- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.801
Evet, biraz duygusallastim sanirim msjini okuyunca. Buralardayim simdilik ama zaman ne gosterir bilinmez. Kesinlikle hersey cok guzel olacakGüzel başlayıp ayrılık konusmasına mı döndü noooldu bak beni üzmetabiki etiketlerim ben de çok zaman ayıramıyorum aama çok da uzaklara gitme yani güzel haberler vereceğiz daha birbirimize..
Butun ayi kapatmissinizAyy hadi inşallahbenim için ayrı bir özel Nisan ayı. 1 Nisan eşimin doğum günü, 3 Nisan benim doğum günüm hem de nişan günümüz, 10 Nisan da nikah günümüz yuhh bütün özel günler Nisan'da, bu bebek gelecek!!!
Tatlım doktor kesin duphaston verecek, o yüzden 12 Nisan olacak bat(4gün gecikmeli) seninki kaçtı?
İnşallah bizde de öyle güzel bir sonuca erer ama şuan ne yazıkki bir şey yok çünkü bata çoook var tahmini bat 23 bakalım hayırlısıHemde nasıl 3 4 gündür batmalar oluyor sızı adetıme 1 gün kala kan verdim dün hamileyim 15 mart
Tr deyken evet kimyasal oldu nisan Mayıs aradıydı 5-6 hafta arasıydı kimyasala döndü.temmuzda oldu oda kimyasal ama bu nisan Mayıs tarihleri arasında olan kadar kendisini belli etmedi.tek bildiğim dünyada bu hissin benzeri yok eşi yok bu duygunun kalbin doluyor sevgiyle bambaşka diyorlar ya tatmak lazım evet kesinlikle tatmak lazımHiç oldu mu hamilelik?
Onden gidiyorum diye yerinme, geriden geliyorum diye erinmeAyyy ne şanslı aysana bir de bebek getirsin inşallaaah amiiin
Benim 7 nisanyaa yine önden mi gidicem üfff
Yapma beeeeee gidişin son olsun randomcum ben kırmızıları görünce 1 sayıyorum. Ayağını sürümeden git tamam mı?partalina_ hepsonradan Venev @Hayat su ve diğer minnoş anne adayları. Ben Nisan'a gidiyor, hoşçağalın az önce regl oldum da ben bugünü 1 mi sayacağım yoksa yarın başlamış mı sayacağım?
Hayy allah yaa bu ay sen de düzene gireceksin inşallah bebişim.. oluyor öyle yaa arada..Onden gidiyorum diye yerinme, geriden geliyorum diye erinmebati belli olmayanlar var burada, hemen tam burada
Ben de bilmiyorum kaçına adet olacağımıHayy allah yaa bu ay sen de düzene gireceksin inşallah bebişim.. oluyor öyle yaa arada..
Ahahhaa bak simdi.. dün yada bir önceki gün senin çatlama değil miydi ki?? İkinci çatlamamıydıBen de bilmiyorum kaçına adet olacağımı
Son 1 hafta kala baslar belirtiler sizde güzel haberlerle insallah zaman cok cabuk gecıyor hemen gelir o günİnşallah bizde de öyle güzel bir sonuca erer ama şuan ne yazıkki bir şey yok çünkü bata çoook var tahmini bat 23 bakalım hayırlısı
Canım yumurtlamadan sonra da kesin olarak 14 gün sonra bat denilemez eğer öyle hesapladıysan, benim mesela 12 gün sonra bat görünüyor ve normalden erken de olabiliyor geciktiği pek olmaz yani yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor herkesin adeti. Ha bu zaman aralığında 2.yumurtlaman olabilir orası ayrı eğer öyle bişey daha önce gözlemlediysen devam et ovülasyona benim 2.yumurtlamayı gördüğüm olmuştu çünküAdet düzensizliği var canm onn için bilemiyirm ama en son adet tarihine göre 23 Mart ama yumurtlama göre 20 Şi oluyor
Amin inşallahRABBİM evlat dileyen herkese nasip etsin.Umutla çabalayanların sabrını arttırsın ve sabırlarınıda emeklerinide tez zamanda feraha ulaştırsın RABBİM Tüm kadınların
Hayirli olsun size de. Ilk gebelikse gitmenizi oneririm kese vs goremez tabi ama belki onden isteyecegi testler olur ya da yönlendirme yapar. Ben haftaya sali ve sonrasi gitmeyi planliyorum ama dün az bi kanamam oldu ondan moralim bozuk ve tedirginim. Yarin tekrar kan verip artisa bakacagim duruma gore bi gorunurum belki dra daTebriklerSağlıkla kucagımıza alalım insallah benımde 159 cıktı değerim ne zaman kadın doğuma gitmeyı düşünüyorsunuz yani beklemeli mi benım ılk gebelık
Bozmayın moralinizi hayırlısıyla Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah. Benim ilk gebelik bende tedirginim deneyimsiz carsamba günü bende randevu aldım gidicem güzel haberler verelimHayirli olsun size de. Ilk gebelikse gitmenizi oneririm kese vs goremez tabi ama belki onden isteyecegi testler olur ya da yönlendirme yapar. Ben haftaya sali ve sonrasi gitmeyi planliyorum ama dün az bi kanamam oldu ondan moralim bozuk ve tedirginim. Yarin tekrar kan verip artisa bakacagim duruma gore bi gorunurum belki dra da
Bunu çok diliyorum inşallahSon 1 hafta kala baslar belirtiler sizde güzel haberlerle insallah zaman cok cabuk gecıyor hemen gelir o gün
Ahhahahahha ben varım bennn daimi üyeBu ara buralar pek sessiz sakin kimse akşam testi yapmamış o ne öyle herkesin pik günü mü
Amiinn ekliyorum hemen sabırsızlığı çok iyi bilirim ama hayırlısıyla sonu çift çizgi olucaaakk inşallahselam bende 9 yıldan sonra ilk defa buay basladık korunmasız ilişkiye bat 25 mart bakalım inşallah beklediğime değer. çok yeniyim ama sabırsızlık çok kötü rabbim tüm anne olmak isteyen kadının kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?