• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu çok diliyorum inşallah
Bu ara buralar pek sessiz sakin kimse akşam testi yapmamış o ne öyle herkesin pik günü mü 🤗
Size birşey sorabilir miyim. Bat 6 Mart idi. Hala adet olmadım sabah hcg ve ovaluasyon yaptım hcg de birşey çıkmadı ama lh resimdeki gibi hala koyu gözüküyor sizce sebebi ne olabilir

Eklentiler

• IMG_20220315_064855.jpg
    IMG_20220315_064855.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 74
Hamiş olanların uyku problemi var mı uykusuzluk. Kafasini yastığa koyar koymaz uyuyan biriyim 3 4 gündür uyuyamıyorum göğüslerimin ucu acımaya başladı kasık bel ağrısı 1 haftayı geçti. Cuma günü erken gebelik testi yaptım ama negatif. Biri yardımcı olsun valla kafayı yicem geçende yazdım kimse cevap vermemiş 😩
Ben henüz kan vermedim cuma günü vercem bat 2 gün geçti ama testlerimde pozitif benim uykuya dalmada sorunum yok ama sabah 4 5 gibi uyanıyorum bidahada yatamıyorum kaç gündür

Ayyy ne şanslı ay 😍😍 sana bir de bebek getirsin inşallaaah amiiin 🐣
Benim 7 nisan 🥸 yaa yine önden mi gidicem üfff
İnşallah gelecek, bahar müjdesi gibi gelecekler bizim inatçılar ☺️ merak etme bu sefer yakaladım seni, iğneye göre hesaplayınca 8 Nisan oluyor aslında Batım ama ben regl beklemeyeyim duphaston geciktiriyor diye 12 yazdırıcam. Testleri birlikte yapıcaz hoooopp alooo 🤣
Aralik ocak subat mart nisan, ben hep gidiyorum zaten 😀 Bu isin sonu nereye varacak, bir civcik de bizim de hesabimiza dusecek mi acep 🐣 Leylekler getirseydi bu kadar beklemezdik herhalde 😅 Bugun saylanmaz bence ☺️ yarin 1.gun diye dusun. Hayirlisi olsun, en guzel zamanda gelsinler 🍀
Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur kuzum, olmamasında da hayır vardır diyeceğiz. Hayat bu yaşa kadar bize bunu öğretmedi mi? Zamanı değildi, belki halletmemiz gereken başka meseleler vardı. O minnoşlar en rahat, en güzel zamanı bekliyorlar ki anneleri de hamileliklerini mis gibi geçirsin tadını çıkarsın diye 😍🥰 biz de çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz, umutsuzluğa kapılmayacağız çünkü olmaması için bir sebep yok tatlım 😘

Kızlar günaydın. Bat 9 mart 20 şubatta yumurtlama günüm. 8 martta 3 gün süren regl oldum( zaten hep az olurum) adetim bittiğinden beri şiddetli bel ağrım oluyor araara. Evde vardı test yaptım bende 5 dakikada böyle çıktı. Nasıl olur diye akıl erdiremedim. Sizde fikirlerinizi yazar mısınız.

Eklentiler

• C045AF19-B292-4ED6-B4D6-E900741D5179.jpeg
    C045AF19-B292-4ED6-B4D6-E900741D5179.jpeg
    145,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar hayırlı sabahlar bugün bat günüm test yaptım ilk idrar değildi ama çizgi çıktı şükür 🥰fakat daha önce bu testi kullanan var mı hayali çizgi görüp sonu hüsran olmuştu ne yapayım sizce heyacan yaptım ☺️

Eklentiler

• 16473246787781682055257007394766.jpg
    16473246787781682055257007394766.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar günaydın. Bat 9 mart 20 şubatta yumurtlama günüm. 8 martta 3 gün süren regl oldum( zaten hep az olurum) adetim bittiğinden beri şiddetli bel ağrım oluyor araara. Evde vardı test yaptım bende 5 dakikada böyle çıktı. Nasıl olur diye akıl erdiremedim. Sizde fikirlerinizi yazar mısınız.
Canım bir kan ver istersen bu pozitif gibi duruyor. Bazı kişilerde adet günü geldiğinde normal kanama gibi olabiliyormuş. Annem kardeşime hamile iken bu şekilde olmuş. Yada yerleşme kanaması olmuş olabilir. Bu erken gebelik mi yoksa kaset test mi?

Kızlar hayırlı sabahlar bugün bat günüm test yaptım ilk idrar değildi ama çizgi çıktı şükür 🥰fakat daha önce bu testi kullanan var mı hayali çizgi görüp sonu hüsran olmuştu ne yapayım sizce heyacan yaptım ☺️
Hayali değil ki gayet net hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🙏

Hayırlı olsun :) hayali değil net gözüküyor

Bozmayın moralinizi hayırlısıyla Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah. Benim ilk gebelik bende tedirginim deneyimsiz carsamba günü bende randevu aldım gidicem güzel haberler verelim🤲🏼🧡
Insallah... ilk gebeligin de tadi baska. Muayeneler ayri bi heyecanli oluyo

Kesinlikle hayali değil bariz belli hayırlı olsun . belirtileriniz neydi acaba ?

Erken testlerde olabiliyo o hayalet cizgiler sanirim. Ayrica bu hic hayalet degil. Bebis geliyoo hayirli olsun

Size birşey sorabilir miyim. Bat 6 Mart idi. Hala adet olmadım sabah hcg ve ovaluasyon yaptım hcg de birşey çıkmadı ama lh resimdeki gibi hala koyu gözüküyor sizce sebebi ne olabilir
Sen hamile olabilirsin ama bekle biraZ Nur arkadaşımız var onun öyle oldu 4 gün sonra birden gebelikte silik çizgi çıktı meğer hamileymiş.bir ihtimal yeniden yumurtlama da olabilir ama reglin geçtiği için o ihtimalin küçük olduğunu düşünüyorum

Canım yumurtlamadan sonra da kesin olarak 14 gün sonra bat denilemez eğer öyle hesapladıysan, benim mesela 12 gün sonra bat görünüyor ve normalden erken de olabiliyor geciktiği pek olmaz yani yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor herkesin adeti. Ha bu zaman aralığında 2.yumurtlaman olabilir orası ayrı eğer öyle bişey daha önce gözlemlediysen devam et ovülasyona benim 2.yumurtlamayı gördüğüm olmuştu çünkü
İşte bilmiyirm oluyormuş öyle ilk defa bu ay yapiyorm ovulasyon testi de adet tarihi de yok ortada bugünde baya kasıkta batma var galiba yumurtlayacagim

Sen hamile olabilirsin ama bekle biraZ Nur arkadaşımız var onun öyle oldu 4 gün sonra birden gebelikte silik çizgi çıktı meğer hamileymiş.bir ihtimal yeniden yumurtlama da olabilir ama reglin geçtiği için o ihtimalin küçük olduğunu düşünüyorum
Yumurta büyüyor ve catlamadigi için bu şekilde çıkma ihtimali de varmı peki arkadaşım. Çok bilgim olmadığı için soruyorum.

Back