Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel başlayıp ayrılık konusmasına mı döndü noooldu bak beni üzme tabiki etiketlerim ben de çok zaman ayıramıyorum aama çok da uzaklara gitme yani güzel haberler vereceğiz daha birbirimize..
Evet, biraz duygusallastim sanirim msjini okuyunca. Buralardayim simdilik ama zaman ne gosterir bilinmez. Kesinlikle hersey cok guzel olacak

Butun ayi kapatmissiniz ama oraya bir ozel gun daha sigar bence

Hemde nasıl 3 4 gündür batmalar oluyor sızı adetıme 1 gün kala kan verdim dün hamileyim 15 mart
İnşallah bizde de öyle güzel bir sonuca erer ama şuan ne yazıkki bir şey yok çünkü bata çoook var tahmini bat 23 bakalım hayırlısı

Hiç oldu mu hamilelik?
Tr deyken evet kimyasal oldu nisan Mayıs aradıydı 5-6 hafta arasıydı kimyasala döndü.temmuzda oldu oda kimyasal ama bu nisan Mayıs tarihleri arasında olan kadar kendisini belli etmedi.tek bildiğim dünyada bu hissin benzeri yok eşi yok bu duygunun kalbin doluyor sevgiyle bambaşka diyorlar ya tatmak lazım evet kesinlikle tatmak lazım

Adet düzensizliği var canm onn için bilemiyirm ama en son adet tarihine göre 23 Mart ama yumurtlama göre 20 Şi oluyor
Canım yumurtlamadan sonra da kesin olarak 14 gün sonra bat denilemez eğer öyle hesapladıysan, benim mesela 12 gün sonra bat görünüyor ve normalden erken de olabiliyor geciktiği pek olmaz yani yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor herkesin adeti. Ha bu zaman aralığında 2.yumurtlaman olabilir orası ayrı eğer öyle bişey daha önce gözlemlediysen devam et ovülasyona benim 2.yumurtlamayı gördüğüm olmuştu çünkü

Kızlar hangi marka erken gebelik testi kullanıyorsunuz. Tavsiye edeceğiniz hassas ve iyi bir marka var mıdır. Bat 27 mart. Daha çok var. Internetten sipariş edicem de

Tebrikler Sağlıkla kucagımıza alalım insallah benımde 159 cıktı değerim ne zaman kadın doğuma gitmeyı düşünüyorsunuz yani beklemeli mi benım ılk gebelık
Hayirli olsun size de. Ilk gebelikse gitmenizi oneririm kese vs goremez tabi ama belki onden isteyecegi testler olur ya da yönlendirme yapar. Ben haftaya sali ve sonrasi gitmeyi planliyorum ama dün az bi kanamam oldu ondan moralim bozuk ve tedirginim. Yarin tekrar kan verip artisa bakacagim duruma gore bi gorunurum belki dra da

Bozmayın moralinizi hayırlısıyla Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah. Benim ilk gebelik bende tedirginim deneyimsiz carsamba günü bende randevu aldım gidicem güzel haberler verelim

Bu ara buralar pek sessiz sakin kimse akşam testi yapmamış o ne öyle herkesin pik günü mü

Hamiş olanların uyku problemi var mı uykusuzluk. Kafasini yastığa koyar koymaz uyuyan biriyim 3 4 gündür uyuyamıyorum göğüslerimin ucu acımaya başladı kasık bel ağrısı 1 haftayı geçti. Cuma günü erken gebelik testi yaptım ama negatif. Biri yardımcı olsun valla kafayı yicem geçende yazdım kimse cevap vermemiş

Amiinn ekliyorum hemen sabırsızlığı çok iyi bilirim ama hayırlısıyla sonu çift çizgi olucaaakk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…