşallah yıllar Sonra yenidenAynen bende öyle önceki çocuklarında korunmayio hemen hamile kalırsın şimdi 4aydir uğraşıyoruz olmuyo hayırlı bakalım
evet canım erken gebelik testlerinden yaptım. evde prodoctor vardı 4 tane, 3ü kaldıBende hiç ağrı sızı kasıklarda belde hiçbir şey yok. Hamile değilim çok eminim artık. Kasık batması en azından herkeste oluyor okuduğum kadarıyla.
Cordessa erken gebelik testi mi yapıyosun canım?
Ay benim tüm test yapma perilerim gitti çok değişik bi durum oldu nasıl oldu anlamadım M Mrs Electrical Engineer sen yaptın mı bugün canım?
Galiba yapmıcam artık regl olacağımdan çok emin olduğum için sanırm yapasım hiç yok. Ya da şimdiye kadar bir sürü yaptım yetti artık diyor bünyem
Yap yaaapKuzum ben biraz önce test batağına düşerek 2 adet test daha aldım. Sıvı alımınıda kestim. Öğleden sonra yapsam mı diye düşünüyorum. Valla bizde bağımlılık yaptı bu galiba :) Daha günümüz gelmeden umutsuzluğa kapılmak yok. İyi düşünelim iyi olsun canım.
Evet kuzum bende de oldu o. Buradakileri oluduktan sonra ne zormuş ya dedim. Ve içten içe bunu kabullendim sanırım, halbuki hiç takmazdım ben rahattım yanievet canım erken gebelik testlerinden yaptım. evde prodoctor vardı 4 tane, 3ü kaldı
ya bana da regl olcam gibi geliyo ne yalan söliyim. sanki böyle ilk aydan hamile kalınmazmış gibi geliyo artık.. özellikle de burda aylarca deneyenleri, yumurta takibi yapanları falan gördükçe pat diye hamile kalacağım fikrinden iyice ayrılmaya başladım.. baya pembe düşler modundaydım biraz düştüm diyebilirim
Hiç öyle düşünme canım. Ben Kasım ayında ilk denememde hamile kalmıştım ve yaşım 38 :)) O yüzden senin de olabilir neden olmasın. Ben inanıyorum olacak inşallahevet canım erken gebelik testlerinden yaptım. evde prodoctor vardı 4 tane, 3ü kaldı
ya bana da regl olcam gibi geliyo ne yalan söliyim. sanki böyle ilk aydan hamile kalınmazmış gibi geliyo artık.. özellikle de burda aylarca deneyenleri, yumurta takibi yapanları falan gördükçe pat diye hamile kalacağım fikrinden iyice ayrılmaya başladım.. baya pembe düşler modundaydım biraz düştüm diyebilirim
ya evet aynı benim hislerimi anlatmışsınEvet kuzum bende de oldu o. Buradakileri oluduktan sonra ne zormuş ya dedim. Ve içten içe bunu kabullendim sanırım, halbuki hiç takmazdım ben rahattım yanihala rahatım ama olmayacak nasılsa rahatlığı. Amaan çok sıkıcı bi süreçmiş gerçekten. Çocuk da istemem ben bu gidişle
ya ne bileyim, ben de 34 yaşındayım, sanki artık pıt diye hamile kalmalar benden geçti gibi geliyo bi an..Hiç öyle düşünme canım. Ben Kasım ayında ilk denememde hamile kalmıştım ve yaşım 38 :)) O yüzden senin de olabilir neden olmasın. Ben inanıyorum olacak inşallah
Sağol tatlım amin inşallahEflatun1Kelebek canım hayırlı uğurlu olsun kese de görünmüş ohhh Kucağına aldığın günleri de görelim inşllah
@calikusu_ist umarım her şey yolundadır bebiş de iyidir kuzum iyi haberlerle dön
canım kan ver istersen en doğru sonuç kan sonucu hem kafan da rahat eder :)) hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir :)))Kızlar hayırlı sabahlar bugün bat günüm test yaptım ilk idrar değildi ama çizgi çıktı şükürfakat daha önce bu testi kullanan var mı hayali çizgi görüp sonu hüsran olmuştu ne yapayım sizce heyacan yaptım
Ço zorlama canım zararlı sabahları aç karnına kefir iç. Kayısı, meyve lifli gıdalar bol tüket. Hormonlardan dolayı bu dönem kabızlık çok oluyor maalesefKızlar iğnenin 6.günü bugün affınıza sığınıyorum kabız olmuşum daha sonrasında peçeteye silerken baya bi akıntı gelmiş. Zorlamadan mı yoksa zaten gelecek miydi bilmiyorum. Bunlar normal mi geçen aylarda başıma gelmemişti
Dün gece de çok kasık ağrım oldu inşallah bunlar bebişin habercisidirÇo zorlama canım zararlı sabahları aç karnına kefir iç. Kayısı, meyve lifli gıdalar bol tüket. Hormonlardan dolayı bu dönem kabızlık çok oluyor maalesef
Bende ilk ayda aynı modla başlamıştımevet canım erken gebelik testlerinden yaptım. evde prodoctor vardı 4 tane, 3ü kaldı
Bir kaç gün daha geçsin kan vericem arkadaşım. Her sabah afedersin su gibi akıntım geliyor regl sanıyorum o dereceEvet oda ihtimal ama regli zamanın geçip hala öyle devam ediyorsa gebelikten şüphelenerek davran gebelik testi de yap her sabah bir tane yada gidip kan ver
Evet kuzum bende de oldu o. Buradakileri oluduktan sonra ne zormuş ya dedim. Ve içten içe bunu kabullendim sanırım, halbuki hiç takmazdım ben rahattım yanihala rahatım ama olmayacak nasılsa rahatlığı. Amaan çok sıkıcı bi süreçmiş gerçekten. Çocuk da istemem ben bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?